Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Το φάσωμα: 10 πολύ καυτά σεξουαλικά κόλπα

Το φάσωμα: 10 πολύ καυτά σεξουαλικά κόλπα

Αν θέλεις να προσθέσεις αυτό το απαραίτητο «κάτι» στην ερωτική σας ζωή, αξίζει να δώσεις βάση σε ό,τι κάνεις πριν φτάσετε στο ψητό.

Η ιδέα είναι να δημιουργήσεις μια όσο γίνεται πιο έντονη προσμονή ώστε να οδηγηθείτε και οι δύο σε μια εκρηκτική κορύφωση, καθώς η ηδονή που θα του προσφέρεις στην πορεία θ” αυξάνει και τη δική σου διέγερση ενώ ταυτόχρονα εκείνος θα σου ανταποδίδει τις «χάρες».

Μ’ αυτή την έννοια τα προκαταρκτικά παύουν να είναι ένα βαρετό στάδιο πριν τη διείσδυση και φτάνουν να ανταγωνίζονται σε απόλαυση και την ίδια τη σεξουαλική πράξη.

1. Η τέχνη της αποπλάνησης

Πριν καν υπαινιχθείς το σεξ, φρόντισε να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση του αγαπημένου σου θυμίζοντας του πόσο σέξι και γοητευτικό τον βρίσκεις σαν άντρα, είτε λέγοντας του το απευθείας, είτε με ένα μήνυμα ή ένα σημείωμα που μπορείς να γλιστρήσεις στην τσέπη του και ξέρεις πως θα το βρει σε ανύποπτο χρόνο ενώ δεν θα είσαστε κοντά. Έτσι θα τον κάνεις να θέλει να γυρίσει κοντά σου ακόμα πιο γρήγορα. Ακόμα κι αν είσαστε παντρεμένοι πολύ καιρό, η αναθέρμανση του φλερτ μεταξύ σας θα κάνει θαύματα και στην ερωτική σας διάθεση. Μια μικρή ερωτική έκπληξη κάθε τόσο είναι το μόνο που χρειάζεται.

2. Με δικά σου λόγια

Πιθανόν να έχεις ακούσει πόσο ερεθιστικά είναι τα βρωμόλογα την ώρα του σεξ. Όμως εξίσου ερεθιστικά μπορούν να γίνουν όταν χρησιμοποιούνται εκτός φάσης, ενώ τρέχετε ο καθένας για τις δουλειές της ημέρας, καθώς αξιοποιούν το στοιχείο του αιφνιδιασμού για να τον παρασύρουν στο παιχνίδι. Ακόμη κι αν οι «κακές» λέξεις δεν είναι του στυλ σου μπορείς άνετα να ξυπνήσεις το σεξουαλικό του ένστικτο πριν καν συναντηθείτε, στέλνοντας του μια φαινομενικά αθώα φράση, π.χ. «ανυπομονώ να σε νιώσω», ή κάποιο λινκ ερωτικού περιεχομένου που σου κίνησε το ενδιαφέρον και θέλεις να μοιραστείς μαζί του.

3. Για τα αυτάκια του μόνο

Μια από τις πλέον παραμελημένες ερωτογενείς ζώνες οι λοβοί των αυτιών και η περιοχή πίσω από αυτούς. Φρόντισε τους δώσεις την προσοχή που τους αξίζει χαϊδεύοντας τον σ” αυτό το σημείο την ώρα που φιλιέστε, ξύνοντας τον απαλά με τα νύχια σου εκεί (αν έχεις μακριά νύχια) ή παίζοντας με τα χείλια και τη γλώσσα σου, ενώ του ψιθυρίζεις τι θα ήθελες να σου κάνει.

4. Το χούφτωμα

Ενώ παρακολουθείτε μια όχι και τόσο ενδιαφέρουσα ταινία αγκαλιασμένοι δίπλα-δίπλα στον καναπέ ή σε κάποιες απομονωμένες θέσεις στον κινηματογράφο, άρχισε να παίζεις με την μικρή του περιοχή πάνω από τα ρούχα χουφτώνοντας και χαϊδεύοντας τον, ενώ υποτίθεται ότι παρακολουθείς όσα γίνονται στην οθόνη. Ταυτόχρονα, μπορείς να οδηγήσεις το χέρι του στο στήθος σου και να του υποδείξεις τι θέλεις να κάνει μ” αυτό μέχρι το τέλος του έργου, διατηρώντας το ίδιο αδιάφορο ύφος –είπαμε, είσαι συγκεντρωμένη στην οθόνη. Η διέγερση σας είναι αμφίβολο αν θα σας επιτρέψει να μείνετε στη θέση σας για να παρακολουθήσετε τους τίτλους τέλους.

5. Ατίθαση γλώσσα

Αντί απλά να πιπιλάς ή να γλύφεις τη θηλή του κάνε το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον περιστρέφοντας την άκρη της γλώσσας σου γύρω της μερικές φορές, πριν αρχίσεις να τον πιέζεις ρυθμικά στο ίδιο σημείο. Το ίδιο ακριβώς μπορείς να κάνεις και με το κεφάλι του πέους του ή να του ζητήσεις να σου κάνει στις θηλές ή την κλειτορίδα σου.

6. Βρες τα κουμπιά του

Εκτός από τις αναγνωρίσιμες απ” όλους ερωτογενείς ζώνες, όλοι οι άνθρωποι έχουν κάποια, δικά τους εντελώς προσωπικά «ευαίσθητα σημεία» που ανταποκρίνονται στο άγγιγμα προσφέροντας ηδονικά ρίγη στον κάτοχο τους. Ένας τρόπος για ν” ανακαλύψεις και να αναδείξεις αυτές τις περιοχές στο σώμα του συντρόφου σου είναι μέσω ενός αισθησιακού μασάζ (βλ. πιο κάτω) ή ακόμη πιο απλά, αγγίζοντας τον και τσεκάροντας τις αντιδράσεις του την ώρα του σεξ. Ο αυχένας, τα οπίσθια, το περίναιο, το εσωτερικό των μηρών ή το ευαίσθητο δέρμα πίσω από το γόνατο, είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα σημεία, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική και προετοιμασμένη ότι αυτό που ξετρέλαινε τον πρώην σου μπορεί να ξενερώνει εντελώς τον νυν σου.

7. Το αισθησιακό μασάζ

Δεν χρειάζεται να είσαι διπλωματούχος χειροπράκτης για να εντυπωσιάσεις τον αγαπημένο σου. Αυτό που χρειάζεται είναι να τον αγγίζεις με ευαισθησία προκειμένου να καταλάβεις τι τον ευχαριστεί και να καλλιεργήσεις έτσι μια σωματική επικοινωνία μαζί του. Για να το πετύχεις υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι. Ο πιο απλός είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιο λάδι ή λιπαρή λοσιόν και να τρίψεις με τα χέρια σου όλο το σώμα του απαλά, όπως όταν απλώνουμε αντηλιακό αλλά σε πολύ αργή κίνηση. Ένας άλλος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις άλλα σημεία του σώματος σου για να κάνεις το ίδιο, όπως τα μαλλιά, τα νύχια, τα δόντια ή το στήθος σου. Ο τρίτος τρόπος είναι να επικεντρωθείς γρήγορα στο πέος του αφού κάνεις ένα εξίσου γρήγορο πέρασμα από τις άλλες περιοχές. Πρόσεξε τι τον ευχαριστεί περισσότερο και προσαρμόσου αναλόγως.

8. Η λαβή που λιγώνει

Τα αποτελεσματικά προκαταρκτικά πρέπει να λειτουργούν σαν πείραγμα που αυξάνει τη διέγερση σταδιακά. Σ” αυτό το πνεύμα όταν παίζεις με το μόριο του άντρα σου, δοκίμασε να τον ερεθίσεις πιάνοντας το σφιχτά και χαλαρώνοντας τη λαβή σου με ρυθμικό τρόπο, αντί για την κλασική κίνηση πάνω-κάτω. Ταυτόχρονα μπορείς, να τρίβεις με τον αντίχειρα σου τον χαλινό του (τη γραμμή που ενώνει το κεφάλι με το σώμα του πέους) που θεωρείται το πιο ευαίσθητο σημείο του. Όταν νιώσεις ότι φτάνει στα όρια του χαλάρωσε τον ρυθμό σου και συνέχισε να παίζεις μαζί του έτσι μέχρι να τον φτάσεις στο αμήν. Μυστικό: λίγο λιπαντικό θα κάνει ακόμα πιο αποτελεσματική την τεχνική σου.

9. Το ξύπνημα των αισθήσεων

Οι εναλλαγές της θερμοκρασίας και της γεύσης μπορούν να προσθέσουν μια ενδιαφέρουσα διάσταση στο ερωτικό σας ρεπερτόριο. Το παιχνίδι με ένα παγάκι στις ερωτογενής του ζώνες που θα εναλλάσσεται με το ζεστό αγκάλιασμα τη γλώσσας σου, είναι μια πολύ καλή και πρακτική ιδέα σ” αυτή την κατεύθυνση. Εξίσου ενδιαφέροντα είναι και τα παιχνίδια με λιωμένη σοκολάτα, παγωτό, ή μέλι που μπορεί ν” αλείψεις στα σημεία που σκοπεύεις να γλύψεις στη συνέχεια. Προσοχή μόνο γιατί αυτά τα γευστικά παιχνίδια λερώνουν και παχαίνουν όταν γίνονται σε υπερβολή.

10. Αμοιβαίος αυνανισμός

Χρειάζεται τόλμη, όμως η εξάσκηση της μοναχικής ηδονής μπροστά στα μάτια του συντρόφου σου μπορεί να λειτουργήσει ως το υπέρτατο διεγερτικό και για τους δυο σας. Φτιάξε την κατάλληλη χαλαρωτική ατμόσφαιρα για σένα με την ανάλογη μουσική υπό το φως των κεριών, ενώ θα φοράς τα πιο γοητευτικά σου εσώρουχα κι επίτρεψε του να σε απολαύσει να χαϊδεύεσαι όπως μόνο εσύ ξέρεις. Για να δώσεις την απαραίτητη ένταση, φρόντισε να κοιτάζεις τα χέρια σου όπως κινούνται πάνω στο σώμα σου και κάθε τόσο γύρνα το βλέμμα σου σ” εκείνον χαμογελώντας του με νόημα, ενώ θα πλησιάζεις προς την κορύφωση. Πέρα από την χαρά να σε βλέπει σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή σου, έτσι θα του προσφέρεις ταυτόχρονα ένα ταχύρρυθμο μάθημα για το πώς μπορεί να σε ευχαριστήσει περισσότερο στη συνέχεια. Φρόντισε λοιπόν να έχει την καλύτερη θέα σε όλη τη διαδικασία.

πηγή: boro.gr