Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

6 ατάκες που θα σου πουν οι φίλες σου μετά το χωρισμό (αλλά ξέρεις ότι δεν τις εννοούν)

Δεν είναι τυχαίο ότι για τους χωρισμούς έχουν γραφτεί τα μεγαλύτερα τραγούδια-ιδίως ελληνικά-. Είναι αυτή η τάση του Έλληνα, που όταν τον παρατήσουν, η αμέσως επόμενη κίνηση είναι να κλείσει τραπέζι σε μπουζούκια, να πιει και να γκαρίζει κάθε καψουροτράγουδο κουνώντας το χέρι με τη χαρακτηριστική-μπουζουκοκίνηση-. Και μιας και ο χωρισμός πουλάει και δίνει ψωμάκι σε πολλούς, λέω να καταπιαστώ με το άβολο αυτό θέμα και κυρίως σε όλα αυτά που σου λένε οι κολλητές σου και η μαμά σου αμέσως μετά το χωρισμό, όταν εσύ είσαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, με μάτι μαύρο από το κλάμα και μαλλί άλουστο 10 μέρες -και τι σε νοιάζει, θα στο χαιδέψει κανείς;-. Διάβασε παρακάτω λοιπόν αυτά που θα ακούσεις στάνταρ και φυσικά να μην πιστέψεις λέξη!

1. Δε θα βρει καλύτερη από σένα: Η αλήθεια είναι ότι όταν βιώνουμε ένα χωρισμό, το αν η άλλη είναι καλλονή ή γκρέμλιν μας αφήνει παγερά αδιάφορες. Το κακό είναι ότι αυτή η άλλη υπάρχει και ότι τη βρήκε κιόλας-όχι που θα καθόταν να σκάσει το τέρας-. Μετά το πρώτο σοκ λοιπόν, αρχίζεις και αναλύεις την εμφάνιση της καινούριας. Αν είναι ωραία, αντιλαμβάνεσαι ότι τη θέλει για το εξωτερικό της κάλλος. Αν δεν είναι, αντιλαμβάνεσαι ότι μάλλον έχει κάτι πολύ σημαντικό και ξεχωριστό για να τον έχει ξελογιάσει. Και εκεί ανοίγεις το μπουκάλι και βάζεις το πρώτο ποτό. Μόνο γυαλί, έτσι αντρικά και σκληρά!

2. Θα βρεις καλύτερο: Κανείς δεν αμφιβάλει γι’ αυτό. Βασικά για να γίνω συγκεκριμένη, σίγουρα θα βρεις κάποιον άλλο να σου αρέσει εξίσου ή και περισσότερο από αυτόν. Το θέμα είναι ότι τη δεδομένη στιγμή για σένα είναι ο καλύτερος και είναι ο μοναδικός που θέλεις να σε ακουμπήσει και να σε φιλήσει. Αμ δεν τα ξέρουμε νομίζεις;

3. Πολύ σύντομα θα τα σκέφτεσαι όλα αυτά και θα γελάς: Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Αλήθεια. Το θέμα είναι βέβαια ότι πολύ σύντομα αυτό δεν παίζει να γίνει. Όταν η σχέση είναι μεγάλη, τότε υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που σε δένουν, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξεις όλη σου την καθημερινότητα για να τον βγάλεις εντελώς από τη ζωή σου. Οπότε όχι, σύντομα δε θα τον ξεχάσεις. Εκτός αν έρθει ο Tom Hardy ημίγυμνος και σου πει ότι είσαι η γυναίκα της ζωής του. Εκεί μέχρι και η Πηνελόπη, η πιστή πάντα, θα ξεχνούσε τον Οδυσσέα μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου.

4. Αχ και να είχα τα νιάτα σου, κάθε μέρα με άλλον θα έβγαινα: Ατάκα μαμάς ή θείας. Βέβαια στην προκειμένη, θα πρέπει να τις ενημερώσουμε, ότι κάποτε είχαν τα νιάτα μας, και επέλεξαν τη σχεσούλα και τον έρωτα. Και τελοσπάντων ποια νιάτα; Δεν υπάρχει γυναίκα που να μη θέλει να έχει το αγόρι της, να περπατούν χεράκι χεράκι, να τρέχουν στους αγρούς και να τρώνε το ίδιο παγωτό χωνάκι (υπερβολική δόση γλυκαναλατισμού, σόρι δε θα επαναληφθεί). Άρα η μαμά και η θεία να τα πουν πουθενά αλλού γιατί εμείς δεν μασάμε.

5. Καιρός να απολαύσεις την ελευθερία σου: Θα είμαι ειλικρινής: Όταν έχεις σχέση χρόνων-και εννοώ από τρία και πάνω-όντως κάποιες φορές η single life ίσως και να σου λείπει. Ωστόσο, ήρθε η ώρα να σου πω κάτι και θέλω να το πάρεις με ψυχραιμία: Οι single γυναίκες δε βγαίνουν κάθε βράδυ, δεν κάνουν σεξ με όποιον τους την πέσει και γενικά ΔΕΝ κάνουν σεξ. Εξακολουθεί να λείπει σε κάποιες τόσο πολύ αυτή η ζωή; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.

6. Θα το μετανιώσει: Ειλικρινά σου το λέω, δεν θα το μετανιώσει. ‘Οταν φτάνεις στο σημείο του χωρισμού, πολύ δύσκολα αλλάζεις γνώμη γιατί εκτός από τη ατάκα, είναι και τα διάφορα συναισθηματικά στάδια από τα οποία βάζεις τον εαυτό σου να περάσει. Και όταν έχεις περάσει και τα 25-26, τότε όλο και πιο δύσκολα λες πράγματα τα οποία μετά μετανιώνεις. Συγνώμη που σου το λέω, αλλά πολύ πιθανόν να το μετανιώσει αν δε βρει κάτι άλλο μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Σκληρό, αλλά το έχω δει και στην πράξη.

 


Πηγή