Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Έξι σούπερ σέξι τεχνικές για το ερωτικό σας ρεπερτόριο!

Αφού κατακτήσει τα βασικά, κάθε θιασώτρια του σεξ αντιλαμβάνεται πως η ερωτική τέχνη είναι ανεξάντλητη και μπορεί να εξελίσσεται παράλληλα με την εμπειρία μας. Για του λόγου του αληθές, τσέκαρε μόνη σου πόσες από τις 6 ιδέες που σου προτείνουμε έχεις δοκιμάσει ήδη κι αν όχι, δες πώς μπορείς να τις εφαρμόσεις για να εμπλουτίσεις το ερωτικό σου ρεπερτόριο.

1. «Φορώντας την κάλτσα»

Αυτή η τεχνική με το παράξενο όνομα είναι εμπνευσμένη από το Κάμα Σούτρα και δίνει μια νέα, πολύ πιο αισθησιακή διάσταση στα προκαταρκτικά.

Πώς εφαρμόζεται: ξαπλώνεις ανάσκελα και του ζητάς να κάτσει ανάμεσα στα πόδια σου και ακουμπήσει το πέος του στην είσοδο του κόλπου σου. Μετά του λες να χαϊδέψει τα μικρά χείλη σου με τα δάχτυλα του, κάτι που θα κάνει και τους δυο σας να ανυπομονείτε για τη διείδυση.

Ενώ έχεις αρχίσει να υγραίνεσαι έντονα, σταματάει να σε χαιδεύει με τα δάχτυλα και συνεχίζει το ίδιο με το κεφάλι του πέους του μέχρι να είσαι απολύτως έτοιμη για να περάσετε στο κολπικό σεξ.2. Γενετήσια ευθυγράμμιση

Πρόκειται για μια εύκολη τεχνική, ιδανική για την αρχή της ερωτικής πράξης που ενισχύει τον συναισθηματικό δεσμό με τον σύντροφο σου, ενώ έχει χαμηλές απαιτήσεις σε ενεργητικότητα καθώς δεν χρειάζεται έντονες κινήσεις.

Πώς εφαρμόζεται: ενώ είσαι ξαπλωμένη ανάσκελα με τα πόδια σου τεντωμένα το ένα δίπλα στο άλλο, ζητάς από το ταίρι σου να έρθει από πάνω σου, να στηριχτεί κανονικά με τους αγκώνες του στο πλάι των πλευρών σου και να αγκαλιάσει τους ώμους σου με τους βραχίονες του. Το σώμα του και τα πόδια του πρέπει να βρίσκονται εντελώς ευθυγραμμισμένα με τα δικά σου ενώ, αφού διεισδύσει, η βάση του πέους του θα τρίβεται στην κλειτορίδα σου.

Από αυτή την αρχική θέση, ανασηκώνεις λίγο τη λεκάνη σου ενώ εκείνος χαμηλώνει λίγο τη δική του, σαν να κρατάει κόντρα. Η κίνηση γίνεται παράλληλα με το στρώμα, με κατεύθυνση πάνω-κάτω και παρότι έχει πολύ μικρή εμβέλεια προσφέρει πολλή ηδονή, καθώς νιώθεις τα κορμιά σας να γίνονται ένα.

Εναλλακτικά, για πιο βαθιά διείσδυση μπορείς ν’ ανοίξεις λίγο τους μηρούς σου και ν’ αγκαλιάσεις τις γάμπες του με τους αστραγάλους σου.3. Δαμάζοντας τα κύμματα

Είναι μια τεχνική που μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο συντροφικό όσο και στο μοναχικό σεξ και έχει σκοπό να αυξήσει τη διέγερση και να καθυστερήσει την κορύφωση, ώστε να την κάνει ακόμα πιο ηδονική.

Πώς εφαρμόζεται: διεγείρεσαι ?ή διεγείρετε ο ένας τον άλλον στο συντροφικό σεξ- μέχρι τη στιγμή ακριβώς πριν από τον οργασμό. Αμέσως σταματάς κάθε κίνηση. Εισπνέεις βαθιά, σφίγγεις τους μύες του περίναιου κι αρχίζεις να νιώθεις την ενέργεια να κορυφώνεται στο κέντρο του σώματος σου. Εκπνέεις και νιώθεις την ενέργεια να πέφτει. Επαναλαμβάνεις τρεις φορές. Την τέταρτη χαλαρώνεις και φτάνεις στον τερματισμό!

Αυτή η τεχνική θα σε βοηθήσει να απολαμβάνεις περισσότερο το σεξ αν συνηθίζεις να τελειώνεις γρήγορα στον αυνανισμό ή αν θέλεις να παρατείνεις τη σεξουαλική πράξη με τον σύντροφο σου.4. Ειδική παράκληση

Άλλη μια τεχνική που έχει σκοπό να αυξήσει τη διέγερση και να κάνει ακόμα πιο έντονη την κορύφωση και για τους δυο σας.

Πώς εφαρμόζεται: ενώ βρίσκεσαι στα τέσσερα και στηρίζεσαι στους αγκώνες σου, του ζητάς να διεισδύσει κολπικά από πίσω με πολύ αργό ρυθμό, να βγει και να επαναλάβει τη διείσδυση με τον ίδιο τρόπο 5-6 φορές. Μετά, θα πρέπει να βγει και να περιμένει μέχρι να του ζητήσεις αρκετά πειστικά να ξαναμπεί μέσα σου. Συνεχίστε το ίδιο παιχνίδι, όσο σας διασκεδάζει.5. Το σαλιγκάρι

Παρά το όνομα της, αυτή η τεχνική θα στείλει στα ουράνια με το εξπρές καθώς στοχεύει κατευθείαν στο σημείο G, ενώ ο σύντροφος σου έχει τον απόλυτο έλεγχο της διείσδυσης τόσο ως προς το βάθος, όσο και ως προς την ταχύτητα.

Πώς εφαρμόζεται: ενώ είσαι ξαπλωμένη ανάσκελα με το κεφάλι σου ακουμπησμένο σε ένα ψηλό μαξιλάρι, ακουμπάς τις γάμπες σου στους ώμους του σου και του ζητάς να διειδύσει πολύ αργά 4-5 φορές, ενώ στηρίζεται στα χέρια του. Μετά, ανοίγεις λίγο τους μηρούς σου κρατώντας ψηλά τα γόνατα και του λες να έρθει εντελώς από πάνω σου, να στηριχτεί στους αγκώνες του και να συνεχίσει με γρήγορες και βαθιές διεισδύσεις. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;

Εναλλακτικά μπορείς να τοποθετήσεις το μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη σου, ενώ το κεφάλι σου θα ακουμπάει απευθείας στο στρώμα.

6. Γρήγοροι σφυγμοί

Ως γνωστόν η σύσφιξη των μυών της πυελικής χώρας οδηγεί στην αναβάθμιση της ερωτικής σου εμπειρίας καθώς? συσφίγγει και την επαφή σου με το πέος. Ωστόσο, είναι κρίμα ν’ αφήνεις την ευκαιρία για σεξουαλική γυμναστική να πάει χαμένη, ενώ μπορείς να επωφεληθείς από αυτήν πολλαπλά και ταυτόχρονα με τον σύντροφο σου την ώρα του κολπικού σεξ. Πρόκειται δηλαδή για μια παραλλαγή των ασκήσεων Κέγκελ που κάνεις κατά τη διάρκεια της διείσδυσης.

Πώς εφαρμόζεται: ενώ εκείνος είναι μέσα σου σφίγγεις και χαλαρώνεις τους μύες της πυελικής χώρας όσο πιο γρήγορα μπορείς για δέκα φορές συνεχόμενα. Μετά εισπνέεις και ενώ κρατάς την αναπνοή σου, σφίξεις ξανά τους πυελικούς μύες σου για 10 δευτερόλεπτα και μετά τους χαλαρώνεις ενώ εκπνέεις αργά. Μ’ αυτόν τον τρόπο μπορείς να επιταχύνεις τον οργασμό σου ενώ του χαρίζεις ένα μοναδικό ερωτικό μασάζ.

Είτε έχεις δοκιμάσει ή αποφασίσεις να δοκιμάσεις αυτές τις τεχνικές είτε όχι, το σημαντικό είναι να θυμάσαι πως ο αυθεντικός ερωτισμός δεν έχει καμιά σχέση με ακροβατικά και κινήσεις εντυπωσιασμού κι αν μπορούμε να τον συγκρίνουμε με κάτι, αυτός είναι ο χορός, αφού στο σεξ όπως και στον χορό επικοινωνούμε μέσα από τις κινήσεις του σώματος μας. Το ποιον χορό θα διαλέξεις να χορέψεις με τον σύντροφο σου κάθε φορά δεν έχει καμιά σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι να γίνεται με αγάπη, με ανοιχτό διάλογο και διάθεση για παιχνίδι.

Πηγή: mylady