Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Aρέσουν στους άνδρες τα μικρά στήθη; Δείτε τι απάντησαν

Aρέσουν στους άνδρες τα μικρά στήθη; Δείτε τι απάντησαν

Η πιο διαδεδομένη άποψη είναι ότι οι άνδρες τρελαίνονται για τα μεγάλα στήθη. Τόσο διαδεδομένη ώστε πολλές γυναίκες να νιώθουν μειονεκτικά επειδή το νούμερο του σουτιέν τους είναι πολύ μικρό.

Άραγε τι σκέφτονται οι άνδρες για τα μικρά στήθη; Μήπως τρελαίνονται εξίσου γι αυτά και ανησυχούμε άδικα; Ή μήπως δεν έλκονται πολύ;

–       Μπορεί μια γυναίκα να έχει μικρό στήθος αλλά το στυλ της να είναι πολύ ερωτικό και παιχνιδιάρικο και να σε ανάβει το ίδιο. Μου αρέσει η γυναίκα να έχει τατουάζ κάτω από το στήθος, στην κοιλιά χαμηλά, να ντύνεται και να φέρεται προκλητικά.
–      Μικρά μεγάλα δε με ενδιαφέρει αρκεί η γυναίκα να κάνει καλό σεξ
–      Μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν γυμνασμένο σώμα και συνήθως όσες είναι αρκετά γυμνασμένες δεν έχουν τόσο μεγάλο φυσικό στήθος. Προτιμώ σε κάθε περίπτωση τα φυσικά και μικρά στήθη από το ψεύτικο. Υπάρχει διαφορά.
–      Τα μικρά μερικές φορές είναι πολύ πιο παιχνιδιάρικα.

–      Τρελαίνομαι για μεγάλα στήθη. Δε θέλω να απογοητεύσω κάποιες γυναίκες αλλά τα μεγάλα προσφέρουν μεγάλη απόλαυση και μπορείς να κάνεις πολύ καλό ισπανικό και άλλα κόλπα στο σεξ. Προσωπικά πιστεύω ότι το μεγάλο στήθος είναι μεγάλο συν στη γυναίκα, όλες μου οι πρώην είχαν δε ξέρω πως θα ήταν αν είχα σχέση με μια κοπέλα που δεν είχε μπορεί και να το αντιμετώπιζα ως πρόβλημα στο σεξ.
–      -Η κάθε γυναίκα έχει την ομορφιά της και τον τρόπο της στο σεξ. Αυτό κοιτάμε οι άνδρες, πόσο καλή μπορεί να είναι στο κρεβάτι γενικά.

–      -Εμένα μου αρέσουν τα μικρά γιατί έχουν συνήθως και πιο μικρές ρώγες. Μου αρέσει να είναι πιο μικρές η αίσθηση είναι διαφορετική στο χάδι στο γλύψιμο.
–      -Μετράει και το σχήμα όχι μόνο το μέγεθος. Αν είναι μεγάλα και κρεμασμένα σαφώς προτιμάω τα μικρά και στητά.

Πηγή: boro