Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Πώς θα φτιάξετε μια τούρτα γενεθλίων για το παιδί σας, σαν επαγγελματίας!

Πώς θα φτιάξετε μια τούρτα γενεθλίων για το παιδί σας, σαν επαγγελματίας!

Φαίνεται πως το να είναι «σπιτικές» οι τούρτες των παιδιών τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι, έχει γίνει ένα ανταγωνιστικό άθλημα μεταξύ στις μαμάδες. Έτσι, αν το παιδί σας έχει γενέθλια και δεν θέλετε να πληρώσετε τουλάχιστον 60 ευρώ για μια επαγγελματική τούρτα, τότε επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω με τις γνώσεις μου και τις ιδέες μου.

Όχι δεν είμαι επαγγελματίας. Είμαι μια μαμά σαν όλες σας εκεί έξω που έμαθα με τον καιρό να φτιάχνω ωραία πράγματα για τα γενέθλια και για την γιορτή της κόρης μου! Με λίγα λόγια απλά μου αρέσει να διακοσμώ τούρτες και cupcakes για το παιδί μου!

Χρόνο με τον χρόνο νομίζω πως γίνομαι καλύτερη και αν και εσείς έχετε το ίδιο μεράκι με εμένα σίγουρα θα τα καταφέρετε. Θα δείτε πως το να διακοσμείς ουσιαστικά ένα κέικ είναι πολύ διασκεδαστικό. Μην απογοητευτείτε με την πρώτη σας απόπειρα. Πάντα η πρώτη φορά είναι δύσκολη.

Αρχικά χρειάζεστε ένα κέικ. Ψήστε το και αφήστε το να κρυώσει καλά. Μετά θα πρέπει να επιλέξετε την κρέμα σας για την γέμιση. Μπορείτε να φτιάξετε μια σαντιγί και να την χρωματίσετε με χρώματα ζαχαροπλαστικής αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τις μους του εμπορίου.

Αν θέλετε γεμίζετε το κέικ σας, κόβοντάς το στη μέση ή το στολίζετε απλά εξωτερικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά υλικά για την εξωτερική διακόσμηση. Καραμελάκια, μπισκότα, φρούτα, ζαχαρόπαστα, σαντιγί! Παρακάτω έχω επιλέξει τις τούρτες που έχω φτιάξει και εγώ στην κόρη μου αλλά και αυτές που θα έφτιαχνα σε αγόρι αν είχα αγόρι. Είναι πανεύκολες. Και όπως προ είπα, διακοσμήστε πρώτα ένα κέικ και μετά θα «του πάρετε τον αέρα»! Οι άλλες μανούλες στο σχολείο θα ζητούν τα «φώτα» σας για το πως να φτιάξουν ένα τόσο ωραίο και εντυπωσιακό κέικ!

Με πορτοκαλί και καφέ καραμελάκια θα έχετε μια μπάλα μπάσκετ!
Με μους σοκολάτα και δάκρυα κουβερτούρας!
Ένα κέικ με σαντιγί και καραμελάκια!
Με maltisers!
Μόνο με πολύχρωμη τρούφα!
Με oreo και φράουλες!
Με ένα φορτηγό και κομμένα σοκολατάκια!

 

Πηγή: mothersblog.gr

Αφήστε μια απάντηση