Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

5 βασικές απορίες γύρω από το σεξ που σίγουρα ντρέπεσαι να εκφράσεις

Το σεξ είναι απλό και ευχάριστο! Αμ δε. Τα τελευταία χρόνια το σεξ έχει συνδεθεί με το συναίσθημα, την έρευνα και τη γλώσσα του σώματος, με αποτέλεσμα τα πράγματα να είναι κάπως πιο αμφιλεγόμενα. Όχι ότι παλιά δεν ήταν έτσι η κατάσταση, απλά τότε δεν ενδιαφερόταν και κανένας για όλα αυτά. Κι όμως, παρά τον τεράστιο όγκο άρθρων που έχουν γραφτεί γύρω από την αρχαιοτέρα των πράξεων, υπάρχουν ακόμα κάποιες βασικές απορίες που δεν έχουν απαντηθεί. Εμείς λοιπόν, επειδή ίσως είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά, θα επιχειρήσουμε με ειλικρίνεια, τιμιότητα και αγάπη, να δώσουμε τις δικές μας, ανατρεπτικές απαντήσεις, σε ερωτήσεις που σκέφτεσαι αλλά… φοβάσαι να ντύσεις με λόγια (ποιητικό). Σηκώνουμε μανίκια και πάμε!

1. Eίναι λάθος να σου κάνει εκείνος στοματικό κι εσύ να μην ανταποδώσεις; Δεδομένου ότι συνήθως γίνεται το αντίθετο θα λέγαμε όχι, αν και τελικά αυτό θα οδηγήσει σε έναν φαύλο κύκλο με τελικό αποτέλεσμα τον παντελή αφανισμό του στοματικού σεξ! ΤΑΤΑ! Οπότε, δεν πειράζει, αλλά μη γίνει και συνήθεια.

2. Πρέπει οπωσδήποτε να αγκαλιαστείς σε ένα one night stand; Να σου πως κάτι; Δε χρειάζεται γιατί πολύ απλά και να μην το κάνεις δε θα σου ζητήσει κάποιος τα ρέστα. Από την άλλη, η αγκαλιά είναι ευεργετική και για να έκανες μόλις σεξ με το συγκεκριμένο άτομο, πάει να πει ότι σου αρέσει. Οπότε ναι, μπορείτε να μην κοιμηθείτε σαν δύο εντελώς άγνωστοι. Τώρα αν εκείνος σου χώσει αγκωνιά, μπορείς να πάρεις τα πράγματά σου και να σηκωθείς να φύγεις.

3. Είναι σωστό να αρνείσαι να φιλήσεις τον παρτενέρ αφού σου έχει κάνει στοματικό; Εντάξει αυτό είναι τραγικό. Δεν το κάνουμε ποτέ, και όταν μας το κάνουν-αν δεν εξαφανιστούμε-το λέμε, το τονίζουμε με σκοπό πάντα να μην επαναληφθεί. Αν είναι έτσι, να κάνουμε και ένα γρήγορο ντους έπειτα από κάθε διείσδυση. Είναι φοβερό ότι η μανία της καθαριότητας βγαίνει σε κάποιους ΜΟΝΟ στο σεξ!

4. Μπορείς να πεις στον άλλο ότι αυτό που σου κάνει εκεί κάτω είναι λάθος; Ναι μπορείς να το πεις, αλλά ευγενικά και γλυκά. Δε χρειάζεται ούτε να τον κομπλάρεις, ούτε και να είσαι επιθετική. Στο κάτω κάτω δεν κάνει κάτι για να σε βλάψει, αλλά ακριβώς το αντίθετο.

5. Το eye contact είναι θεμιτό σε ένα one night stand; Εδώ η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Όχι και πάλι όχι. Το eye contact είναι καθαρά χαρακτηριστικό των σχέσεων και μένει εκεί. Δεν είπαμε με το που τελειώσετε να σκάσεις στον άλλο κλωτσιά, αλλά κάπου υπάρχουν και όρια. Εκτός πια κι αν νιώθεις ερωτευμένη και θέλεις να τον ξαναδείς. Εκεί πάει αλλού το πράγμα.


Πηγή