Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
7 ρομαντικές ιδέες για ραντεβού για παντρεμένους

7 ρομαντικές ιδέες για ραντεβού για παντρεμένους

Αν και σίγουρα όλοι τυχαίνει να γνωρίζουμε κάποιους που δεν έχουν τον ρομαντισμό σε μεγάλη εκτίμηση, αρκετοί από εμάς έχουμε ακόμα μεγάλες προσδοκίες.

Όταν όμως τα ζευγάρια παντρεύονται οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις μπορεί να αφήσουν λίγη ενέργεια για ρομαντισμό. Χρειάζεται όμως χρόνος και προσπάθεια για να μην έρθει η απόσταση, έστω κι αν αυτά που θα κάνετε είναι μικρά. Πάρτε μερικές ιδέες για ραντεβού με τον σύζυγό σας!

Γκολφ

Είτε έξω κάνει ζέστη είτε κρύο, το γκολφ είναι ένα χαριτωμένο άθλημα και σχετικά εύκολο. Θα χαλαρώσετε, θα διασκεδάσετε και η baby sitter δεν θα χρειαστεί να παραμείνει σπίτι σας για περισσότερες από δύο ώρες.

Μπιλιάρδο

Παραδεχτείτε το! Πάντα θέλατε να μάθετε μπιλιάρδο γιατί είναι ένα άθλημα που κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται σέξι. Σε κάθε περίπτωση, αν τα βρείτε σκούρα ο καλός σας θα προθυμοποιηθεί να σας δείξει. Τολμήστε να παίξετε έναν αγώνα κάποιο βράδυ. Ο χαμένος θα μαγειρεύει δείπνο για μια ολόκληρη βδομάδα!

Παγωτό

Υπάρχει κάτι πιο νόστιμο από το παγωτό με μπισκότο; Είναι ωραίο, ρομαντικό και θυμίζει παλιά εποχή! Και μην ξεχνάτε τον κανόνα: όταν βγαίνουμε για ραντεβού με τον σύζυγο δεν μιλάμε για τα παιδιά και τη δουλειά!

Ταινία ακατάλληλη για ανηλίκους

Όλοι κρίνουμε διαφορετικά το ακατάλληλο και ο καθένας από εμάς έχει διαφορετικούς περιορισμούς. Για κάποιους μπορεί ακατάλληλη ταινία να είναι οι 50 αποχρώσεις του γκρι, για κάποιους άλλους όμως το Debbie Does Dallas. Όποια και αν είναι τα όρια σας πάρτε μια ταινία που να «εμπνέει» τις αισθήσεις σας και απολαύστε την μαζί στο σπίτι. Δύο είναι τα πιθανά σενάρια: ή που θα περάσετε υπέροχα ή που θα βάλετε τα γέλια!

Μαθήματα χορού

Λίγα είναι τα ζευγάρια που παίρνουν την απόφαση να παρακολουθήσουν μαζί μαθήματα χορού αλλά ακόμη κι αυτοί που το κάνουν είναι συνήθως λίγο πριν το γάμο για τον πρώτο χορού γαμπρού και νύφης. Είναι όμως μια δραστηριότητα πολύ διασκεδαστική και απαιτεί μονάχα μία ώρα από τον χρόνο σας. Ακόμη και αν ο άντρας σας δεν έχει τον ρυθμό, σύντομα θα χορεύει με άνεση χορούς της αρεσκείας σας.

Δείπνο

Συνήθως τα παντρεμένα ζευγάρια βγαίνουν οικογενειακώς για φαγητό. Αφήστε μια φορά τα παιδιά με τους παππούδες και πηγαίνετε οι δυο σας σε ένα καλό εστιατόριο για ένα πλήρες μενού. Εάν δεν θέλετε να τελειώσει η νύχτα πηγαίνετε και για ένα ποτό μετά ή χαλαρώστε με ένα κρασί στο σπίτι. Επισκεφτείτε μέρη που αγαπάτε περισσότερο με το πρόσωπο που σας αρέσει περισσότερο!

Γίνετε και πάλι παιδιά!

Εάν έχετε παιδιά σίγουρα θα έχετε επισκεφτεί ζωολογικούς κήπους και λούνα παρκ. Είναι όμως τελείως διαφορετικό να τα επισκέπτεστε εκ νέου χωρίς παιδιά, για την δική σας ευχαρίστηση. Το τρενάκι του τρόμου, τα συγκρουόμενα αυτοκίνητα, το καρουζέλ είναι όλα τόσο απελευθερωτικά που θα σας κάνουν να αισθανθείτε νεότεροι και πιο ζωντανοί!  Παίξτε μερικά παιχνίδια και κερδίστε ο ένας για τον άλλον λούτρινα αρκουδάκια. Τέλος, σταματήστε για ένα γρήγορο σνακ.

Πηγή: baby.gr