Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Η επιστήμη απάντησε! Τι αρέσει στις γυναίκες στο κρεβάτι

Η επιστήμη απάντησε! Τι αρέσει στις γυναίκες στο κρεβάτι

Τι αρέσει στις γυναίκες στο κρεβάτι και τι τους αηδιάζει; Οι επιστήμονες αποφάσισαν να το ανακαλύψουν και για αυτό έφτιαξαν ένα ειδικό μετρητή που υπολογίζει την ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα.

Η γιατρός Diana Fleischman μελέτησε 76 γυναίκες με τον μετρητή που

μοιάζει με ταμπόν για να μετρήσει τις αντιδράσεις του σώματός του την

ώρα που έβλεπαν ερωτικές ταινίες και ανακάλυψε ότι οι γυναίκες τείνουν

να έχουν πιο μειωμένα όρια ανοχής σε θέματα που θεωρούν αηδιαστικά από

ότι οι άντρες.

Οι εθελόντριες, ηλικίας 18-42 ετών, παρακολούθησαν ερωτικές ταινίες που τους προκαλούσαν επιθυμία για σεξ, αηδία αλλά και φόβο. Όταν παρακολουθούσαν κάτι που τους αηδίαζε ήταν λιγότερο ενθουσιασμένες από όταν έβλεπαν κάτι που τους τρόμαζε.

Όπως εξήγησε η γιατρός στην ιστοσελίδα Bustle «Οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες στον κίνδυνο των σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων από τους άντρες και έχουν χειρότερα συμπτώματα από εκείνους, οπότε είναι λογικό να έχουν μειωμένα όρια για πράγματα που θεωρούν αηδιαστικά στο σεξ».

Σύμφωνα με παλιότερες έρευνες, οι γυναίκες μπορεί να αποκτήσουν επιθυμία για σεξ όταν μυρίζουν μια συγκεκριμένη μυρωδιά – το άρωμα του αγγουριού, της γλυκιάς κολοκυθόπιτας και της λεβάντας- αφού έχει την ιδιότητα να αυξάνει την ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα. Αντίθετα, κάποιες μυρωδιές λειτουργούν με εντελώς ‘εχθρικό’ τρόπο στην ερωτική επιθυμία των αντρών. Σύμφωνα, άλλωστε, με έρευνα που είχε γίνει το 2011, οι άντρες που συμμετείχαν σε πείραμα έδειξαν μειωμένη ερωτική επιθυμία όταν μύρισαν τα δάκρυα γυναικών!

Πηγή: joytv