Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ένα μικρό tribute στο στοματικό σεξ

Ένα μικρό tribute στο στοματικό σεξ

Είναι ωραίο, απολαυστικό, αφορά μόνο τη δική σου ικανοποίηση. Ναι, το στοματικό σεξ έχει τη δική του μοναδική γοητεία και είπαμε να του  αφιερώσουμε ένα ποστ. Κι αυτό γιατί όταν σου κάνει ο φίλος σου στοματικό σεξ…

1. Είναι πολύ πιο πιθανό να έρθεις σε οργασμό.

Δεν χρειάζεται να περιμένεις μήπως το ηβικό του κόκαλο ακουμπήσει την κλειτορίδα σου ή αν θα θυμηθεί εκείνος να ασχοληθεί. Όλη η έμφαση είναι εκεί που πρέπει.2. Οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι.

Κανείς δεν μπερδεύεται σχετικά με το τι πρέπει να κάνει. Εσύ ξαπλώνεις και εκείνος κάνει όλη τη δουλειά.3. Όλη η προσοχή είναι στραμμένη πάνω σου.

Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι τον δικό του οργασμό ή αν θα έπρεπε να κάνεις κάτι εκείνη τη στιγμή για εκείνον. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις.4. Δεν υπάρχει λόγος για multitasking.

Δεν χρειάζεται για παράδειγμα να χαϊδεύεις τους όρχεις του ενώ παράλληλα του κάνεις στοματικό. Χρειάζεται να κάνεις μόνο ένα πράγμα και αυτό είναι «απολύτως τίποτα».5. Για την ακρίβεια δεν χρειάζεται καν να κινείσαι.

Είναι σαν να κοιμάσαι, μόνο που είσαι ξύπνια και κάποιος σου κάνει στοματικό. Τέλεια, δηλαδή.6. Είναι φανταστικό να βλέπεις πόσο το απολαμβάνει και εκείνος.

Τίποτα πιο ερεθιστικό από το να αισθάνεσαι ότι εκείνος απολαμβάνει φοβερά το πόσο πολύ σε ικανοποιεί.  7. Αισθάνεσαι πάρα πολύ κοντά του.

Το να έχει το πρόσωπό του ανάμεσα στα πόδια σου, σίγουρα αυξάνει το βαθμό οικειότητας ανάμεσά σας. Περισσότερο και από το ίδιο το σεξ.8. Είναι πιο εύκολο να αφήσεις το μυαλό σου να ξεφύγει.

Δεν υπάρχει άμεση οπτική επαφή με το σύντροφό σου οπότε μπορείς να σκεφτείς ό,τι θέλεις και να αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδέψει. Ωραίες είναι και οι φαντασιώσεις, γιατί όχι;9. Εκτός από το πώς και το πότε, δεν ανησυχείς  και για το πού θα τελειώσει εκείνος.

Ε, αλήθεια είναι.10. Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις μετά για χαρτομάντιλα.

Εκτός κι αν είσαι squirter (όπου αν σου συμβαίνει αυτό, YOU GO GIRL), τότε δεν παίζει ιδιαίτερο συμμάζεμα μετά.11. Αν θέλεις να αλλάξεις αυτό που κάνει, αρκεί να μετακινήσεις τη λεκάνη σου.

Τόσο απλό, τόσο πρακτικό.12. Δεν χρειάζεται να προσπαθείς για να τελειώσετε μαζί.

Πράγμα που έτσι κι αλλιώς συμβαίνει σπάνια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο μόνος άνθρωπος που προβλέπεται να έρθει σε οργασμό είσαι εσύ. Ωραία πράγματα 🙂

Πηγή: cosmopolitan