Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Kate Middleton, αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε να δούμε στα μαλλιά σου!

Το ότι η Kate Middleton είναι από τα αγαπημένα μας hair icons και σε κάθε της εμφάνιση φροντίζει να μας επιβεβαιώνει, το ξέρουμε και αν είσαι πιστή αναγνώστρια αυτής της στήλης, το ξέρεις κι εσύ!

Τι δεν περιμένεις να κάνει ποτέ, λοιπόν, μία γυναίκα τόσο υπέροχα, φυσικά, glossy μαλλιά; Λάθη στα μαλλιά της! Και όταν λέμε «λάθη» δεν εννοούμε κάτι λιγότερο από αυτό που θα δεις παρακάτω…

Η Δούκισσα του Cambridge αποφάσισε να μας πάει αρκετές δεκαετίες πίσω- κυρίως στα σχολικά μας χρόνια- όταν η μανία των hair clips είχε καταλάβει τα κεφάλια μας. (Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ προτιμούσα τα clips-πεταλούδες και η αλήθεια είναι πως δεν αρκούμουν σε δύο μόνο).

 

via GIPHY

Τα χρόνια πέρασαν, η μόδα των κάθε είδους hair clips σε δημόσιο χώρο- εμφανίσεις ξεπεράστηκε (άσχετα αν ακόμη μέσα στο σπίτι τα τιμούμε σε ανύποπτο χρόνο), τα sparkly αξεσουάρ είναι και πάλι στο προσκήνιο- πιο hot από ποτέ θα έλεγα- και φυσικά, τα αγαπημένα, κλασικά τσιμπιδάκια θα είναι πάντα οι διακριτικοί σύμμαχοι του χτενίσματός μας.

kate 6 copy

 

kate 2

Και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, δε λέμε πως τα hair clips είναι έγκλημα, αλλά όταν είσαι η Kate Middleton,(aka έχεις πρόσβαση σε όλα και τα πιο ακριβά αξεσουάρ για τα μαλλιά) και το outfit σου είναι αρκετά ακριβό, γιατί να κάνεις μία τέτοια «συγχυσμένη» επιλογή στα μαλλιά σου; Γιατί να μην αναδείξεις το χτένισμά σου; Βέβαια, υπάρχει και η πιθανότητα εκείνες τις μέρες η Kate απλά να επιμελήθηκε μόνη το hairlook της, χωρίς τη βοήθεια κάποιου expert.

kate 1

Υγ.1 Τα iconic μαλλιά της Kate χρήζουν καλύτερων αξεσουάρ!

Υγ.2 Ας κρατήσουμε τα hair-clips για το σπίτι!

 


Πηγή