Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

7 πράγματα που όλες κάνουμε λίγο πριν το σεξ αλλά ντρεπόμαστε να παραδεχτούμε

Εμείς τα κορίτσια είμαστε ίσως τα πιο ταλαιπωρημένα όντα στον πλανήτη. ‘Ασε στην άκρη όλα αυτά που ακούς από το φίλο ή τον αδερφό σου, που υποστηρίζουν ότι η ζωή για εμάς τις γυναίκες είναι σαφώς πιο εύκολη, και έλα να μιλήσουμε για πραγματικά προβλήματα: Κυτταρίτιδα, τρίχα, σπυράκια, περίοδος! Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεσαι, όλα αυτά και τόσα άλλα, θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν σχεδόν καθημερινά και φυσικά, κάθε φορά που θα κάνεις… σεξ! Και άντε και να δεχτούμε ότι έχεις μόνιμη σχέση και μάλιστα καιρό, και η οικειότητα μεταξύ σας είναι μεγάλη. Όταν όμως είσαι στα μέλια, ή έχεις έναν sex buddy, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλεις να είναι τα πάντα στην εντέλεια. Με λίγα λόγια, η προετοιμασία σου παίρνει τουλάχιστον… μία ημέρα, οπότε αν δεν είναι μέρα που δεν εργάζεσαι καλό θα ήταν να πάρεις άδεια γιατί τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Εδώ λοιπόν, σου έχουμε κάποια πολύ βασικά πράγματα, με τα οποία όλες ερχόμαστε αντιμέτωπες λίγο πριν το σεξ, αλλά σίγουρα δε θα εξομολογηθούμε ποτέ σε έναν άντρα.

1. Επιχείρηση… ξυράφι: Έχεις να κάνεις καιρό σεξ και επιτέλους σου έκατσε το αντικείμενο του πόθου σου; Είναι ακριβώς εκείνη η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι η γάμπα σου θυμίζει τροπικό δάσος κι εσύ έχεις μόνο τρεις ώρες στη διάθεσή σου για να ξεκινήσεις να απομακρύνεις την τριχοφυία από το σώμα σου. Εκείνος φυσικά νομίζει ότι η διαδικασία αυτή σου παίρνει ένα δεκάλεπτο, αλλά ξέρουμε όλες ότι αυτό δε συμβαίνει ούτε στις καλύτερες οικογένειες.

2. Τα εσώρουχα τα άχρηστα: Θυμάσαι εκείνο το σετάκι που είχες πάρει όταν ακόμα δεν είχαμε οικονομική κρίση (Ο Χριστός κι η Παναγία) και δεν χρησιμοποίησες ποτέ; Ήρθε η ώρα λοιπόν να φορεθεί και να λάμψει πάνω στο σέξι σου κορμί. Κάντου ένα βαθύ καθάρισμα-προσοχή μην το έχει φάει ο σκώρος-και φόρεσέ το λίγο πριν συναντήσεις τον αγαπημένο σου γιατί δεν είμαστε και για ατυχήματα τώρα.

3. Επιχείρηση νο. 2: Αυτή τη φορά η επιχείρηση έχει το όνομα σκούπα και στόχο έχει να κάνει το σπίτι και το δωμάτιό σου να μοιάζουν… ανθρώπινα και όχι σαν να έχουν δεχτεί επιδρομή βαρβάρων. Και επειδή η εξωτερική σου εμφάνιση, σου έχει πάρει αρκετή ώρα, το μόνο που κάνεις είναι να χώσεις τα πάντα μέσα στην ντουλάπα. Σε περίπτωση που θελήσει να παίξετε κρυφτούλι και πάει να την ανοίξει, είσαι η απόλυτη γκαντέμω και ο καλός σου ολίγον προβληματικός.

4. Πάρε καθρέφτη: Ήρθε η ώρα της αλήθειας: Τι νέα εκεί κάτω βρε παιδιά; Είναι όλα καλά, ή έχει ξεχαστεί αγέρωση φούντα σε καίριο σημείο; Ο έλεγχος της ευαίσθητης περιοχής ακόμα και ελάχιστα λεπτά πριν το meeting, είναι κάτι κλασικό και σίγουρα διαδεδομένο. Η πιο συνηθισμένη αντίδραση είναι: Ε δεν το πιστεύω ότι άφησα ολόκληρο θάμνο εκεί κάτω.

5. Smell check: Είναι αυτό που σηκώνεις χέρι και μυρίζεις διακριτικά μασχάλη, ή κάνεις ανόλογο έλεγχο εκεί στα χαμηλά. Διότι είσαι και μία καθαρή κυρία και δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να δεχτείς ότι θα μετατραπείς σε έναν μικρό… ασβό!

6. Προσοχή στη διατροφή: Εκείνος μπορεί για μεσημέρι να φάει φασολάδα με μπρόκολο και για επιδόρπιο γιαούρτι με μέλι και σοκολατούχο γάλα και να είναι κομπλέ, εσύ όμως θα πρέπει να διαλέξεις με προσοχή τι θα μπει στο ευαίσθητο στομαχάκι σου. Το νου σου.

7. Η ώρα της πόζας: Και ήρθε η ώρα να γίνεις σέξι, και να κάνεις τις πρόβες σου μπροστά στον καθρέφτη για να ανακαλύψεις ποια είναι αυτή που σε κάνει περισσότερο κορμάρα. Εντάξει προφανώς και αυτό είναι το δεκάλεπτο της ντροπής και σίγουρα δε θα το συζητήσεις με κανέναν. Είναι ακριβώς το ίδιο, με τους άντρες που μιμούνται το Σάκη Ρουβά και απλά δεν το παραδέχονται.


Πηγή