Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
6 πράγματα που σκέφτεται όταν του κάνεις στοματικό σεξ

6 πράγματα που σκέφτεται όταν του κάνεις στοματικό σεξ

Σίγουρα δεν περίμενες εμάς να σου το πούμε, αλλά οι άντρες ως γνωστόν λατρεύουν το στοματικό σεξ. Και δεν εννοούμε να το κάνουν αλλά κυρίως να το δέχονται. Ίσως να μην μπορέσουμε ποτέ να καταλάβουμε, γιατί κάνουν σαν τρελοί, ενώ εμείς στο αντίστοιχο είμαστε αρκετά πιο κουλ, αλλά θα πρέπει να δεχτούμε ότι ένα καλό στοματικό μπορεί να φτιάξει την ημέρα, την εβδομάδα ίσως και τον μήνα του εκάστοτε. Και μπορεί τη δεδομένη στιγμή, τα αγαπητά μας αγόρια να θολώνουν και να μη σκέφτονται καθαρά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν κυκλοφορούν σκόρπιες σκέψεις μέσα στο μυαλό τους, το οποίο βέβαια εκείνη τη στιγμή υπολειτουργεί. Εμείς ρωτήσαμε και μας είπαν, τα πιο περίεργα, κουλά και αστεία πράγματα που σκέφτονται όταν εσύ είσαι εκεί κάτω και κάνεις δουλίτσα.

1. Κάτι πρέπει να κάνω οπωσδήποτε: Η αλήθεια είναι ότι το μεγάλο μέρος της πρωτοβουλίας στο σεξ, πέφτει στον άντρα, αλλά καλώς ή κακώς τη δεδομένη στιγμή είναι σχεδόν… ανίκανος! Αν μπορέσει να αρπάξει το στήθος σου έχει καλώς, αλλά και πάλι πιθανόν να μην το ρισκάρει. Συνήθως τα μαλλιά είναι που την πληρώνουν, αν και οι περισσότεροι προτιμούν να έχουν τα χέρια τους ελεύθερα για να μπορούν να πιάνουν το πρόσωπο και το κεφάλι τους και να λένε: «Θεέ μου πόσο καλή μπορεί να είσαι», το λέμε κομψά όπως καταλαβαίνεις.

2. Αν κάνω αυτό, θα έχω καλύτερη θέα; Οι άντρες όπως έχουμε πει αμέτρητες φορές, είναι οπτικά όντα, κάτι που σημαίνει ότι είναι ικανοί να ερεθιστούν και μόνο στη θέα της γυναίκας που θέλουν. Πόσο μάλλον, όταν τους κάνεις στοματικό και εκείνος έχει καταφέρει να βολευτεί έτσι, ώστε να βλέπει και τα υπόλοιπα ταλέντα σου. Είτε είναι το στήθος είτε τα οπίσθιά σου, τα οποία έχεις φροντίσει να είναι εντυπωσιακά και… άρτια στημένα, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να μπορέσει να συνδυάσει αίσθηση και όραση. Μιλάμε για έναν μικρό παράδεισο έτσι;

3. Μήπως να τραβούσα ένα video; Το ότι δε στο προτείνουν πάντα, δε σημαίνει ότι δεν το σκέφτονται κιόλας. Ναι φίλη μου, δεν υπάρχει άντρας που την ώρα που σε απολαμβάνει, να μην νιώθει έντονη την ανάγκη να… απαθανατίσει την όμορφη αυτή στιγμή. Όχι δεν το κάνουν από ρομαντισμό φυσικά, απλά θέλουν οπτικό υλικό από σένα, ακόμα κι αν είσαι μακριά τους. Φυσικά, το αν θα το επιτρέψεις είναι στο δικό σου χέρι, αλλά να ξέρεις ότι αρνητική απάντηση δεν πρόκειται να πάρεις.

4. Παναγία μου κάνε να μη… μυρίζω: Εντάξει όπως έχεις εσύ άγχος για το πώς θα μυρίζεις εκεί κάτω και αν η γεύση θα είναι καλή, ακριβώς το ίδιο σκέφτονται και οι άντρες. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο, ο πόθος και η ανυπομονησία τους να είναι τόσο μεγάλη, που να ξεχάσουν εντελώς, ότι μόλις… γύρισαν από το γυμναστήριο. Οφείλουμε να σου πούμε, ότι οι περισσότεροι είναι γνώστες της κατάστασης, απλά δεν μπορούν να αντισταθούν. Εν αντιθέσει με εσένα φυσικά που μπορείς να βάλεις όρια και να τα κρατήσεις.

5. Ας σταματήσει πριν να είναι πολύ αργά: Αυτό το άγχος πού το πας; Έχουν την απόλαυση, έχουν την ευχαρίστηση, έχουν και τον πανικό μήπως τελειώσουν και τελικά δε γίνει τίποτα. Τώρα στην προκειμένη εσύ δεν έχεις ιδέα οπότε πολύ απλά θα πρέπει να περιμένεις το απελπισμένο δικό του σήμα! Σε περίπτωση που δεν προλάβει… έχεις δικαίωμα να τον αγριοκοιτάξεις! Ας πρόσεχε…

6. Πότε ήταν η τελευταία φορά που της έκανα το αντίστοιχο; Είδες που σου τα λέγαμε; Όντως η ανταπόδοση είναι πιο σπάνια και όντως αν του το έχεις κάνει καλά, τότε σίγουρα θα σκεφτεί να σου κάνει κι εκείνος ένα μικρό δωράκι. Όχι τίποτα άλλο, μην τον πεις και εντελώς γαιδούρι. Παίζει βέβαια και η πιθανότητα να μην ανταποδώσει, οπότε εκεί θα είναι… εντελώς γαιδούρι!

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr