Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ταυτίσου: 6 one night stand αντρικές συμπεριφορές που όλες σιχαινόμαστε

Οne night stand αυτός ο άγνωστος. Οι περισσότεροι το έχουμε κάνει, ακόμα περισσότεροι δεν το παραδέχονται, αλλά δεν είναι και έγκλημα βρε αδερφέ. Παρόλα αυτά, ακόμα κι όταν έχεις να κάνεις με πραγματικά σχέση της μίας βραδιάς, υπάρχουν κάποιοι απαράβατοι κανόνες που έχουν να κάνουν με αυτό που λέμε savoir vivre, και που όλοι μας οφείλουμε να τηρούμε. Kαι καλά, εμείς οι γυναίκες, είμαστε κάπως πιο συναισθηματικές και κάπως πιο… των τύπων που λέμε, οπότε η καλή συμπεριφορά είναι σχεδόν δεδομένη. Οι άντρες από την άλλη, έχουν την πολύ κακή τάση να… μεταμορφώνονται σε τέτοιες καταστάσεις, και πραγματικά να αναδεικνύουν το χειρότερό τους εαυτό! Είναι δεδομένο ότι σου έχει συμβεί, οπότε λέω να αναλύσω και κυρίως να επισημάνω όλα αυτά τα οποία ένας άντρας κάνει εντελώς λάθος στο one night stand, προς γνώσιν και συμμόρφωσιν. Φίλη μου, με αφορμή την μετά τριήμερο Δευτέρα, και με σαφώς χιουμοριστική διάθεση, σου αφιερώνουμε το παρακάτω θέμα, για να γελάσεις και να… ταυτιστείς.

1. Το μπάσιμο του φυγά: Πηγαίνεις σπίτι του-σιγά μην τον καλέσεις και στο δικό σου-και μπαίνοντας πέφτετε πάνω στο συγκάτοικό του στον οποίο… ΔΕ ΣΕ ΣΥΣΤΗΝΕΙ. Αν φυσικά του παραπονεθείς, θα γυρίσει και θα σου πει, ότι ok δεν είσαι και η κοπέλα του, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να σε αντιμετωπίζει και ως διακοσμητικό βάζο. Προς όλα τα ξαναμμένα αγόρια εκεί έξω: Το γεγονός ότι μία κοπέλα θέλει να κάνει μαζί σου μόνο σεξ επειδή μάλλον της άρεσες, δεν της στερεί αυτομάτως την ανθρώπινη υπόσταση ούτε φυσικά και την αξιοπρέπειά της.

2. Το σπίτι-τρώγλη: Κάνουμε έκκληση με δάκρυα στα μάτια: Όταν ξέρεις ότι το σπίτι σου θυμίζει περισσότερο στάβλο, καλό θα ήταν να προτείνεις άλλο μέρος ή ακόμα και ξενοδοχείο, καθότι κι αυτά από κάπου θα πρέπει να βγάλουν τα λεφτάκια τους. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για μία γυναίκα, να μπαίνει σε σπίτι τύπου που της αρέσει έτοιμη να κάνει σεξ και τελικά να σιχαίνεται ακόμα και να… κάτσει στον καναπέ. Έλεος δηλαδή.

3. Το άφαντο… προφυλακτικό: Εντάξει αυτό είναι τραγικό, κατακριτέο, άσχημο και ένα σωρό άλλα πράγματα. Θεωρώ ότι όταν ένας ενήλικας, υπεύθυνος και σοβαρός άνθρωπος, θέλει να κάνει σεξ με έναν… άγνωστο και δεν έχει πάνω του προφυλακτικό, μάλλον δεν είναι καλά στα μυαλά του. Βέβαια, στην προκειμένη, θα πρέπει να έχεις κι εσύ, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

4. Το στοματικό που δεν έγινε ποτέ: Εσύ είσαι κυρία και συνεπής στις υποχρεώσεις σου, εκείνος γιατί να μην είναι δηλαδή; Ειδικά αν έχει προηγηθεί και ντουζάκι-καθότι μπορεί να ήσουν έξω και ένα 12ωρο-είναι το λιγότερο ανεπίτρεπτο να μην ανταποδίδει τη χάρη. Ή και οι δύο ή κανένας. Νόμος φίλη μoυ.

5. Δεν σου προσφέρει τίποτα: Καλά, δεν είπαμε να φτιάξει πάπια με πορτοκάλι, αλλά ένα νεράκι, ένα αναψυκτικό ή ένα ποτήρι κρασί θα μπορούσε να το προσφέρει. Αν είναι γαλαντόμος, θεωρείται αυτονόητο και το τοστάκι ή ακόμα και το μεταμεσονύχτιο delivery. Αν είναι κάφρος και παρτάκιας, που να σε δει να πνίγεσαι με το ίδιο σου το σάλιο, νερό δε θα σου φέρει.

giphy

6. Σε διώχνει… και όχι ευγενικά: Εντάξει, είναι λογικό να μην τρελαίνεται να κοιμηθείτε αγκαλίτσα, αλλά σε περίπτωση που θέλει να σε διώξει, μπορεί να το κάνει με πολύ όμορφο και ευγενικό τρόπο και όχι να είναι ένα βήμα πριν σε ξεπροβοδίσει κλωτσηδόν. Είπαμε…

 


Πηγή