Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Γυναίκα από πάνω στο σεξ  9 Κόλπα που κάνει με το κορμί της, στο κρεβάτι (pics)

Γυναίκα από πάνω στο σεξ- 9 Κόλπα που κάνει με το κορμί της, στο κρεβάτι (pics)

Τη στάση αυτή τη λατρεύουν οι περισσότεροι άνδρες όχι μόνο επειδή είναι ξεκούραστη αλλά κυρίως επειδή βλέπουν ολόκληρο το κορμί της γυναίκας να ηδονίζεται μπροστά στα μάτια τους.

Υπάρχει βέβαια και το πλεονέκτημα της βαθιάς διείσδυσης που είναι πολύ απολαυστική. Οι οδηγίες που ακολουθούν θα σε βοηθήσουν να χειριστείς καλύτερα την κατάσταση και φτάσετε και οι δυο σας σε έναν υπέροχο οργασμό.

1.       Όταν ανέβετε πάνω στο κορμί του συντρόφου σας φροντίστε να κρατηθείτε γερά με τα χέρια σας από τα γόνατα ή το εσωτερικό των μηρών του. Αυτό βοηθά και εσάς να έχετε καλή ισορροπία αλλά και εκείνον μιας και μειώνεται η δύναμη που πρέπει να ασκήσει για σηκώσει το κορμί σας.

2.      Μπορείτε να στηριχθείτε επίσης και στα γόνατά σας αν θέλετε να τον ξεκουράσετε πιο πολύ.

3.      Μην επιχειρήσετε κατευθείαν τη διείσδυση. Παίξτε μαζί του και κάντε τον να υποφέρει γλυκά. Πολλές γυναίκες με εμπειρία δοκιμάζουν κάποια ερωτικά κόλπα πριν τη συνουσία. Χαιδεύουν το στήθος και την κοιλιά του, φιλούν τις ερωτογόνες ζώνες του πριν τη συνουσία.

4.      Μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε και την πεολειχία.

5.      Οι έμπειρες γυναίκες φροντίσουν ώστε η διείσδυση να γίνει αργά και απαλά. Γνωρίζουν ότι οι βίαιες κινήσεις μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και τραυματισμούς στο πέος. Κάντε το ίδιο και εσείς για να μην καταλήξει η ερωτική βραδιά σε τραγωδία.

6.      Λεπτομέρεια. Επιχειρήστε τη διείσδυση όταν το μόριο είναι σε πλήρη στύση. Κρατηθείτε με το ένα χέρι στο κρεβάτι και με το άλλο πιάστε το πέος του άνδρα από τη βάση του.

7.      Ζητήστε από τον σύντροφό σας να διεγείρει το στήθος σας ή την κλειτορίδα σας την ώρα της συνουσίας για να το ευχαριστηθείτε πιο πολύ. Είναι εύκολο τα χέρια του είναι ελεύθερα…

8.     Αν είστε ντροπαλή σκύψτε προς το κορμί του και πλησιάστε το πρόσωπό του. Φιλήστε τον. Η κίνηση αυτή θα σας κάνει να νιώσετε λιγότερο εκτεθειμένη.

9.      Την ώρα της συνουσίας προσεκτικά αλλάξτε πλευρά. Γυρίστε του την πλάτη και κοιτάξτε προς τη μεριά των ποδιών του. Η ανάποδη αυτή στάση μπορεί να διευκολύνει τη διέγερση του σημείου G.