Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
5 πράγματα που οφείλεις να δοκιμάσεις έστω και μία φορά στο σεξ

5 πράγματα που οφείλεις να δοκιμάσεις έστω και μία φορά στο σεξ

Ας μιλήσουμε με απόλυτη ειλικρίνεια: Σε ότι έχει πλέον να κάνει με το σεξ, το θέμα δεν είναι αν το κάνεις αλλά το πώς. Γιατί εντάξει, μπορεί να έχεις σχέση και να κάνεις σεξ όποτε σου καπνίσει, αλλά το θέμα φίλη μου δεν είναι να ακολουθείς την πατροπαράδοτη οδό και μέθοδο αλλά να έχεις φαντασία και εφευρετικότητα. Και ναι, αντιλαμβανόμαστε το γεγονός ότι έχεις μία απαιτητική καθημερινότητα η οποία σε αναγκάζει να τρέχεις σαν τρελή, αλλά ένα πράγμα θα σου πούμε και βάλτο καλά στο μυαλό σου: Το σεξ είναι ευχαρίστηση, κάτι που σημαίνει ότι αν το κάνεις απλά για να το κάνεις, καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου, και να πας για ύπνο, διότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να αντιλαμβάνεται ένας άντρας ότι η παρτενέρ του κάνει σεξ μαζί του από υποχρέωση. Αν πάλι ανήκεις σε αυτές που θεωρούν το σεξ την υπέρτατη απόλαυση και θέλουν κάθε φορά να δοκιμάζουν νέες εμπειρίες ώστε να το κάνουν πιο ενδιαφέρον και καυτό, σου έχουμε κάποια πολύ βασικά πράγματα, τα οποία κάθε γυναίκα, έμπειρη, ανεξάρτητη και κυρίως σεξουαλική-εσύ είσαι αυτή-οφείλει να δοκιμάσει έστω και μία φορά. Ας ξεκινήσουμε.

1. Γίνε εγωίστρια: Ναι ξέρουμε ότι θέλεις να τον κάνεις να περάσει καλά, και σου αρέσει να βλέπεις την ευχαρίστηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, αλλά ήρθε η ώρα φίλη μου να κοιτάξεις και τον εαυτό σου και να γίνεις πιο εγωίστρια από ποτέ. Βάλε πάνω απ’όλα τα δικά σου θέλω και ανάγκες και ανάγκασέ τον-καλά δε θα του κακοπέσει κιόλας-να αφιερωθεί αποκλειστικά και μόνο στη δική σου ευχαρίστηση. Εντάξει δεν είπαμε να γίνει και συνήθεια, αλλά πού και πού μπορείς να του υπενθυμίζεις ποιος έχει το πάνω χέρι στη φάση. Εσύ δηλαδή!

2. Η ώρα του outfit: Koίταξε να δεις κορίτσι μου, θα το πούμε όσο πιο διακριτικά και γλυκά μπορούμε για να μη σε στενοχωρήσουμε. Ακόμα κι αν είσαι μαζί του χρόνια, ακόμα κι αν ξέρει κάθε πιθανό σημάδι και ελιά πάνω στο σώμα σου, ακόμα κι αν έχει απομνημονεύσει την ακριβή μέρα και ώρα που σου έρχεται περίοδος, και ακόμα κι αν ξέρει ότι τώρα πας στην τουαλέτα για να ξυριστείς, είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσεις να φοράς την ξεχειλωμένη κιλότα όταν κάνετε σεξ και να κοιτάξεις να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου εντός ολίγων ημερών. Μπορεί αυτό που θέλει να είσαι εσύ, αλλά αν του προσφερθείς μέσα σε ένα σέξι περιτύλιγμα θα το εκτιμήσει ακόμα περισσότερο. Για τις πιο τολμηρές του είδους υπάρχουν φυσικά όλες αυτές οι… ευφάνταστες στολές, οι οποίες το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουν αέρα ανανέωσης στο σεξ και τη σχέση σας. Βάλε το λάτεξ κορίτσι μου. Μην το φοβηθείς.

3. Και φυσικά το πορνό: Ποτέ μας δεν καταλάβαμε γιατί έχει επικρατήσει η ανόητη άποψη ότι οι γυναίκες δε βλέπουν πορνό και μάλιστα το σιχαίνονται κιόλας. Δώσε ένα τέλος στη σοβαροφάνεια και τη δηθενιά κορίτσι μου, και απόψε απόλαυσε μία ταινία με τον καλό σου, της οποίας οι πρωταγωνιστές θα φορούν μόνο τα απαραίτητα και η δουλειά της ενδυματολόγου θα είναι απλά περιττή. Ακόμα καλύτερα αν διαλέξετε και ταινία με… υπόθεση. Όχι τίποτα άλλο, όσο πιο πολύ το καθυστερείτε, τόσο πιο εντυπωσιακοί θα είστε στη συνέχεια.

4. Ας μιλήσουμε για τη… γυναίκα αφέντρα: Εντάξει μπορεί να μην είναι το στιλ σου και μπορεί γενικότερα να σου αρέσουν τα παραδοσιακά και απλά, αλλά έστω και μία φορά θα πρέπει να βγάλεις τη bitch που κρύβεις μέσα σου. Προφανώς και θα πρέπει να προμηθευτείς πρώτες ύλες από sex shop, διότι η αφέντρα πάει πάντα πακέτο με τα αξεσουάρ της, και προφανώς θα πρέπει να είσαι το λιγότερο… αδυσώπητη μαζί του. Και κάτι μας λέει ότι θα του αρέσει και θα στο ξαναζητήσει. Οπότε φύλαξε τα αξεσουάρ σου για την επόμενη φορά. Κι αν δεν υπάρξει άλλη φορά μην αγχώνεσαι. Απόκριες έχουμε.

5. Μην κυνηγάς τον οργασμό: Καταλαβαίνουμε ότι σεξ χωρίς οργασμό είναι φαγητό χωρίς αλάτι, καλοκαίρι χωρίς θάλασσα, Oscars χωρίς υποψηφιότητα Meryl Streep κτλ κτλ. Παρόλα αυτά, μήπως ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις και να επικεντρωθείς στο ταξίδι και όχι στον προορισμό; Μήπως είναι και αυτός ο μοναδικός τρόπος για να φτάσεις επιτέλους στη δική σου προσωπική Ιθάκη-μα πόσο ποιητικό- και να πετύχεις αυτό που επιθυμείς περισσότερο χωρίς να έχουν σπάσει τα νεύρα σου; Και τελοσπάντων δέξου, ότι ένα βράδυ μπορεί να μην είσαι σε mood. Συμβαίνουν αυτά.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr