Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Γιατί οι επιτυχημένες γυναίκες προτιμούν τους (πολύ) νεότερους άντρες;

Γιατί οι επιτυχημένες γυναίκες προτιμούν τους (πολύ) νεότερους άντρες;

Όχι, δεν είναι (μόνο) οι αντοχές μαραθωνοδρόμου!

Εσύ την λες cougar εμείς το λέμε ώρα για λίγη διασκέδαση! Μία γυναίκα που αναπτύσσει ερωτική σχέση με νεότερο άντρα δεν το κάνει γιατί απλά έτυχε! Το κάνει (και ποιοι είμαστε εμείς που θα την κρίνουμε) γιατί έχει κάτι στο μυαλό της… και συγκεκριμένα τους εξής τρεις λόγους που ακολουθούν.

Δεν έχει χρόνο για πραγματική σχέση
Για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Μια σχέση με έναν ώριμο άντρα απαιτεί από εμάς κόπο και χρόνο. Πρέπει να σε φροντίζουμε, να σου μαγειρεύουμε, να προσέχουμε τον αντρικό σου εγωισμό, να σε ανεβάζουμε όταν έρχεσαι κουρασμένος από το γραφείο, να σου κάνουμε τη μαμά όταν έχεις προβλήματα στο γραφείο και να δεχόμαστε το «είμαι κουρασμένος αγάπη μου, όχι απόψε»! Αν υπολογίσεις, όμως, πως και εγώ κατέληξα μια φιλόδοξη  businesswomanτα δικά μου θέματα μπροστά στις δικές σου ανάγκες φαντάζουν μικρής σημασίας. Αντιθέτως ο νεότερος άντρας δεν έχει άγχη, δεν έχει προβλήματα στο γραφείο -γιατί μάλλον δεν έχει ακόμα δουλειά- ο αντρικό του εγωισμός δε θέλει ντάντεμα (ακόμα) και δεν είναι ποτέ  κουρασμένος για καυτό σεξ όποια στιγμή της ημέρας.

Οι νεότεροι άντρες έχει πιο πολύ πλάκα!
Ίσως επειδή είναι λιγότερο συγκεντρωμένοι στο μέλλον τους , ίσως γιατί αντιμετωπίζουν τη ζωή με μια δόση ελαφρότητας οι νέοι άντρες είναι διασκεδαστικοί.  Αυτό για εμάς -που έχουμε ήδη πατήσει τα πρώτα άντα- είναι πολύ χαλαρωτικό ειδικά όταν γυρνάμε κουρασμένες από το γραφείο… Τι ζητάμε λοιπόν! Να τον πάρουμε τηλέφωνο στις 12 το βράδυ, να του πούμε να πάμε για ένα ποτάκι και εκείνος να μας πει «φύγαμε»!

Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μια ανταγωνιστική γυναίκα από έναν ανταγωνιστικό άντρα. Όταν η γυναίκα και ο άντρας είναι κοντά σε ηλικία ο ανταγωνισμός στη σχέση μπορεί να κάνει την εμφάνισή του. Όταν ο άντρας, όμως, είναι μικρότερος δεν έχει ανασφάλειες να ξεπεράσει τη σύντροφό του καθώς οι φιλοδοξίες του ακόμα είναι σε λήθαργο! Και προς μεγάλη μας χαρά όταν σου είπαμε ότι πήραμε προαγωγή πρότεινες να πάμε για ποτό στην παραλία να το γιορτάσουμε! Βέβαια τον λογαριασμό θα τον πληρώσουμε εμείς, αλλά whatevaaa!

 

 

 

Πηγή: onsports.gr