Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Body language: Τα βασικά σημάδια που φανερώνουν ότι σε θέλει

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και η μεγαλύτερη απόλαυση στις ερωτικές σχέσεις, είναι σίγουρα το παιχνίδι του πρώτου καιρού, αυτό ακριβώς που δεν ξέρεις αν σε θέλει ή όχι, και κάθεσαι και αναρωτιέσαι διαβάζοντας σημάδια και αναλύοντας λόγια-πάντα με τη συντροφιά των κολλητών σου-. Επειδή όμως, μπορεί όλο αυτό να είναι ωραίο και σέξι και γλυκό αλλά από ένα σημείο και μετά καταντάει κουραστικό και ψυχοφθόρο, λέμε να σου διευκολύνουμε λίγο τη ζωούλα, και να σου παρουσιάσουμε την αλάνθαστη και πάντα in fashion, γλώσσα του σώματος, η οποία ποτέ δεν πρόδωσε κανέναν. Με λίγα λόγια, πώς θα καταλάβεις ότι σε γουστάρει, μόνο μέσω των κινήσεών του. Δώσε προσοχή.

1. Η απόσταση… μικραίνει: Είναι πλέον γνωστό, ότι όταν κάποιος σε θέλει, κάνει τα πάντα για να είναι κοντά σου. Ακόμα κι αν κάθεται στην άλλη άκρη του τραπεζιού ή του δωματίου, θα ανακαλύψει την πιο ηλίθια αφορμή προκειμένου να σε πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής. Αν λοιπόν το αντικείμενο του πόθου σου έχει κάνει κάτι αντίστοιχο, πάνω από δύο φορές, τότε μάλλον είναι τσιμπημένος μαζί σου. Είσαι σε καλό δρόμο.

2. Ο τρόπος που κοιτάζει: Προφανώς αν σε θέλει, σε κοιτάζει έντονα και συνέχεια. Ξέρεις, είναι το κλασικό που όταν στρέφεις το βλέμμα σου προς την πλευρά του εκείνος ή θα κοκκινίσει ή θα το χαμηλώσει και όλα αυτά τα γνωστά τελοσπάντων που φανερώνουν ότι ενδιαφέρεται. Προσοχή όμως: Το θέμα είναι να σε κοιτάζει γλυκά και ερωτικά, και όχι με βλέμμα που φανερώνει ότι είναι αρπακτικό έτοιμο για το επόμενο θύμα του. Αυτό δεν το θέλουμε!

3. Οι εκφράσεις του προσώπου: Μπορεί να είναι ο πιο σοβαρός και αγέλαστος άνθρωπος του κόσμου. Επίσης μπορεί να βαριέται ακόμα και να ανοίξει το στόμα του να μιλήσει. Ακόμα καλύτερα. Αν μαζί σου είναι εκφραστικός και έντονος, σημαίνει ότι αφενός είναι χαρούμενος που είναι μαζί σου και αφετέρου θέλει να τον προσέξεις. Εύγε! Σε θέλει…

4. Προσπαθεί να γίνει αρρενωπός: Εντάξει δε φωνάζει κιόλας: Εδώ είμαι κοίτα πόσο… αρρανωπός και σέξι μπορώ να γίνω, αλλά σε περίπτωση που προβάλλει συνέχεια το σώμα του-πάντα με κατάλληλη αφορμή-ή κάποια πολύ… αντρική συμπεριφορά του, τότε εμμέσως πλην σαφώς, προσπαθεί να σου δείξει ότι μπορείς να αφεθείς πάνω του και να τον εμπιστευτείς.

5. Είναι νευρικός: Αν κάνει την μία γκάφα μετά την άλλη, και συμπεριφέρεται σαν να μην ξέρει τι του γίνεται, μην απορείς, δεν είναι χαζούλης, απλά είναι σε σύγχυση επειδή είσαι εσύ κοντά του.

6. Είναι αδικαιολόγητα… εξυπηρετικός: Χωρίς να είναι υποχρεωμένος και χωρίς φυσικά να έχετε καμία ιδιαίτερη σχέση, είναι ικανός να αλλάξει εντελώς το πρόγραμμά του προκειμένου να σε βοηθήσει. Για το οτιδήποτε. Κι αν δεν μπορεί ο ίδιος, θα ψάξει τα κατάλληλα άτομα για να το κάνουν.


Πηγή