Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
10 απολαυστικά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες όταν είναι μόνες τους

10 απολαυστικά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες όταν είναι μόνες τους

Δεν είναι μυστικό ότι μερικές φορές όλοι μας θα θέλαμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας χωρίς τους γονείς, τα παιδιά μας ή κάποιον άλλο. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να κάνουμε μόνες μας! Η φαντασία μας είναι πραγματικά απεριόριστη.

Αλλά τι διαφορετικό αρέσει να κάνουν οι άνδρες και οι γυναίκες όταν βρίσκουν λίγο προσωπικό χρόνο; Σας αποκαλύπτουμε τα μικρά μυστικά που οι γυναίκες πραγματικά κάνουν όταν βρίσκονται μόνες τους. Μήπως μερικά από αυτά σας φαίνονται γνώριμα;

1. Να φάνε όσο θέλουν
Παραδεχτείτε το, κυρίες υπάρχουν φορές που θα υποκύψετε σε αυτή την παρόρμηση να φάτε μια ολόκληρη σοκολάτα. Μια γυναίκα μπορεί να το κάνει όταν είναι μόνη της στο σπίτι, και όλα τα νόστιμα σνακ είναι δικά της, και μόνο δικά της.

2. Να παρακολουθήσουν ανόητες τηλεοπτικές εκπομπές
Υπάρχουν φορές που οι γυναίκες αισθάνονται ότι δε θα λέγανε πουθενά για τις τηλεοπτικές εκπομπές που βλέπουν. Τα παιδιά δεν κανένα ενδιαφέρον για αυτές τις εκπομπές, και αναπόφευκτα οι άνδρες τους, θα τις κρίνουν ότι χάνουν την ώρα τους βλέποντας άχρηστη τηλεόραση. Η ηρεμία επανέρχεται στο σπίτι, όταν ο πατέρας παίρνει τα παιδιά έξω για μια βόλτα, και τότε έχουν το χρόνο να απολαύσουν τις αγαπημένες τους εκπομπές.

3. Να ακούσουν μουσική, να τραγουδήσουν και να χορέψουν
Όταν κανένας άλλος δεν σπίτι, πολλές γυναίκες σκέφτονται: Επιτέλους! Μπορώ να βάλω μουσική σε πλήρη ένταση, να τρέχω μέσα στο σπίτι και να χορεύω. Επειδή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο να ξεσκάτε μια στο τόσο.

4. Να απολαύσουν τη στιγμή
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η αγάπη που λαμβάνουμε από τους συντρόφους μας και τα παιδιά μας, γεμίζει τις καρδιές μας με άπειρη χαρά και ευτυχία. Ωστόσο, όλες οι γυναίκες πρέπει να παραδεχτούν ότι χρειάζονται κάποιο χρόνο μόνες τους, ας πούμε, τουλάχιστον 20 λεπτά μοναξιάς την ημέρα για να επανέλθουν στην ηρεμία, όταν κανείς δε τις ενοχλεί.

5. Να κάνουν ένα πολυτελές αφρόλουτρο
Απλά φανταστείτε αυτό: ένα αφρόλουτρο, ενυδατική μάσκα προσώπου και χαλαρωτική μουσική. Κανείς δεν σας ενοχλεί χωρίς λόγο ή αν είναι ελεύθερο το μπάνιο. Απλά υπέροχο! Ποιες γυναίκες θα μπορούσαν να πουν όχι σε αυτό;

6. Να διαβάσουν περιοδικά ή βιβλία που δεν είχαν ακόμα την ευκαιρία να διαβάσουν
Η ευκαιρία να διαβάσουν το αγαπημένο τους μυθιστόρημα και να βυθιστούν στον καναπέ – σχεδόν όλες οι γυναίκες αγαπούν να το κάνουν αυτό, όταν λείπουν όλοι από το σπίτι. Το μόνο πρόβλημα: να μην 12/10/2015 10 Απολαυστικά Πράγματα που Κάνουν οι Περισσότερες Γυναίκες όταν είναι μόνες τους.

7. Να κάθονται στον καναπέ
Να κάθονται στον καναπέ για περισσότερο από πέντε λεπτά και να απολαμβάνουν την αίσθηση της καθαριότητας η οποία θα εξαφανιστεί σε χρόνο μηδέν, μόλις η υπόλοιπη οικογένεια γυρίσει πίσω! Έτσι, φυσικά, όλες οι γυναίκες (και όλοι οι γονείς γενικότερα) θέλουν αυτή τη φευγαλέα στιγμή ηρεμίας και γαλήνης να διαρκέσει λίγο περισσότερο.

8. Να κάνουν δουλειές στο σπίτι με τη βοήθεια κανενός
Μερικές φορές, τα παιδιά θέλουν να βοηθήσουν τη μαμά στις δουλειές του σπιτιού, γεγονός που είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μάθουν να είναι υπεύθυνα και τακτοποιημένα. Ωστόσο, μερικές φορές μια γυναίκα θέλει απλά να τελειώνει τις δουλειές και να ασχοληθεί με κάτι ευχάριστο. Ακόμα και όταν βοηθάνε, τα παιδιά παραμένουν η κύρια πηγή χάους και προβλημάτων – αναπόφευκτα κάτι θα κάνουν λάθος. Φυσικά, είναι αυτονόητο να πούμε ότι αγαπάμε τα παιδιά μας… Αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι μόνο εμείς θα κάνουμε τις δουλειές όπως πρέπει.

9. Να πηγαίνουν για ψώνια χωρίς να βιάζονται ή να προσέχουν τα παιδιά
Μία βόλτα στα μαγαζιά μόνη, χωρίς το σύντροφο και τα παιδιά, μοιάζει με αίσθημα ελευθερίας για πολλές γυναίκες. Αισθάνονται εντελώς ξέγνοιαστες. Μπορούν να διαλέξουν και να δοκιμάσουν ρούχα για όσο χρονικό διάστημα θέλουν, χωρίς να τσεκάρουν συνεχώς το ρολόι τους, και χωρίς να βιάζονται με ατελείωτους στεναγμούς και γκρίνια. Τι χαρούμενο συναίσθημα!

10. Να κοιμούνται
Σε οποιαδήποτε στάση ύπνου, ο ύπνος είναι η επιτομή της απόλαυσης. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πούμε!

Μοιραστείτε αυτό άρθρο με τους φίλους σας, αν συμφωνείτε με τα πράγματα που κάνουν οι γυναίκες όταν μένουν μόνες τους.

πηγή: fanpage.gr