Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Τι μπορείτε να κάνετε με ένα πιστολάκι εκτός από το στέγνωμα των μαλλιών

Τι μπορείτε να κάνετε με ένα πιστολάκι εκτός από το στέγνωμα των μαλλιών

Εναλλακτικές χρήσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητα

Το πιστολάκι για τα μαλλιά αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία μιας γυναίκας και στην πραγματικότητα είναι περισσότερο χρήσιμο απ’ ο,τι φαντάζεστε.

Εκτός από το να στεγνώσετε τα βρεγμένα μαλλιά υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές χρήσεις του μέσα στο σπίτι που διευκολύνουν την καθημερινότητα.

Δείτε μερικές από αυτές…

1. Στεγνώστε τα νύχια

Ανάψτε το πιστολάκι σας στον κρύο αέρα και αφήστε το να φυσήξει πάνω από το βερνίκι που έχετε βάλει στα νύχια. Θα στεγνώσουν πολύ πιο γρήγορα από το να περιμάνετε με «δεμένα» τα χέρια.

2. Ξεσκονίστε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή

Αποτελεί ένα αντικείμενο που δεν μπορεί να καθαριστεί πολύ εύκολα. Με το πιστολάκι των μαλλιών πάντως μπορείτε να διώξετε αποτελεσματικά τη σκόνη από αυτό.

3. Αφαιρέστε αυτοκόλλητα

Το πιστολάκι θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε εύκολα το αυτοκόλλητο από ένα καινούργιο προϊόν που μόλις αγοράσατε. Ανοίξτε το στο ζεστό αέρα και στρέψτε το προς τη μεριά του αυτοκόλλητου. Θα ξεκολλήσει πολύ πιο εύκολα.

4. Σιδερώστε στα γρήγορα

Αν έχετε ένα ρούχο το οποίο έχει τσαλακωθεί ελαφρώς και δεν έχετε χρόνο να το σιδερώσετε δοκιμάστε να το κρεμάσετε και να ανοίξετε για λίγο το πιστολάκι προς το μέρος του. Κάνει θαύματα.