Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

6 πράγματα για το στοματικό σεξ που μάλλον δε σου έχει πει κανείς

To στοματικό σεξ είναι αυτό που λέμε το κερασάκι στην τούρτα. Μία έξτρα περιποίηση η οποία σίγουρα χαρακτηρίζεται απαραίτητη, και την οποία κάθε σεξουαλικά ενεργό ον θα πρέπει να έχει στο πρόγραμμα καθότι αν δεν υπάρχει ποικιλία στο σεξ καλύτερα να το αφήσεις το άθλημα. Στην προκειμένη λέω να επικεντρωθώ σε αυτό που σου κάνει εκείνος, και κυρίως σε κάποια σκοτεινά σημεία για εμάς τα κορίτσια, τα οποία μας καρφώνονται στο μυαλό και δεν λένε να ξεκολλήσουν. Και μπορεί το διαδίκτυο να είναι γεμάτο με συμβουλές για να το κάνεις καλά, αλλά επειδή η ζωή αυτή είναι δούναι και λαβείν, σου έχουμε tips για να το… λάβεις καλά, σωστά και κυρίως απολαυστικά! Την προσοχή σου παρακαλώ…

1. Η μυρωδιά είναι μια χαρά: Μα τι κόλλημα είναι αυτό που έχει η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών στον ταλαιπωρημένο αυτό πλανήτη; Το λέω μια και καλή μπας και το καταλάβεις: Η… ευωδιά και η φρεσκάδα της περιοχής διατηρείται περίπου 24 ώρες, οπότε σταμάτα να τσεκάρεις κάθε 5 λεπτά και σταμάτα να αρνείσαι τη διάθεσή του να σε περιποιηθεί επειδή απλά και μόνο νομίζεις ότι ζέχνεις σαν ασβός. Καλά, υπάρχει περίπτωση όντως να ζέχνεις, αλλά αυτά είναι μεμονωμένα περιστατικά.

2. Κουνήσου παιδί μου: Εντάξει σίγουρα όταν σου κάνουν στοματικό και ανάποδο ψαλίδι δεν μπορείς να κάνεις, αλλά δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι σε ημιλιπόθυμη πόζα και απλά να περιμένεις τον οργασμό. Γίνε λίγο χέλι βρε κορίτσι μου και λικνίσου. Ακόμα καλύτερα αν έπειτα από όλο αυτό καταφέρεις να έχεις και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τότε η επιτυχία σου έχει αγγίξει κορυφή και ο παρτενέρ σου δεινότητα πορνοστάρ. Εύγε!

3. Ο κόλπος σου δεν έχει τίποτα το αλλόκοτο: Είναι κάτι αντίστοιχο με την οσμή. Ο κόλπος σου έχει το κλασικό… σχήμα, η παραμόρφωση θεωρείται το λιγότερο απίθανη και εσύ δεν πρέπει να ανησυχείς μήπως εκεί κάτω κρύβεις κάποιο… τέρας. Ήμαρτον πια.

4. Δεν είναι κακό να του κάνεις υποδείξεις: Δηλαδή αν δε σου αρέσει θα πρέπει σώνει και ντε να κάτσεις κάτω να το υποστείς και παράλληλα να βογκάς για να μην του μπουν και ψύλλοι στα αυτιά; Ε να του μπουν αγαπητή μου. Το στοματικό υποτίθεται υπάρχει για να μας ανακουφίζει όχι για να μας βασανίζει. Μίλα. Οι συνέπειες θα είναι πολύ πιο light από όσο πιστεύεις.

5. Παίζει και να το κάνει λάθος: Αν πραγματικά δυσκολεύεσαι να το ευχαριστηθείς, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην το κάνει καθόλου καλά. Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος. Απλά εσύ είσαι πολύ άτυχη που σου έλαχε αυτός! Περαστικά σου.

6. Και κάτι τελευταίο αλλά βασικό: Το να του το ζητήσεις, δεν είναι ούτε ντροπή ούτε και κακό. Είσαι ενήλικη, οπότε αυτό σημαίνει ότι όταν κάτι το θέλεις το ζητάς. Πίστεψέ με, θα το εκτιμήσει πολύ περισσότερο από το να κάτσεις απλά να τον κοιτάζεις μέσα στα νεύρα περιμένοντας να… μαντέψει!


Πηγή