Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Κεφάλαιο sexting: Οι 4 βασικοί κανόνες που θα πρέπει πάντα να εφαρμόζεις

Tο sexting φίλη μου, όσο τα χρόνια περνούν αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς, μιας και όσο να πεις προσθέτει μία μικρή τσαχπινιά και έξτρα γοητεία στις σεξουαλικές σου συνευρέσεις. Παρόλα αυτά, και μιας και όλα τα πράγματα στη ζωή τελικά θέλουν μέτρο και κυρίως… οργάνωση και σύστημα, είναι κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι κανόνες τους οποίους καλό θα ήταν να μην ξεχνάς-βασικά να εφαρμόζεις-αν θέλεις να διαφυλάξεις την αξιοπρέπειά σου και φυσικά την αποφυγή άβολων μελλοντικών καταστάσεων. Δώσε προσοχή:

1. Πρώτα η συνάντηση: Κανόνας βασικός και απαράβατος. Δεν πρέπει να στείλεις οτιδήποτε σεξουαλικό-είτε είναι μήνυμα είτε είναι φωτογραφία-πριν γίνει η πρώτη συνάντηση. Γενικά στους άντρες δεν κάνει και την καλύτερη εντύπωση το συγκεκριμένο. Άσε που δεν υπάρχει περίπτωση να σε δουν για κάτι πιο σοβαρό.

2. Μη χρησιμοποιείς το sexting ως… κυρίως πιάτο: Η αλήθεια είναι ότι αν το sexting δεν είναι μία απλή… εισαγωγή για το πρόσωπο με πρόσωπο σεξ, τότε μάλλον κάτι πάει στραβά. Ενήλικη δεν είσαι στο κάτω κάτω; Κράτα το κινητό για την προθέρμανση, και τα υπόλοιπα τετ-α-τετ.

3. Eπικεντρώσου στα λόγια και όχι στις φωτογραφίες: Πώς να το κάνουμε βρε παιδί μου; Τα λόγια εξάπτουν τη φαντασία και δημιουργούν προσδοκίες. Όσο να πεις, δεν είναι το ίδιο με το να στείλεις φωτογραφίες. Άσε που είναι και μερικοί που αρκούνται σε αυτό και μόνο.

4. Μην κρατάς τίποτα στο κινητό σου: Ναι ξέρουμε ότι σου αρέσει αν τα έχεις κάπου πρόχειρα αυτά, και να χαζεύεις μηνυματάκια ή ακόμα και φωτογραφίες, αλλά καλό θα ήταν να μην τα κρατάς, γιατί ποτέ δεν ξέρεις σε ποια χέρια θα καταλήξει. Το νου σου.


Πηγή