Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η κίνηση-ματ της Drew Barrymore για να δώσει περεισσότερη λάμψη στο μακιγιάζ της!

Παρά το γεγονός οτι το τελευταίο διάστημα δεν την έχουμε δει να κάνει θεαματικές αλλαγές στην εμφάνισή της, η Drew Barrymore ανήκει στην κατηγορία των πιο ακομπλεξάριστων γυναικών του Hollywood. Έχει αυτοπεποίθηση, αυτοσαρκάζεται, ενώ, ένα από τα πιο πρόσφατα επαγγελματικά της εγχειρήματα είναι η δημιουργία του δικού της beauty brand (The Flower Beauty).

Και όπως είναι λογικό, μια γυναίκα που αφιερώνει χρόνο στη beauty ρουτίνα της έχει τα δικά της μυστικά ομορφιάς. Στο παρακάτω βίντεο για τη Vogue, λοιπόν, η Drew εμφανίζεται δίχως ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει βήμα- βήμα πώς κάνει το μακιγιάζ της.

 

Δημιουργεί μία flawless βάση, βάζοντας αρχικά foundation, συνεχίζει με το highlighter, το bronzer και το ρουζ. Και ενώ όλα αυτά μέχρι στιγμής είναι προβλέψιμα, η τελευταία κίνηση της star είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Η Drew βάζει λίγη ενυδατική κρέμα στα χέρια της και ταμποναριστά την απλώνει σε όλο το πρόσωπό της, προκειμένου να δώσει μία λάμψη στο μακιγιάζ της και να κάνει την επιδερμίδα της να δείχνει πιο φρέσκια. Στο τέλος απλώνει μία πούδρα προκειμένου να «σταθεροποιήσει» το μακιγιάζ της.

 


Πηγή