Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Το νέο πρόσωπο της Maybelline είναι… άνδρας

Σε μια καινοτόμα κίνηση στο χώρο του μακιγιάζ προχώρησε η εταιρεία Maybelline, που έκανε πρεσβευτή ομορφιάς της για πρώτη φορά έναν άνδρα, τον Manny Gutierrez.

Είναι 25 χρονών και θα μπορούσε να είναι το αγόρι που μένει στη διπλανή πόρτα. Έχει στο Instagram τρία εκατομμύρια ακόλουθους και πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο με τη μεγάλη αμερικανική εταιρεία καλλυντικών για να την εκπροσωπεί. Έγινε γνωστός από τα βίντεο που ξεκίνησε να ανεβάζει το 2014 στο YouTube στα οποία έδινε συμβουλές για τα μυστικά του μακιγιάζ.

Την αγάπη του για το μακιγιάζ την εκδήλωσε όταν ήταν ακόμα παιδί και του άρεσε πολύ να παίζει με τα κραγιόν της μαμάς του! «Είναι μια μορφή τέχνης για μένα. Έχω ακόμα αυτοπεποίθηση σαν αγόρι και πάντα θα έχω. Αλλά μπορώ να έχω αυτοπεποίθηση με τέλειο δέρμα» εξήγησε στο περιοδικό Marie Claire.

Στην ίδια κίνηση είχε προβεί τον Οκτώβριο του 2016 και η εταιρεία CoverGirl όταν έβαλε ως πρεσβευτή της τον James Charles, καθώς και η εταιρεία Mac με τον Thomas Halbert.

mannymua4 mannymua5 mannymua6

mannymua3

mannymua2Έτσι ανακοίνωσε στο Instagram τη συνεργασία του με την εταιρεία:

2017 you are off to an AMAZING START OMG! So excited to finally announce that I am part of the @maybelline #bigshotmascara campaign! Honestly I couldn’t be more honored thrilled! Thank you to Maybelline for taking a chance on me! I look forward to working together so much more 😍😍😍 #Maybellinepartner #IworkedwithMaybellineOMG #pinchme #notthathardthough

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης 🌙Manny Gutierrez (@mannymua733) στις Ιαν 3, 2017, 6:01μμ PST


Πηγή