Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Δημητρίου: Δεν βλέπω τα εγγόνια μου, ο γιος μου δεν θέλει κανείς να ξέρει ότι είμαι γιαγιά τους

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Άντζελα Δημητρίου στην κυπριακή εκπομπή «Τετ α Τετ». Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε μεταξύ άλλων για το παράπονο που έχει από τον γιο της καθώς δεν έχει καμία επαφή με τα εγγόνια της.

«Έχω δύο εγγονάκια, την Αγγελική και τον Παναγιώτη. Φτάνει, όμως, μόνο το όνομα; Πιστεύεις ότι φτάνει μόνο το όνομα να ακούς από τα εγγόνια σου και να μην τα βλέπεις; Όχι μόνο δεν τα βλέπω, αλλά το να σου λέει το δικό σου το παιδί, που το έχεις βγάλει από μέσα σου και το κυοφορούσες εννέα μήνες ότι “δεν θέλω τα παιδιά μου να ξέρουν στο σχολείο που πάνε ότι η γιαγιά τους είναι η Άντζελα Δημητρίου. Και δεν θέλω τα παιδιά μου να τα βγάλω στην τηλεόραση γιατί δεν θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι είναι τα εγγόνια σου”. Δεν είναι λυπηρό;», δήλωσε η λαϊκή τραγουδίστρια.

Στην ίδια συνέντευξη παραδέχτηκε ότι πολλές φορές αισθάνεται μοναξιά: «Αισθάνομαι μερικές φορές ότι είμαι μόνη μου. Τελείως μόνη μου. Παρά τα τόσα που έχω κάνει, παρόλο τόσο που έχω ζήσει τη ζωή μου. Παρόλο που έχω γευτεί όλη τη χλίδα και όλη τη φτώχεια. Τα έχω ζήσει και τα δύο πολύ έντονα», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, τόνισε ότι έχει δεχτεί χλευασμό για το γεγονός ότι μετά το δημοτικό δεν κατάφερε να συνεχίσει το σχολείο. «Με έχουν χιλιάδες φορές χλευάσει που δεν πρόλαβα να βγάλω ένα σχολείο και έβγαλα μόνο το δημοτικό. Αλλά πες μου εσύ, τι δουλειά έχει το τραγούδι με τη μόρφωση; Καμία. Μπορεί να έχει! Αλλά εδώ που μιλάμε έχεις ακούσει να έχω κάνει ένα σαρδάμ;», είπε.


Πηγή