Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Η ανάρτηση της μητέρας του Παντελίδη με την κρεμάλα και το άδειο κινητό

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ανάρτηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη, Αθηνάς, η οποία εννέα μήνες μετά το χαμό του γιου της στις 18 Φεβρουαρίου ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook τη φωτογραφία μίας κρεμάλας.

«Αν σου έμεινε τσίπα…», ήταν το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία. Πάντως, η κ. Παντελίδου λίγη ώρα μετά κατέβασε την ανάρτησή της.

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρει η Espresso, η οικογένεια του τραγουδιστή βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να μάθει ποιος έβαλε χέρι στο τηλέφωνο του Παντελή. Το κινητό του παραδόθηκε από τις αστυνομικές αρχές που ερευνούσαν το δυστύχημα, στον αδερφό του Παντελίδη.

Ο ίδιος όμως όταν πήγε στο σπίτι διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε τίποτα στο κινητό, το οποίο ο τραγουδιστής χρησιμοποιούσε μόλις δέκα μέρες, αφού είχαν κλέψει το παλιό του.

Η οικογένειά του απευθύνθηκε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Οι αρχές ανέφεραν στους οικείους του ότι αυτός που έσβησε τα δεδομένα έκανε πολύ καλή δουλειά και ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να ανακτηθούν ορισμένα από αυτά. Οι συγγενείς του είχαν ζητήσει την άρση του απορρήτου των συνομιλιών, καθώς και εξηγήσεις από την τροχαία για το ποιος άδειασε το περιεχόμενο της συσκευής. Ωστόσο τα ερωτήματα εννέα μήνες παραμένουν αναπάντητα.

Το πρωί της Παρασκευής τελέστηκε μνημόσυνο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στο κοιμητήριο της μεταμόρφωσης. Τραγική φιγούρα η γιαγιά του, η οποία ψέλλιζε: «Ζω εγώ που είμαι γιαγιά, και έφυγε το παλικάρι μας».


Πηγή