Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

10 μεγάλες αλήθειες για τους άντρες και το σεξ που πρέπει να ξέρεις

Λοιπόν μπορεί όση ανάλυση και να ρίξουμε, να μην καταλάβουμε ποτέ αν άντρες και γυναίκες είναι από τον ίδιο πλανήτη, ή όχι, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι κάνουμε τίμια προσπάθεια να μπορέσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε τις ιδιαίτερες και κρυφές συμπεριφορές των αντρών, κυρίως γιατί αγαπάμε την ανυποψίαστη αναγνώστρια εκεί έξω. Διότι φίλη μου, μπορεί εσύ να πιστεύεις κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα για τους άντρες, και να μην έρχεται ένας άνθρωπος να σου πει την αλήθεια και να σου εξηγήσει ότι τελικά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Με λίγα λόγια, εδώ σου έχουμε 10 μεγάλες αλήθειες για τους άντρες και το σεξ που ίσως να μην ήξερες, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μάθεις! Μας ευχαριστείς αργότερα, για την ώρα… δώσε βάση.

1. O άντρας δε θέλει σεξ, το χρειάζεται: Όπως ακριβώς το φαγητό και τον ύπνο. Με λίγα λόγια, αν του το στερήσεις για να τον σκαλώσεις, ενώ εκείνος φυσικά ξέρει ότι το κάνεις επίτηδες, τότε πιθανόν να πετύχεις και το αντίθετο αποτέλεσμα. Εμείς απλά σε ενημερώνουμε.

2. Αμέσως μετά το σεξ, η συντριπτική πλειοψηφία αποτραβιέται από την παρτενέρ και συνήθως πέφτει σε λήθαργο. Μη στενοχωριέσαι, δε φταις εσύ κάπου. Είναι στη φύση του άντρα και απλώς μία… χημική και ψυχολογική αντίδραση!

3. Οι άντρες φαντασιώνονται όποια γυναίκα κι αν γνωρίσουν. Ναι λυπούμαστε που θα στο πούμε, αλλά έτσι γίνεται συνήθως. Ακόμα κι αν είναι καψούρηδες με την καλή τους, ακόμα κι αν εκείνη είναι μία καλλονή, τους είναι παντελώς αδιάφορο. Πάντα θα θέλουν να δοκιμάσουν το σεξ με κάτι… διαφορετικό!

4. Όσο πιο κουλ είσαι με τις άλλες εντυπωσιακές γυναίκες, τόσο περισσότερο εκείνος θα αδιαφορήσει. Πώς το έχει πει και η Άννα η Βίσση; Λατρεμένο το Απαγορευμένο. Οπότε, δείξτου τη θεά που κάθεται λίγο πιο πέρα, και εκθείασέ την. Σίγουρα θα δείξει πολύ λιγότερο ενδιαφέρον από το να την έβγαζες άσχημη. Nόμος!

5. Όταν βλέπεις έναν άντρα σκεπτικό, να κοιτάζει το άπειρο-και δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα-τότε να ξέρεις ότι σκέφτεται το σεξ! Οπότε σε περίπτωση που τον βλέπεις να διστάζει να σου απαντήσει, μην επιμείνεις γιατί θα λάβεις καμία… απρεπή απάντηση, και δε θα φταίει κιόλας.

6. Aν το παίξεις δύσκολη… τον έχεις: Αυτό ισχύει, αλλά προσοχή γιατί τείνουμε να παρεξηγούμε κάπως τις καταστάσεις. Δεν εννοούμε να σου ζητάει να βγείτε κι εσύ να του βγάζεις την ψυχή του ανθρώπου, αλλά αναφερόμαστε στο θέμα του σεξ. Βάλε όρια, επέβαλλε τους δικούς σου κανόνες, και σίγουρα τα πράγματα έχουν περισσότερες πιθανότητες να κυλήσουν όπως τα έχεις φανταστεί.

7. Τα μαλλιά, το μακιγιάζ, τα ρούχα και γενικότερα ό, τι κι αν κάνεις για να αρέσεις-όχι μόνο στους άντρες αλλά κυρίως στις γυναίκες-τον αφήνουν παγερά αδιάφορο. Φίλη μου, αν δεν έχεις sex appeal και αυτοπεποίθηση, και το πιο σέξι φόρεμα του κόσμου να φοράς, δεν πρόκειται να σε βοηθήσει.

8. Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια: Βασικά πες τους όπως θέλεις γιατί και τα γουρουνάκια είναι συμπαθέστατα. Μήπως προτιμάς το: Άντρες, πεταμένα λεφτά; Όλοι οι άντρες σκέφτονται το σεξ και όλοι οι άντρες, ή κερατώνουν ή έχουν σκεφτεί να το κάνουν-ακόμα και τα πιο ήσυχα παιδιά-. Λυπούμαστε, αλλά έτσι είναι.

9. Σε κανέναν άντρα δεν αρέσει να μιλάς για πρώην σου. Eκείνοι μπορούν να τις αναφέρουν συνέχεια και χωρίς καμία ενοχή, αλλά εσύ θα πρέπει να δίνεις την εντύπωση ότι πριν από εκείνον, ήσουν παρθένα.

10. Οι άντρες καμιά φορά, βλέπουν το σεξ σαν… δουλειά! Ναι μεν το θεωρούν απόλαυση αλλά από την άλλη θεωρούν και ιερό καθήκον και χρέος να ευχαριστήσουν μία γυναίκα. Σιγά τους σωτήρες με λίγα λόγια.


Πηγή