Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

7+1 λεπτομέρειες που κανένας άντρας δε θα προσέξει κατά τη διάρκεια του σεξ

Λοιπόν φίλη μου Τρίτη σήμερα, κάτι που σημαίνει ότι το Σαββατοκύριακο αργεί, αλλά έχουμε έστω παρηγοριά ότι τα πάντα γύρω μας μυρίζουν Χριστούγεννα, κάτι που μας βοηθάει να ανεχτούμε κακές συμπεριφορές, σε εργασιακό και προσωπικό επίπεδο, και ακόμα και την κόρνα του πισινού στο κλάσμα δευτερολέπτου που ανάβει το πράσινο (καλά αυτό όχι αλλά λέμε τώρα). Και μιας και προσπαθούμε να χαλαρώσουμε και να ατενίσουμε το εορταστικό μέλλον με αισιοδοξία σκέρτσο και σαφώς νάζι, λέμε να σε διασκεδάσουμε με ένα θέμα που είναι σίγουρο ότι θα σου φτιάξει τη διάθεση. Ποια είναι τα πράγματα για τα οποία εκείνος αδιαφορεί κατά τη διάρκεια του σεξ, τα οποία όμως εσένα σε αγχώνουν μέχρι θανάτου; Αν δεν ξέρεις την απάντηση, δώσε βάση στα παρακάτω και σύντομα θα μάθεις πράγματα τα οποία θα σου αλλάξουν αν όχι τη… ζωή, την μέρα σίγουρα! Πάμε κοπέλες…

1. Η μυρωδιά: Είτε μυρίζει σαν ανοιξιάτικο λιβάδι στο οποίο τρέχουν νεράιδες, είτε έχει μια πιο γνώριμη-και φυσιολογική εσάνς-του είναι παντελώς αδιάφορο. Εκείνος σεξ θα κάνει ο κόσμος να χαλάσει. Δεν είπαμε να έχεις και δύο μέρες να κάνεις μπάνιο, αλλά και η υπερβολή είναι κάτι το οποίο γενικά δεν αρέσει. Και αγχώνει. Και δεν υπάρχει λόγος.

2. Όλα γίνονται εκτός από του σπανού τα γένια: Και επειδή λογικά δεν είσαι σπανός, δεν υπάρχει και λόγος να συμπεριφέρεσαι ανάλογα. Υπάρχει τριχούλα τριών ημερών; Ε και; Δε λέω να εμφανίζεσαι κάθε φορά με γάμπα μαύρη από τη βλάστηση, αλλά μια φορά στο τόσο δε χάλασε κι ο κόσμος. Παίζει να μην το παρατηρήσει καν.

3. Τα επίπεδα υγρασίας: Μα τι άγχος κι αυτό; Λιπαντικό και άγιος ο Θεός. Στις μέρες μας δε θα έπρεπε καν αυτό να είναι πρόβλημα. Helloooooo…

4. Tι είναι αυτός ο ήχος; Α είναι ο κόλπος σου. Ακόμα να τον συνηθίσεις; Εκτός πια αν είναι η πρώτη φορά που κάνεις σεξ. Διαφορετικά δε βλέπω το λόγο να άγχεσαι για τις ηχητικές παρεμβάσεις. Εκείνος πάντως αδιαφορεί.

5. Η γειτονιά στο πόδι: Καλά, και σαν αγγούρι να κάθεσαι και να μη βγάζεις άχνα, αν σε έχει καψουρευτεί δε θα αγχωθεί και ιδιαίτερα. Απλά ίσως κάποια στιγμή σε κερατώσει για κάποια πιο… φωνακλού(αστειεύομαι). Γενικά το αν φωνάζεις ή όχι τους είναι αδιάφορο. Παρόλα αυτά, βάλε τον αναστεναγμό στο παιχνίδι, γιατί δίνει μια έξτρα τσαχπινιά. PS: Το μπινελίκι πολλοί εμίσησαν, ο άντρας που κάνει σεξ… ποτέ!

6. Και περί τρίχας: Θα κάνεις σεξ και δεν έχεις προλάβει να λουστείς; So what;;; Δεν εννοώ φυσικά το λάδι στα μαλλιά σου να αρκεί για… τηγανιά πατάτες, αλλά σε περίπτωση που λούστηκες την προηγούμενη μέρα, και απλά δεν προλαβαίνεις να ξαναλουστείς, ΔΕ ΧΑΛΑΣΕ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

7. Οι οδηγίες: Δεν υπάρχει άντρας φυσιολογικός, στον οποίο δίνεις οδηγίες και ξενερώνει. Σε περίπτωση που όντως συμβεί κάτι τέτοιο, φύγε μακριά. Το παιδί δεν είναι καλά στα μυαλά του.

8. Ας πάμε στο στοματικό: Είναι και κάποιες φορές, που δεν έχεις όρεξη να του κάνεις στοματικό. Ε και; Δε θα σε σκοτώσει ξέρεις. Εξάλλου έπειτα από ένα burger και πατάτες, δεν είναι και η καλύτερη ιδέα.

 


Πηγή