Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Victoria Beckham: Ποια συμβουλή ομορφιάς θα έδινε στον 18χρονο εαυτό της;

Συστάσεις για τη Victoria Beckham δεν χρειάζονται! Θα αρκεστούμε στα βασικά: Fashion και beauty icon, σύζυγος ενός από τους πιο όμορφους άντρες του πλανήτη, του David, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε εκτός από τη δική της σειρά με ρούχα , μία limited edition συλλογή μακιγιάζ , συνεργαζόμενη με ένα από τα μεγαλύτερα beauty brand, την Estée Lauder δημιουργώντας τη makeup collection Victoria Beckham x Estée Lauder.

Το πρώην Spice Girl, λοιπόν, στο γράμμα που έγραψε στον εαυτό της και δημοσιεύτηκε στη Βρετανική Vogue, μεταξύ άλλων εξέφρασε το πόσο μετάνιωσε για μία πλαστική επέμβαση που έκανε στο σώμα της πριν από κάποια χρόνια ενώ αποκάλυψε ποια συμβουλή θα έδινε στην 18χρονη τότε Victoria.

Η Posh παραδέχθηκε ότι είχε «κακή ακμή» στην εφηβεία της και συχνά βαφόταν αρκετά για να δείχνει το δέρμα της τέλειο! «Η επιδερμίδα σου θα βρει μόνη της λύση στο πρόβλημά σου. Από τη στιγμή που η δεκαετία των 80s πέρασε, η περμανάντ πέθανε και συμβιβάστηκες με το βάρος σου.» έγραψε για τον εαυτό της.

Victoria Beckham doi dieu ban hoc duoc 1

Και συνέχισε: «Μάθε να αγκαλιάζεις τις ατέλειές σου-αυτό είναι που θέλω να σου πω! Άφησε το δέρμα σου να αναπνεύσει. Φόρα λιγότερο μακιγιάζ . Και μην αφήσεις ποτέ κανέναν make-up artist να «μαδήσει» τα φρύδια σου! Το αποτέλεσμα θα επηρεάσει παντοτινά την εικόνα σου)!»

 

 

 


Πηγή