Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Βeauty Diaries, για να δημιουργήσεις το δικό σου ομορφοχαμό!

Τα πρωινά στο γραφείο, στη σχολή ή στο σχολείο γίνονται ακόμη πιο δυσκόλα τώρα, που το κρύο και η βροχή έχουν κάνει αισθητή την παρουσιά τους. Κι ενώ όλα συνωμοτούν πως ο χειμώνας θα είναι “βαρύς”, πάντοτε θα βρίσκονται αυτά, τα μικρά (ή μεγάλα) πράγματα που θα μας φτιάχνουν τη διάθεση και θα μας κάνουν να αγαπήσουμε ακόμη και τις πιο κρύες μέρες! Ένα από αυτά; Τα Beauty Diaries, η πιο τρυφερή και αισιόδοξη σειρά Planners και Notes της Έφης Ανέστη έχουν προκαλέσει μοναδικό ομορφοχαμό στο διαδίκτυο και θα σε κάνουν να τα αγπήσεις με την πρώτη ματιά, όπως εγώ!

Τα Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο, εμπλουτίζουν ακόμα περισσότερο την γκάμα stationary που διαθέτουν με τη νέα σειρά από  Planners και Notes Beauty, τα οποία εκτός του ότι θα σε οργανώσουν, θα σου θυμίσουν τα πάντα με τον πιο γλυκό, αισιόδοξο και παιχνιδιάρκο τρόπο. Απευθύνονται σε μικρά και μεγαλύτερα παιδιά που κάνουν πράξη ό,τι κι αν σκέφτονται, και αποτελούνται από αισιόδοξα χρωματιστά Notes και πρωτότυπα Planners για τις πιο ηλιόλουστες σκέψεις και ιδέες σου!

bd notes

Ακόμη, η δημιουργός των Beauty Diaries, Έφη Ανέστη, υπογράφει τα Notes και τα Planners της και πραγματοποιεί personalized packaging μόνο για τους fans της, σε επιλεγμένα καταστήματα.

Συγκεκριμένα:

• Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19.00 @ Public The Mall Athens
• Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19.00 @ Public Συντάγματος
• Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19.00 @ Public Γλυφάδας
• Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19.00 @ Public Τσιμισκή

15802071 145556542604968 7084038445781221376 n

Και μην ξεχνάς ότι στο ολοκληρωμένο τμήμα Stationery των Public σε περιμένουν πρωτότυπα είδη γραφικής ύλης μέσα από συνεργασίες με καταξιωμένες εταιρείες όπως: η πολυβραβευμένη Δανέζικη εταιρεία Design Letters, η Ολλανδική Kikkerland, η Bombata που έφερε ιταλική φινέτσα στα laptop bags, η Go Stationery που φημίζεται για το βρετανικό στυλ των προϊόντων της, η Legami, η γερμανική Artebene, η Moses με ειδικότητα στα εποχικά προϊόντα και φυσικά οι σταθερές αξίες του χώρου, Moleskine, Paperblanks, Filofax και Letts (έτος ίδρυσης: 1812).

 Μπορείς να τα βρεις στα καταστήματα Public στο Σύνταγμα, στη Γλυφάδα, στο Golden Hall, στο Τhe Mall Athens, στο Athens Metro Mall, στον Πειραιάς, στη Θεσσαλονίκη, στα Ιωάννινα και στη Λάρισα.


Πηγή