Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Ελεύθερη και έτοιμη για τον επόμενο; Οι 10 πιο σεξι (και εύκολοι) τρόποι να φλερτάρεις!

Ελεύθερη και έτοιμη για τον επόμενο; Οι 10 πιο σεξι (και εύκολοι) τρόποι να φλερτάρεις!

Καλοκαίρι, διακοπές, νησιά, εσύ και οι κολλητές σου! Τι λείπει; Ένα φλερτ που θα κάνει πιο διασκεδαστικά τα φετινά καλοκαιρινά βράδια… Το μυστικό στο φλερτ είναι να μη δείχνεις ντροπαλή και αμήχανη, αλλά άνετη και σέξι…

Πώς; Συνέχισε να διαβάζεις!

1. Πλησιασέ τον. Τη στιγμή που θα κοιτιέστε στα μάτια, χαμήλωσε το βλέμμα σου και επικεντρώσου στα χείλη του. Είναι υποσυνείδητο μήνυμα πως θες να τον φιλήσεις. Θα κάνει την κίνηση πρώτος χωρίς καν να μιλήσεις.

2. Έχε στη τσάντα σου ένα πακέτο τσίχλες. ‘Θες μία;”… είναι η πιο εύκολη ατάκα για να σπάσει ο πάγος στην ιστορία του φλερτ.

3. Άσε τον να σε “τσακώσει” να τον κοιτάς. Και όταν σε κοιτάξει χάρισέ του το πιο γλυκό και αθώο χαμόγελό σου. Σε λίγη ώρα θα έρθει για να συστηθεί.

4. Φόρεσε κάτι κόκκινο. Οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει πως οι άντρες ενστικτωδώς έλκονται από το χρώμα του πάθους. Πόνταρε σε ένα κόκκινο φόρεμα για τις σέξι βραδιές σου.

5. Κάνε του ένα κομπλιμέντο. Παρατήρησε τα ρούχα του και πες του κάτι ιδιαίτερα κολακευτικό για το στιλ του! Και οι άντρες πέφτουν με την κολακεία!

6. Βάλε άρωμα στο πίσω μέρος του λαιμού σου έτσι όταν σε αγκαλιάσει να μυρίσει τη σαγηνευτική σου μυρωδιά.

7. Μην γίνεσαι προβλέψιμη. Όταν στέλνετε μηνύματα ο ένας στον άλλον μην απαντάς σε κάθετι που σε ρωτάει. Θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να μην παίρνει αυτό που θέλει με την πρώτη.

8. Κάνε τον να νιώσει αμήχανα. Όταν γνωριστείτε πες του κάτι όπως… “μου θυμίζεις έναν φίλο μου μόνο που εσύ είσαι πιο νόστιμος”.

9. Τη στιγμή που θα κάνει την κίνηση να σε φιλήσει και ενώ θα έχει φτάσει σε απόσταση αναπνοής από τα χείλη σου, απομακρύνσου και ψιθύρισέ του στο αυτί… “πέρασα πολύ ωραία απόψε”. Και μετά καληνύχτα σας!

10. Μόλις ανταλλάξατε τηλέφωνα στείλε του αμέσως ένα έξυπνο και αστείο μήνυμα. Θα σπάσει ο πάγος στο ποιος θα στείλει πρώτος μήνυμα.

Πηγή: queen.gr