Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Υπάρχει ένας βασικός τρόπος για να γίνεις ακαταμάχητη στο φετινό ρεβεγιόν

Είσαι single και οι γιορτές δε σου πηγαίνουν και πολύ καλά, διότι οι μισές φίλες σου είναι με τους καλούς τους, οι άλλες μισές πάσχουν από τη γνωστή εορταστική κατάθλιψη, οπότε κι εσύ μένεις ολομόναχη να βλέπεις ταινίες στην τηλεόραση.

Να όμως, που ως διά μαγείας έρχεται η πρόσκληση για πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, φίλου γλεντζέ, με αμέτρητους καλεσμένους και φυσικά οργάνωση που θα ζήλευε ακόμα και η Kim Kardashian.

Πείθεις και την ερωτευμένη φίλη σου να αφήσει για ένα βράδυ τον καλό της-σιγά που θα τον άφηνε απλά εκείνος είχε κανονίσει-και όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη βραδιά. Ένα πράγμα θα σου πω και βάλτο καλά στο νου σου: Αν θέλεις να γνωρίσεις τον έρωτα την πρώτη μέρα της χρονιάς το μόνο πολύ απλό που έχεις να κάνεις, είναι να ντυθείς στα κόκκινα!

 

Έρευνα λοιπόν που διεξήχθη από Πανεπιστήμιο της Κίνας, με τη συμμετοχή 280 αντρών στους οποίους έδειξαν φωτογραφίες γυναικών που φορούσαν μπλε, λευκά και κόκκινα, τα ποσοστά εκείνων που ανέδειξαν ως πιο σέξι, ελκυστικές και όμορφες εκείνες με τα κόκκινα ήταν εντυπωσιακά.

Όπως μάλιστα είπαν, το κόκκινο χρώμα δημιουργούσε την αίσθηση της οικειότητας αλλά και της θηλυκότητας.

Ξέρεις λοιπόν τι πρέπει να κάνεις…


Πηγή