Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ρωτήσαμε και μας απάντησαν: 6 κινήσεις στο σεξ που οι άντρες σιχαίνονται, αλλά δε θα στο πουν

Oφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είμαστε πολύ χαρούμενες που όσο τα χρόνια περνούν και οι συνήθειες αλλάζουν, οι άντρες αποκτούν για εμάς διαφορετική υπόσταση, με αποτέλεσμα να γίνονται πιο ενδιαφέροντες και επιλεκτικοί. Η αλήθεια είναι ότι παλαιότερα, πιστεύαμε ότι ένας άντρας θέλει σεξ, όπως και να είναι αυτό, και πως οτιδήποτε κι αν του κάνεις, δεν υπάρχει περίπτωση να ξενερώσει. Κι όμως φίλη μου, έπειτα από αμέτρητες συζητήσεις και προβληματισμούς, και φυσικά τις κατάλληλες ερωτήσεις στους άμεσα ενδιαφερόμενους, καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα: Ναι, ο άντρας μισεί κάποια πολύ συγκκεριμένα πράγματα στο σεξ, τα οποία είναι ικανά να προκαλέσουν άμεση… πτώση, αλλά από λεπτότητα-ο γλυκούλης-δεν πρόκειται να σου πει τίποτα. Kαι επειδή εμείς, δε θέλουμε να βασανίζεται κανένας, και φυσικά να απολαμβάνει το σεξ που είναι πια τόσο δυσεύρετο, ρωτήσαμε 6 άντρες, να μας πουν τι είναι αυτό που κάνει η παρτενέρ τους στο σεξ, δεν το αντέχουν, αλλά ντρέπονται και να της το πουν.

1. «Τα φιλιά στο λαιμό είναι πολύ ωραία, ερεθιστικά και γενικότερα ικανά να… έχουν άμεσα αποτελέσματα. Θυμάμαι όμως κάποτε που έβγαινα με μία κοπέλα, η οποία έκανε όλα τα παραπάνω και δυστυχώς το πήγαινε ένα βήμα παραπέρα, γεμίζοντάς με πιπιλιές! Κορίτσια δεν είμαστε 17 ετών να πηγαίνουμε στο σχολείο με την πιπιλιά και να καμαρώνουμε. Το πρωί δουλεύουμε και ντρεπόμαστε κάπως…».

2. «Ήμουν κάποτε με μία κοπέλα, η οποία όποτε κάναμε σεξ μου έριχνε… σκαμπίλια στα οπίσθια. Και εντάξει, προφανώς και δεν πονούσα, αλλά σαν θέαμα, αλλά και σαν ήχος, δεν μου άρεσε καθόλου. Θέλεις να χτυπήσεις; Έχω και μάγουλα βρε κορίτσι μου».

3. «Βγαίνω με μία κοπέλα εδώ και λίγο καιρό, η οποία έχει μία πολύ κακή συνήθεια. Της αρέσει να γλείφει το αυτί μου, ενώ παράλληλα μου ψιθυρίζει διάφορα. Και μπορεί το δεύτερο να είναι ερεθιστικό, το πρώτο από ένα σημείο και μετά καταντάει αηδιαστικό. Δηλαδή ποιος θέλει να στάζει το αυτί του; Ειλικρινά τώρα»;

4. «Είμαι με την κοπέλα μου εδώ και αρκετό καιρό, και πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι πολύ καλή στο στοματικό. Παρόλα αυτά τελευταία έχει αρχίσει να κάνει κάτι το οποίο με τρομοκρατεί: Χρησιμοποιεί τα… δόντια της! Και όχι ότι έχει συμβεί κάτι, αλλά κάθε φορά νιώθω ότι θα με τραυματίσει και δεν μπορώ να το απολαύσω».

5. «Έκανα σεξ πρώτη φορά με μία κοπέλα-για την ακρίβεια one night stand-και κάποια στιγμή ενώ μου έκανε στοματικό, άρπαξε τους… όρχεις μου με το στόμα της! Φυσικά πανικοβλήθηκα και την ρώτησα με τρόμο τι κάνει, και εκείνη μου απάντησε ότι με αυτόν τον τρόπο θα τελειώσω πιο αργά. Τελικά όντως είχε δίκιο, αλλά έχω να πω κάτι: Κορίτσια προσοχή με αυτά εκεί κάτω. Υπάρχουν για κάποιο λόγο».

6. «Κάθε φορά που κάνω σεξ με την κοπέλα μου, και συγκεκριμένα το… doggie style, εκείνη έχει τη συνήθεια να μου αρπάζει το ένα χέρι και να το βάζει στην κλειτορίδα της. Μπορεί να ακούγεται ερεθιστικό, αλλά εγώ χάνω την ισορροπία και τον ρυθμό μου. Με λίγα λόγια, θα προτιμούσα να μην το κάνει».


Πηγή