Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Attention please: 5 βασικά σημάδια ότι δε θέλει να κάνει σχέση (μαζί σου)

Tον θέλεις, έχετε κάνει κάποιες φορές σεξ, έχετε μία επαφή αλλά εσύ τα βράδια κλαις μόνη σου στο σπίτι γιατί τον ποθείς περισσότερο και απ’ ότι ο ποδοσφαιριστής το πρωτάθλημα, μη σου πούμε και απ’ ότι το μοντέλο τα φτερά της Victoria’s Secret (βαρύ αυτό). Παρόλα αυτά, οι λέξεις δε βγαίνουν από το στόμα σου, είτε επειδή δε σου έχει δοθεί η ευκαιρία, είτε επειδή φοβάσαι την απάντηση στην τόσο απλή δήλωσή σου: «Σε θέλω και θέλω να γίνουμε ζευγάρι». Ναι, η αλήθεια είναι ότι αν δεν ρωτήσεις, ίσως και να μη μάθεις ποτέ. Τι γίνεται όμως όταν εκείνος μέσα από κάποια συγκεκριμένα σημάδια σου κάνει ξεκάθαρο ότι δεν είναι παιδί για σχέση ή μάλλον ότι δεν είναι παιδί για σχέση… μαζί σου; Εκείνος φωνάζει κι εσύ εθελοτυφλείς. Άνοιξε λοιπόν τα μάτια σου και δες –επιτέλους- καθαρά.

1. Δεν ζηλεύει: Καμιά φορά η ζήλεια είναι από αρνητική, έως καταστροφική. Μπορεί να αποβεί μοιραία για μια σχέση αλλά από την άλλη, όταν είναι σε φυσιολογικά επίπεδα και ποσοστά, είναι θεμιτή έως και απαραίτητη. Όταν λοιπόν του δηλώνεις ότι θα βγεις με ένα φίλο σου, ότι θα κάτσεις μέχρι αργά στη δουλειά με το συνάδελφό σου το Γιώργο ή ότι στην έπεσε ένα πολύ σέξι αγόρι στο μπαρ το προηγούμενο βράδυ, και εκείνος όχι μόνο δεν αντιδρά αλλά φαίνεται να αδιαφορεί, τότε μάλλον δε βαδίζεις σωστά. Συγνώμη που θα σου το πω, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δε σε θέλει, ή μάλλον δε σε θέλει και τόσο πολύ.

2. Έχει πάντα φορτωμένο πρόγραμμα: Όλοι έχουμε και είναι γεγονός αυτό. Ωστόσο είναι γνωστό ότι όταν θέλεις κάτι, κάνεις τα πάντα για να το καταφέρεις. Αν λοιπόν σου λέει ότι δε θα προλάβει να περάσει από το σπίτι σου γιατί είναι κουρασμένος και θέλει να χαλαρώσει, εσύ λίγο αργότερα τον παίρνεις τηλέφωνο ότι είσαι κοντά στο σπίτι του και του ζητάς να ανέβεις να τον δεις για λίγο και εκείνος απαντάει ότι μόλις ετοιμαζόταν να βγάλει το σκύλο βόλτα τότε μάλλον ήθελε απλά να σε αποφύγει. Επίσης να σου πω ότι είναι λίγο creepy να σε ακυρώνει κι εσύ όλως τυχαίως λίγο αργότερα να βρίσκεσαι εντελώς τυχαία στη γειτονιά του (ενώ μένεις Χαλάνδρι κι αυτός… Βούλα)!!!

3. Ίσως και να μην σου απαντήσει στο μήνυμά σου: Και λέω ίσως, γιατί ακόμα κι αν σου απαντάει πάντα, δεν είναι απόλυτο ότι σε θέλει και για σχέση. Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι αγνοεί μήνυμα ή τηλεφώνημά σου, κάνει νομίζω ξεκάθαρο ότι δε σε βλέπει και τόσο σοβαρά. Όχι τουλάχιστον όσο εσύ.

4. Σε πιέζει για να κάνετε σεξ: Καλά δεν εννοώ να σε θέλει μέχρι θανάτου κι εσύ απλά να του ρίχνεις άκυρο, αλλά όταν του δηλώνεις ότι είσαι κουρασμένη, ή ότι δεν έχεις όρεξη τη συγκεκριμένη στιγμή, και εκείνος απλά δεν το δέχεται, είναι γιατί θεωρεί ότι οι ώρες μαζί σου είναι χαμένος χρόνος αν δεν είσαι γυμνή και εκείνος από πάνω σου! Με λίγα λόγια, ούτε κουβέντα θέλει από σένα, ούτε χάδια, ούτε φυσικά απλά να κάτσετε αγκαλιά και να μην κάνετε τίποτα άλλο. Σκληρό, αλλά είναι η μόνη αλήθεια.

5. Δεν σου κάνει ποτέ χάρες: Για οτιδήποτε κι αν του ζητήσεις, από το πιο απλό μέχρι το πιο περίπλοκο, έχει πάντα μία καλή δικαιολογία για να αρνηθεί. Ναι καλή μου, προτιμάει να αράξει με τον κολλητό του παρά να σε βοηθήσει με το format στον υπολογιστή σου και φυσικά προτιμάει να βοηθήσει την μαμά του στην κατασκευή μαρμελάδας παρά να σε πετάξει μέχρι το αεροδρόμιο. Και γιατί να το κάνει εξάλλου; Δεν του είσαι τίποτα, και ούτε έχει σκοπό να του γίνεις.


Πηγή