Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τάσεις Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2016: Οι αφέλειες κάνουν δυναμικό comeback!

Οι αφέλειες ανήκουν στην κατηγορία των hairlooks που έχουν τη δική τους ιστορία στο κεφάλαιο «μαλλιά» όλων των εποχών και γι αυτό άλλωστε αποτελούν μία από τις αγαπημένες επιλογές των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Εκτός, όμως, από τις διάσημες κυρίες του Hollywood, που κατά καιρούς βλέπουμε να υποκύπτουν στη γοητεία «της αφέλειας», το εν λόγω hairlook αποτελεί ένα από τα hot hair trend αυτής της σεζόν (aka Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2016) και αυτό δεν είναι κάτι που το λέμε μόνο εμείς, αλλά και οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας.

 

Κοντές και ασύμμετρες όπως είδαμε στο show του οίκου Dolce & Gabbana , ίσιες και sleek όπως στο show των Max Mara και Blumarine, βαθιές όπως αυτές των οίκων Chanel και Miller οι αφέλειες μπορούν αν συνδυαστούν με οποιοδήποτε μήκος έχεις τα μαλλιά σου: με πολύ κοντό καρέ (Balenciaga, Desigual ), με μακριά μαλλιά (Ohne Titel), με πιο shaggy hairlook (Alexander Wang, Chloé ) και με αρκετά χτενίσματα όπως το ponytail (Bottega Veneta).

Ohne Titel bbt F16 006

Bottega Veneta bty F16 003

Dolce Gabbana Fall Winter 2016 17 hairstyle idea 1024x683

Δες στη gallery τις beauty προτάσεις των οίκων και ξεκίνα να σκέφτεσαι μια αλλαγή στα μαλλιά σου…

Κι αν αναρωτιέσαι: Είτε έχεις μακριά μαλλιά ή κοντά, ίσια ή σγουρά, κοντό καρέ, λεπτή ή χοντρή τρίχα, οι αφέλειες μπορούν να σε κάνουν να δημιουργήσεις ξεχωριστά looks!

 


Πηγή