Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Εξομολόγηση Τι βρισιές θέλω να μου λέει ο άνδρας στο σεξ!

Εξομολόγηση: Τι βρισιές θέλω να μου λέει ο άνδρας στο σεξ!

Συνειδητά, ή ασυνείδητα, οι γυναίκες δοκιμάζουν, συγκρίνουν κι αξιολογούν αυτά που τους παρέχουν οι σύντροφοί τους.

Μερικές δοκιμάζουν την αφοσίω­ση των συντρόφων tous εξωθώνταε tous σε ανταγωνισμό με άλλους άντρες, προκαλώντας τη ζήλια τους, ή καυγαδίζοντας για θέματα του σπιτιού. Απ’ το δείγμα των γυναικών που είχαν πολλούς περιστασιακούς συντρόφους , περίπου σι μισές είπαν ότι φλέρταραν με άλλους άντρες κι έκαναν τouς συντρόφους τους να ζηλεύουν, έτσι ώστε να διαπιστώσουν πόσο νοιάζονταν γι’ αυτές, αλλά και ν’ αυξή­σουν το ενδιαφέρον και την αφοσίωσή τους.

Αποσπάσματα από την έρευνα του γαλλικού περιοδικού F-Magazine. 

Το 40% των γυναικών είπε ότι δοκίμαζαν τους φίλους τouς για να δουν τι στάση θα κρατούσαν, ή πό­σο θα μπορούσαν ν’ αντέξουν μέχρι να θέσουν κάποια όρια. Μια γυναί­κα, πρόσθεσε: “Αν ένας αντρας είναι εξαιρετικά καλόβολος και βρίσκεται συνέχεια στα πό­δια μου, με κάνει να σκέφτομαι πως έχει κόμπλεξ κατωτερότητας. Κάποιos που φέρεται μ’ αυτό τον τρόπο, μπορεί τελικά να μην είναι και τόσο σnouδaios όσο ίσωε είχα υποθέσει στην αρχή”. Μια άλλη γυναίκα είπε ότι, αν έναε άντρας συμφωνεί μ’ όλα όσα του λέει, τότε προσπαθεί να τον προκαλέσει, “απλώς για να δω αν μπορώ να προκαλέσω μια συζήτηση με επιχειρήματα μεταξύ μας”. Mας είπε, επίσης, ότι φέρνει τη συζήτηση σε θέματα για τα οποία εκείνος ξέρει περισσότερα από την ίδια, ώστε να τον αναγκάσει να κατευθύνει την κουβέντα.

Πολλές γυναίκες παραδέχτηκαν ότι, κάποιεε φορές, προκαλούσαν σκόπιμα αντιπαραθέσεις για να κάνουν τους  συντρόφους τους να τσαντι­στούν. Μερικές φορές, το έκαναν, γιατί ήθελαν να διαπιστώσουν αν οι σύντροφοί τους  νοιάζονταν αρκετά γι’ αυτές, ώστε να μπουν στον κόπο να εκφράσουν έντονα τα συναισθήματά τους. Είπαν, επίσης, ότι προτι­μούσαν, πότε-πότε, έναν καλό τσακωμό από το να ζουν μ’ έναν συναι­σθηματικά αδιάφορο κι αποτραβηγμένο άντρα. Άλλες φορές, αυ­τού του είδους οι αντιπαραθέσεις στοχεύουν στο να δοκιμάσουν τα όρια του άντρα. Η γυναίκα τότε συνεχίζει να πιέζει το σύντροφό της για κά­ποιο συγκεκριμένο θέμα, γιατί θέλει να δει μέχρι που μπορεί να φτάσει. Καμιά γυναίκα δεν φαινόταν να ήθελε έναν απόλυτα υποχωρητικό άντρα. Μια πιθανή λογομαχία δείχνει το σφρίγος και τον αυτοσεβασμό που διαθέτει ο σύντροφός τους, το αν μπορεί να υποστηρίξει τις απόψεις απόψεΐς του και να θέσει τα όριά του, και το πόσο νοιάζεται γι’ αυτά που κάνουν, ή γι’ αυτά που νιώθουν εκείνες. Οι περισσότερες γυναίκες που προχω­ρούν σε τέτοιου είδουε δοκιμασία δεν συνειδητοποιούν γιατί το κά­νουν. Κάποιες καταλαβαίνουν τα κίνητρά τους  μόνο εκ των υστέρων ενώ άλλες πάλι δεν τα καταλαβαίνουν ποτέ. Μερικές δείχνουν εξαιρετι­κή διορατικότητα καθώς περιγράφουν κι εξηγούν τη συμπεριφορά τους. Η Πατ είναι μία απ’ αυτές.

Η ιστορία της Πατ που ήθελε άγριο σεξ

«Έχω βγει με άντρες που μου συμπεριφέρονταν σαν να είμαι βασίλισσα, αλλά δεν μου προκαλούσαν σεβασμό. Κάποτε βγήκα μ’ έναν υπερευαί­σθητο άντρα και η επικράτησή μου ήταν ολοκληρωτική.Ένιωθα πως ήθελα να του πω: “Είσαι άβουλος! Αντέδρασε σ’ αυτά που σου λέω. Μη μ’ αφήνεις να σε εξουδετερώσω τόσο εύκολα”. Τελικά, κατάληξα να μην τον σέβομαι καθόλου, γιατί ο άντρας πρέπει να με προκαλεί λίγο για να προ­χωρήσει η σχέση. Αν δεν υπάρχει πια πρόκληση, τα πάντα γίνονται βαρε­τά. Πότε-πότε, μ’ αρέσει ένας καλός καυγάς. Αν ένας άντρας δεν μπορεί να μου το προσφέρει αυτό, θα τον συντρίψω. Χρειάζομαι έναν εραστή που θα μπορεί να μου λέει πότε-πότε: “Σκάσε, παλιοθήλυκο!”, και μετά να μου βγάλει με τη βία όλα μου τα ρούχα. Πιστεύω πως οι περισσότερες γυ­ναίκες θέλουν κάτι τέτοιο, αλλά δεν το ομολογούν. Αν ο άντρας είναι τόσο ευαίσθητος, ή τόσο δειλός, που δεν μπορεί ν’ αντιδράσει σ’ αυτά που του λες, αρχίζεις να τον βλέπεις σαν παιδί – κάποιον που χρειάζεται την προ­στασία σου. Για μένα, ένα τέτοιο συναίσθημα είναι σχεδόν αιμομικτικό. Δεν κάνει καλό στη σεξουαλική σχέση. Νομίζω πως υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο να είναι ένας άντρας ευαίσθητος και στο να είναι αδύναμος, θέλω κάποιον να μ’ αγαπάει και να με νοιάζεται, αλ­λά, αν δεν μπορεί ν’ αντιδράσει σ’ αυτά που του λέω, δεν μου εμπνέει το σεβασμό και η σχέση μας βαλτώνει».

Πηγή: boro