Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

4 πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις πριν το σεξ για τους καλύτερους οργασμούς της ζωής σου

Η νέα χρονιά απαιτεί resolutions και όχι μόνο σε ό, τι έχει να κάνει με δίαιτα, εργασία και γενικότερα συναναστροφές. Ναι φίλη μου, ήρθε η ώρα να πάρεις τις αποφάσεις σου σχετικά με το σεξ, ώστε φέτος να το κάνεις όσο το δυνατόν καλύτερο μπορείς! Και πώς θα γίνει αυτό; Φυσικά με απλά και συγκεκριμένα tips τα οποία σου έχουμε εμείς εδώ που νοιαζόμαστε για σένα και κυρίως μας ενδιαφέρει η σεξουαλική σου ζωή. Το 2017 λοιπόν, ήρθε η ώρα να πετύχεις τους καλύτερους οργασμούς της ζωής σου, και καλό θα ήταν να ξεκινήσεις την προετοιμασία από… τώρα! Δώσε βάση σε 5 απλά tips και καλή σου διασκέδαση.

1. Ζήσε τη στιγμή του προκαταρκτικού: Σαφώς και το ξέρεις αλλά λέω να στο υπενθυμίσω. Δεν υπάρχει καλό σεξ χωρίς προκαταρκτικά κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια ώστε να γίνουν σωστά και κυρίως αποτελεσματικά. Όπως αντιλαμβάνεσαι τα προκαταρκτικά μπορεί να είναι από dirty talking μέχρι στοματικό και πάει λέγοντας…

2. Φάε σολομό: Μπορεί μέχρι σήμερα το απόλυτο αφροδισιακό να θεωρούνταν τα οστρακοειδή, μάλλον όμως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις και να βάλεις το σολομό στο εβδομαδιαίο μενού σου. Προσοχή: Δεν είναι απαραίτητο να φας σολομό πριν κάνεις σεξ-βασικά μην το κάνεις-αλλά αν τον εντάξεις στη διατροφή σου μακροπρόθεσμα θα δεις πολύ μεγαλή διαφορά στη λίμπιντό σου!

3. Διάβασε: Όχι ιστορία και όχι γεωγραφία. Γενικά βγάλε από το μυαλό σου οτιδήποτε διδακτικό ή σχολικό. Διάβασε ερωτική λογοτεχνία-η ποιότητα κρίνεται απαραίτητη-και πολύ σύντομα θα αντιληφθείς, ότι οι παλμοί της καρδιάς σου αυξάνονται και η σεξουαλική σου διάθεση αγγίζει επικίνδυνα επίπεδα. Είναι κάτι σαν το πορνό, μόνο που είναι πιο σικ, πιο γυναικείο και σου επιτρέπει να πλάσεις με τη φαντασία σου όπως εσύ θέλεις τα πράγματα. Συμφέρει.

4. Σε πήρε μυρωδιά: Και επειδή οι αισθήσεις παίζουν ρόλο, ήρθε η ώρα να μπει και η όσφρηση στο παιχνίδι. Ήξερες εσύ ότι η μυρωδιά συγκεκριμένων τροφών είναι ικανή να σε διεγείρει και μάλιστα πολύ; Συγκεκριμένα, η κολοκύθα, το αγγούρι και η λεβάντα έχουν την ικανότητα να «παίζουν» με τον εγκέφαλο μέσω της κυκλοφορίας του αίματος. Πριν το σεξ λοιπόν, φτιάξε μία κολοκυθόπιτα και όλα καλά.

 

 


Πηγή