Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
5 αστεία πράγματα που σκέφτονται οι γυναίκες πριν από το one night stand!

5 αστεία πράγματα που σκέφτονται οι γυναίκες πριν από το one night stand!

Εντάξει οι γυναίκες δεν είναι ακριβώς σαν τους άντρες στο θέμα του sex της μιας βραδιάς, αλλά καλώς ή κακώς και μιας και τα πράγματα αλλάζουν και εξελίσσονται, οι γυναίκες τώρα πια είναι σε θέση να απολαύσουν μία νύχτα πάθους με κάποιον σχεδόν άγνωστο, χωρίς την επόμενη μέρα να τις… λιθοβολήσουν! Βέβαια, μπορεί το συγκεκριμένο να είναι μόνο για ένα βράδυ, και μπορεί τα συναισθήματα να είναι καθαρά σαρκικά, ή και όχι βέβαια, αλλά εφόσον είμαστε γυναίκες και είναι στη φύση μας να ανησυχούμε για τα πάντα, λίγο πριν την μεγάλη στιγμή, σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό μας! Αν νομίζετε ότι είστε η μόνη που σκέφτεται όλα αυτά, ερχόμαστε εμείς να σας διαψεύσουμε καθώς συγκεντρώσαμε τις πιο συχνές σκέψεις που κάνει μία γυναίκα πριν το… one night stand και οι οποίες είναι πραγματικά παράλογες και αστείες!

1. Μήπως θα αυξηθεί πολύ το σκορ μου; Ε ναι εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα θεματάκι με τους αριθμούς. Και ενώ οι άντρες έχουν την τάση όλα να τα μεγαλώνουν, εμείς πάλι θέλουμε όλα να τα… μικραίνουμε, εκτός ίσως από το νούμερο του σουτιέν μας! Φυσικά και την ύστατη στιγμή η συντριπτική πλειοψηφία θα αναλογιστεί τον αριθμό των ερωτικών της συντρόφων ο οποίος μοιραία αυξάνεται, αλλά ξέρετε κάτι; Ένας πάνω ένας κάτω, ε δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα τελικά!

2. Να κάνω μπάνιο ή απλά ένα… φρεσκάρισμα; Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορούμε σχεδόν να αποκλείσουμε ότι θα είστε φρεσκομπανιαρισμένη, γιατί πολύ απλά θα έχει προηγηθεί κάποια έξοδος και σίγουρα όχι ραντεβού! Μπορεί το μπάνιο πριν το sex να κάνει πολύ θετική εντύπωση, αλλά όταν μιλάμε για one night stand το θέμα είναι το πάθος και η ένταση της στιγμής! Ρίξτε ένα φρεσκάρισμα και τέλος. Εξάλλου δεν νομίζουμε να μπει στη διαδικασία να σας κάνει στοματικό και αν τελοσπάντων μπει, κακό του κεφαλιού του.

3. Μήπως μείνω έγκυος; Ναι όσο απίθανο κι αν είναι, όλες το σκεφτόμαστε παρά το γεγονός ότι και χάπι μπορεί να έχουμε πάρει και προφυλακτικό να έχουμε χρησιμοποιήσει! Το γεγονός ότι μπορεί να μείνουμε έγκυες από κάποιον άγνωστο σχεδόν, είναι κατά βάθος το πρόβλημα και όχι η εγκυμοσύνη αυτή καθεαυτή! Τελοσπάντων, πάρτε τις προφυλάξεις σας, για γενικότερη προστασία και απλά σκεφτείτε ότι οι πιθανότητες ατυχήματος είναι ελάχιστες!

4. Θα βγάλει ήχους το… στομάχι μου; Όσο αστείο κι αν ακούγεται είναι ένα θέμα το οποίο μπορεί να προκαλέσει τεράστια αμηχανία! Είτε πεινάσατε, είτε είναι οι φυσικοί ήχοι που κάνει τελοσπάντων το σώμα, ένα και μόνο γουργουρητό είναι ικανό να σας κάνει να θέλετε να ανοίξει η γη να σας καταπιεί! Βασικά δε χάλασε ο κόσμος! Επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση άντρας να σας απορρίψει για κάτι τέτοιο! Μην σας πούμε ότι θα το αγνοήσει κιόλας. Χαλαρά…

5. Άραγε φοράω αξιοπρεπή εσώρουχα; Ναι ξέρουμε ότι το one night stand έρχεται ξαφνικά όπως επίσης ξέρουμε ότι δεν μπορείς να φοράς κάθε μέρα τα σούπερ-σέξι εσώρουχά σου, αλλά καμιά φορά η τύχη δεν είναι με το μέρος σου και η καλή έρχεται όταν φοράς λευκή βαμβακερή κιλότα! Μην μας παρεξηγήσεις αλλά ένα θα σου πούμε: Πού πας κι εσύ καλή μου για ποτό με αυτό το εσώρουχο; Βάλε ένα μπραζίλ τουλάχιστον! Αυτά…

 

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr