Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Από πάνω στο σεξ Σε ποιες γυναίκες ταιριάζει και σε ποιες όχι;

Από πάνω στο σεξ: Σε ποιες γυναίκες ταιριάζει και σε ποιες όχι;

Πριν 2000 χρόνια ίσως και περισσότερα οι ταοϊστές Κινέζοι γιατροί έγραφαν βιβλία για τον έρωτα και την αγάπη. Ήξεραν ότι η καλή ερωτική ζωή ήταν … απαραίτητη για την σωματική και ψυχική υγεία και των δυο φύλων.

Ο έρωτας δεν ήταν μονάχα απόλαυση. Ήταν το μέσο για τη διατήρηση της μακροζωίας. Το ερωτικό ΤΑΟ η φιλοσοφία των Κινέζων για τον έρωτα έπεσε στα χέρια μας…

συμβουλές αυτές δεν είναι ιατρικές και δεν μπορούν να τις υποκαταστήσουν αλλά μπορεί να φανούν χρήσιμες σε κάποια απλά πρακτικά ζητήματα του σεξ.

Κανένα κείμενο δε μπορεί να προσφέρει τις ιδανικές εκείνες ερωτικές στάσεις που να ταιριάζουν στο «κάθε ζευγάρι. Αυτό, όμως που μπορεί να προσφέρει είναι μόνο μερικά άρτια παρα­δείγματα (τεχνικής), που μπορούν ν’ αποτελέσουν πηγή έμ­πνευσης ώστε τα ζευγάρια ν’ αναζητούν ακούραστα τις ερωτι­κές στάσεις που τους ταιριάζουν. Μελετώντας το Ταό επιδιώ­κοντας κάθε τόσο μιαν όλο και μεγαλύτερη διάρκεια συνου­σίας, η ερωτική πράξη θα ήταν ρουτίνα αν δεν υπήρχε ένας συνεχής πειραματισμός. Το να μπορεί το ζευγάρι να βρίσκει τις ερωτικές στάσεις που του ταιριάζουν είναι ένα θέμα ζωτι­κής σημασίας.

Ας εξερευνήσουμε σήμερα τη γυναίκα στη δεσπόζουσα στάση.

Στη δεσπόζουσα στάση είναι καθισμένη πάνω στον άντρα σα να καβαλικεύει ένα άλογο. Είναι μια παραλλαγή που αρέσει σε πολλούς. Μια άλλη παραλλαγή εξίσου ευχάριστη είναι όταν η γυναίκα είναι ξαπλωμένη πάνω στο στομάχι του άντρα και του φιλάει τα χείλη του, ενώ τα πόδια της είναι ανοιχτά ή σφιγμένα.

Αυτή η παραλλαγή είναι πιο άνετη απ’ την άλλη, επειδή δεν αναγκάζεται να στηρίζεται στα γόνατά της όλη την ώρα. Ακόμη μπορεί να περιστρέφεται σ’ αργή κίνηση έτσι που η κοιλιά της και τα στήθια της να γλυστρούν πάνω στον άν­τρα. Ή ακόμη μπορεί να κάνει μικρές και γρήγορες παλινδρο­μικές κινήσεις, όπως το ψάρι όταν πιάνεται στο δίχτυ.

Ποιες γυναίκες την προτιμούν και γιατί;

Πολλές γυναίκες βρίσκουν την τελευταία παραλλαγή πολύ διεγερτική. Στη πραγματικότητα δε πρόκειται για καμιά διείσδυση αφού το πέος και το αιδοίο βρίσκονται σε στενή επαφή. Όταν πάλι η γυναίκα είναι ξαπλωμένη πάνω στον άντρα έχει ακόμη ένα πλεονέκτημα. Ο άντρας μπορεί ν’ απολαύσει την ομορφιά των γοφών της και να τους γεύεται ερωτικά χαιδεύοντάς τους. Τό­τε μπορεί και πρέπει να εκδηλώσει το θαυμασμό του. Πα­ράλληλα, μπορεί η γυναίκα απ’ τη στάση αυτή να στριφογυρί­σει και να φέρει το πρόσωπό της στα πόδια του άντρα. Θά δημιουργηθεί τότε μια ακόμα παραλλαγή, πολύ ερεθιστική.

Σε ποιες γυναίκες ταιριάζει πιο πολύ και σε ποιες όχι;

Μερικές φορές όταν η γυναίκα είναι στη δεσπόζουσα στά­ση δημιουργούνται και προβλήματα. Π.χ. άν το άνοιγμα του αιδοίου της είναι πολύ πίσω, αν είναι ογκώδης ή αν είναι άπειρη. Τότε, ίσως να είναι λιγότερο ζωηρή κι ενεργητική, όταν βρίσκεται από πάνω. Σ’ όλες, όμως, αυτές τις περιπτώ­σεις μπορεί να βοηθήσει ο άντρας ανταπαντώντας στις ωθή­σεις της, ή πιάνοντάς την απ’ τους ώμους και διευκολύνοντας τις διεισδυτικές κινήσεις. Θα μπορεί, επίσης να έχει τα χέρια του στους γλουτούς της, κοντά στη μέση της, ή χαμηλότερα κοντά στούς μηρούς της – ανάλογα με το ύψος της – κι όπως είναι σε πιο άνετη θέση να την τραβάει προς τα πάνω ή να την σπρώχνει προς τα κάτω.

Πηγή: boro