Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Οι άντρες αποκαλύπτουν: Αυτές είναι οι 10 γυναικείες συμπεριφορές που τους ξενερώνουν

Μπορεί ο κόσμος να είναι άδικος, μπορεί η κοινωνία να πολεμά τα μέλη της καθημερινά, μπορεί να είσαι κάθε μέρα έξαλλη και να μην ξέρεις τι σου φταίει, αλλά ένα έχουμε να αναγνωρίσουμε και το κάνουμε με χαρά: Στον έρωτα δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση. Βασικά στο μοναδικό που παίζει είναι το modeling, οπότε είναι τεράστια ευτυχία το γεγονός ότι μπορείς να είσαι ευτυχισμένος με τον άνθρωπό σου ακόμα κι αν δεν μοιάζεις στη Charlize Theron ή την Jessica Alba. Δεν μπορείς να καταλάβεις πού το πάω; Λοιπόν φίλη μου, το σημερινό θέμα θα σου μάθει κάποια πολύ βασικά πράγματα για τους άντρες και σίγουρα θα αποκαταστήσει τη σχέση σου μαζί τους. Με λίγα λόγια, εμείς τους ρωτήσαμε τι είναι αυτό που τους ξενερώνει σε μία γυναίκα, και εκείνοι απάντησαν με πάσα ειλικρίνεια. Και όχι, φυσικά και δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο (εντάξει μόνο ένα) εξωτερικής εμφάνισης στις απαντήσεις τους. Για να μη σε κρατάμε άλλο σε αγωνία, δώσε βάση στις 10 «κόκκινες γραμμές» τους και απο εκεί και πέρα είναι στη διακριτική σου ευχέρεια το αν θα προχωρήσεις σε βελτιώσεις.

1. Η γκρίνια: Μέγιστο φάουλ, πολύ μεγαλύτερο από όσο νομίζεις για την ακρίβεια. Στον άντρα δεν αρέσει η γκρίνια και δεν αρέσει η μουρμούρα. Όχι, δεν εννοώ να είσαι πάντα ευδιάθετη και να κάνεις σαν χαζοχαρούμενη, αλλά στο τέλος της ημέρας, το μόνο που δε θέλει να αντιμετωπίσει, είναι μία γκρινιάρα γυναίκα. Έχεις πρόβλημα; Συζήτησέ το φυσικά! Αλλά πρόβλημα δεν είναι το τσουλούφι σου που σήμερα σου ταλαιπώρησε την όραση, οτε η παρατήρηση της διευθύντριάς σου ούτε φυσικά και ο τσακωμός σου με τον οδηγό νταλίκας στο δρόμο-αλήθεια γιατί τσακώνεσαι με άντρες και δη οδηγούς νταλίκας;-. Οπότε αν είναι να γκρινιάξεις για κάτι από τα παραπάνω, δάγκωσε απλά τη γλώσσα σου.

2. Η αγένεια: Γενικά η αγένεια είναι κάτι το οποίο παίζει αρκετά τον τελευταίο καιρό, ιδίως γιατί υπάρχει αρκετά μεγάλη μερίδα γυναικών που νομίζει ότι είναι κάτι, ενώ ουσιαστικά δεν είναι τίποτα. Αν λοιπόν είσαι από εκείνες, που θεωρείς ότι ο σερβιτόρος είναι υπηρέτης σου, η κοπέλα στο ταμείο υπάλληλος δικός σου και η καθαρίστρια στη δουλειά σου συνεργάτης κατωτέρου επιπέδου, τότε ίσως να βρεις άντρα, αλλά θα είναι ακριβώς σαν εσένα: Γελοίος. Σε περίπτωση που φυσιολογικός και ευγενής άνθρωπος στραβωθεί και μπλέξει μαζί σου, στο πρώτο κρεσέντο ανωτερότητάς σου, σε έχει σιχαθεί να ξέρεις. Επειδή κουβαλάς μια ακριβή τσάντα και ανεβάζεις φωτογραφίες στο Instagram δε σημαίνει ότι είσαι ξεχωριστή. Sorry.

3. H απελπισία: Έχετε βγει 2 ραντεβού, σταμάτα να τον παίρνεις κάθε μία ώρα τηλέφωνο και να του στέλνεις μηνύματα ανά μισάωρο. Δεν είναι φυσιολογικό δεν το καταλαβαίνεις; Όσο ωραία και εντυπωσιακή κι αν είσαι, από τη στιγμή που του γίνεσαι δεδομένη του γίνεσαι παράλληλα και αδιάφορη. Είσαι απλά ένας στόχος που μόλις κατακτήθηκε και σειρά έχει ο επόμενος. Με το να είσαι στενός κορσές, δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις τίποτα. Αντιθέτως… θα καταστρέψεις ό, τι με κόπο έχτιζες τόσο καιρό.

4. Το να κάνεις τη χαζή: Πιάνει όταν είσαι με παρέα και θέλεις να πεις κάτι για να γελάσετε. Αλλά μέχρι εκεί. Όταν όντως ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται και γενικά δεν είσαι η κλασική χαζοβιόλα, καλό θα ήταν να μην την παριστάνεις γιατί λογικά δε θα το κάνεις και καλά. Υπάρχει φυσικά η πιθανότητα να είσαι όντως χαζή, οπότε εκεί πάμε πάσο!

5. Να αναφέρεσαι στον πρώην: Το συγκεκριμένο είναι άκρως εκνευριστικό όποιος κι αν το κάνει. Δε λέω να αναφέρεις ότι έχεις πάει στο Λονδίνο και αν ερωτηθείς να πεις με τον πρώην μου και τίποτα παραπάνω, αλλά η συνεχής αναφορά για πείραγμα ή για να τον κάνεις να ζηλέψει, δε θα σου βγει σε καλό, γιατί πολύ απλά θα τον ξενερώσεις μέχρι αηδίας. Η ζήλεια-και μάλιστα τέτοιου είδους-είναι νηπιακής ηλικίας, μη σου πούμε βρεφικής. Άσε που εκτός από ζήλεια του προκαλείς και τεράστια αμηχανία. Είναι πράγματα αυτά;

6. Να αργείς: Ναι κι όμως, το γυναικείο αυτό ελάττωμα βρέθηκε αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις, μιας και οι άντρες τείνουν να είναι σχεδόν πάντα πιο ακριβείς. Όχι δε λέμε ότι θα σε χωρίσει επειδή άργησες, αλλά θα το λάβει σοβαρά υπόψη του όταν κάνει τη λίστα με τα υπέρ και τα κατά σου-κι εσύ θα την κάνεις μη διαμαρτύρεσαι-. Γιατί δοκιμάζεις τα νεύρα του χρυσή μου; Ο άνθρωπος είχε μία άσχημη μέρα και το μόνο που θέλει είναι λίγες στιγμές χαλάρωσης με το κορίτσι του. Γιατί να του το βγάλεις από την μύτη woman;

7. Να θέλεις να τον αλλάξεις: Έτσι δεν τον βρήκες; Γιατί να θέλεις να τον κάνεις… αλλιώς; Βάλτο καλά στο μυαλό σου: Κανένας άνθρωπος δεν αλλάζει εκτός αν το θέλει ο ίδιος. Σε περίπτωση φυσικά που δεν το θέλει, τότε μάλλον ατύχησες και μάλλον θα πρέπει να βολευτείς με αυτά που έχεις.

8. Αρέσει στους άντρες η Lady Gaga;: Όχι! Και ξέρεις γιατί; Γιατί εμφανίζεται μονίμως με υπερβολικό make up υπερβολικά ρούχα και υπερβολικά μαλλιά. Με λίγα λόγια θυμίζει περισσότερο περιφερόμενο θίασο, παρά γυναίκα. Οπότε, την επόμενη φορά που θα φλερτάρεις με την ψεύτικη βλεφαρίδα για να πάτε για… φαγητό, καλό θα ήταν να μείνεις στο φλερτ. Γενικά οι άντρες δεν αγαπούν τις υπερβολές στη γυναικεία εμφάνιση, κάτι που μάλλον είναι ανακουφιστικό γιατί σε προτιμούν με φυσικό μακιγιάζ, το τζιν και το πουλόβερ σου, τώρα που κάνει και κρύο.

giphy

9. Οι γκάφες δεν αποδίδουν: Αχ σταμάτα να το παίζεις γκαφατζού και γλυκούλα γιατί πολύ απλά-αν δεν είσαι όντως ανισόρροπη-το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις ενοχλητική. Και μπορεί οι άντρες να αγαπούν τις τούμπες της Jennifer Lawrence, αλλά στην τρίτη καίγεται κι αυτή.

jjjjjjjjjjjjjjjjjj

10. Είσαι τεμπέλα και αυτό βγαίνει προς τα έξω: Συνήθως τα ζευγάρια τείνουν να παχαίνουν, ειδικά τον πρώτο καιρό που βγαίνουν και συνέχεια. Βέβαια, καλά τα burgers, καλά και τα εστιατόρια, αλλά κάνε και καμιά γυμναστική γιατί πολύ σύντομα θα θυμίζεις μπάλα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ξενερωτικό από μία γυναίκα που δε φροντίζει το σώμα της. Και όταν λέω φροντίζει, εννοώ να μην τρώει αποκλειστικά και μόνο αηδίες και να κάθεται όλη μέρα στον καναπέ. Εξάλλου, το συγκεκριμένο το κάνεις για σένα και όχι για εκείνον.


Πηγή