Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

8 βασικές ενδείξεις ότι ήρθε η ώρα να… «κόψεις» την καβάτζα σου

Φίλη μου, το θέμα που ακολουθεί είναι γεμάτο ειλικρίνεια και ενόχληση, διότι πολύ απλά η αλήθεια πονάει, όσο προετοιμασμένος κι αν είσαι γι’ αυτή. Κλασικά, και όπως συμβαίνει αρκετά συχνά στις μέρες μας, οι περισσότερες, και άρα οι περισσότεροι, δεν έχουν σχέση, απλά έχουν κάποιο να κάνουν σεξ. Αυτό συνήθως συμβαίνει, διότι οι άντρες βολεύονται με το ενδεχόμενο να κάνουν απλά σεξ χωρίς καμία δέσμευση και οι γυναίκες απλά… συμβιβάζονται! Όπως λοιπόν γίνεται με την πλειοψηφία, ανήκεις και εσύ στην κατηγορία αυτή. Έλα όμως που κάτι αόρατο και σκοτεινό, σε κυριεύει κάθε φορά που έχεις κανονίσεις να τον δεις. Μήπως τελικά ήρθε η ώρα να το τελειώσεις και να κάνεις μία φυσιολογική σχέση; Διάβασε τις ενδείξεις παρακάτω και πάρε τις αποφάσεις σου.

1. Κάθε φορά που εξομολογείσαι στις φίλες σου ότι το προηγούμενο βράδυ ήσασταν μαζί, ένα σύννεφο ντροπής σε σκεπάζει μιας και σε κοιτάζουν σαν να είσαι μία σιχαμερή σκουληκαντέρα! Βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι σου αξίζει κάτι καλύτερο, και βαθιά μέσα σου μετανιώνεις που απάντησες αμέσως στο… booty call του. Kαι καλά κάνεις!

2. Ξέρει πολύ καλά το πόσο κάφρος και κόπανος είναι και φυσικά το ξέρεις κι εσύ. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη είναι, ότι ακόμα και όταν του το λες, εκείνος απλά στο επιβεβαιώνει με ένα χαμόγελο ικανοποίησης και αυτογνωσίας. Είναι κόπανος, για να μην πούμε κάτι άλλο, και δε θα κάνει τίποτα απολύτως για να το αλλάξει. Γιατί πολύ απλά δε θέλει.

3. Η εγωπάθεια και ο ναρκισσισμός του έχουν αρχίσει να σε εκνευρίζουν αφόρητα. Ειδικά όταν αρχίζει να μιλάει για τον εαυτό του ασταμάτητα θέλεις να του χώσεις μπουνιά στην μύτη μπας και σταματήσει. Το κακό είναι ότι δε σταματάει.

4. Εντάξει πραγματικά: Σου έχει μιλήσει για άλλες γυναίκες και εσένα αυτό σε ενοχλεί. Θέλεις κι άλλη ένδειξη για να το κόψεις; Ε;

5. Το συναίσθημα που νιώθεις όταν συνειδητοποιείς ότι αν θέλεις να έρθεις σε επαφή μαζί του θα πρέπει να του στείλεις εσύ πρώτη μήνυμα, ή να τον πάρεις τηλέφωνο, είναι προσβλητικό, ντροπιαστικό και σε καμία περίπτωση ευχάριστο. Ουσιαστικά γίνεσαι κάτι που δε θέλεις να είσαι. Και αυτό είναι άσχημο.

6. Δεν έχεις συγκεκριμένη απάντηση όταν οι φίλες σου σε ρωτάνε το λόγο για τον οποίο μιλάς στον τύπο αυτό. Δεν είναι κάτι ξεχωριστό που σε τραβάει και σίγουρα όχι η καλή του συμπεριφορά. Άρα; Τι πραγματικά σε τραβάει anyway;

7. Έχεις πιάσει πάνω από μία φορές τον εαυτό σου να αναρωτιέται: Θεέ μου, ποια θα κοιμόταν με αυτόν; Μην το ψάχνεις. ΕΣΥ!

8. Eίναι πολύ καλός στο κρεβάτι, αλλά αν εξαιρέσεις αυτό, δε σου αρέσει τίποτε άλλο πάνω του. Βασικά μισείς ό, τι έχει να κάνει μαζί του. Οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να τον βγάλεις από τη ζωή σου.


Πηγή