Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Γυναίκες στερημένες από σεξ Διαβάστε τις πιο κρυφές τους σκέψεις

Γυναίκες στερημένες από σεξ: Διαβάστε τις πιο κρυφές τους σκέψεις

«Εδώ και τρεις μήνες κάποιος με “φλερτάρει”. Παιχνίδια με τα μάτια, αρέσουμε ο ένας στον άλλο. Να λοιπόν που υπάρχω για έναν άντρα».

Αυτή η 25χρονη γυναίκα πλήττει μέσα στη μονοτονία του γάμου και είναι στερημένη σεξουαλικά. Το γεγονός πως ένας άντρας την κοιτάζει την αναταράζει. Ξανασυνειδητοποιεί τον εαυτό της: «δεν ήθελα μια περιπέτεια, κι έτσι αποφάσισα να δοθώ στον σύζυγό μου σαν να ήταν εραστής μου». Τολμάει να τον πλησιάσει, καί σιγά-σιγά, το ζευγάρι επιτέλους ανακαλύπτει ο ένας τον άλλο, ζουν όλο και καλύτερα τή οεξουαλικότητά τους και την καθημερινή τους συνεννόηση. Το βλέμμα εκείνου του άντρα ξανάφτιαξε τή ζωή της.

Όταν ο χρόνος περνάει και το σώμα αλλάζει

Αν ο άντρας αγαπάει το σώμα, τότε το σώμα υπάρχει και η γυναίκα μπορεί να δεχτεί τον εαυτό της και να σχηματίσει μια πιο θετική εικόνα για τον  εαυτό της.

Σώμα-εργαλείο, ποy υπάρχει μόνο για τη σχέση με τον άλλον. Αν ο άντρας δεν το αγαπάει ή απλά του είναι αδιάφορο, το σώμα εξαφανίζεται και γίνεται φορτίο για τη γυναίκα που νιώθει διαγραμμένη, σβησμένη, στερημένη από ζωή.

« Αν ο άντρας μου δε με κοιτάζει, δεν νιώθω πια γυναίκα κι αρχίζω να σιχαίνομαι το σώμα μου. Δε βρίσκω το φύλο μου όμορφο γιατί εκείνος δεν το έχει κοιτάξει. Έχει συμβεί πολλές φορές».

30 ετών, παντρεμένη, παιδιά

Ακόμα κι ένας χωρισμός για συγκεκριμένους λόγους, για τους οποίους δεν είναι υπεύθυνες, μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή τής εικόνας που έχουν οι γυναίκες για τον εαυτό τους και στην έλλειψη σεξ για αρκετό διάστημα

«Κατάφερε να με πείσει πως δέν ήμουν ορεκτική, θελκτική, πώς δεν μπορούσα πια να εμπνεύσω επιθυμία. Μετά τό διαζύγιό μας, έμενα γιά πολύ καιρό κάτω από τήν επίδραση τής εικόνας πού είχα πάρει από τόν άντρα μου γιά τόν εαυτό μου. Ήμουν ανίκανη νά συνδεθώ μέ οποιονδήποτε. Πάχυνα. Ντρεπόμουνα για το σώμα μου. Ένιωθα δυσάρεστα καί δέν είχα καμιά επιθυμία να γδυθώ μπροστά σ’ έναν άγνωστο. Ένιωθα άσχημα, ήθελα συναισθηματική και σωματική επαφή και δεν μπορούσα να την έχω ».

37 ετών, χωρισμένη

Ο σύζυγος αυτής της γυναίκας προσπάθησε να “κατανικήσει” την ομοφυλοφιλία του με το γάμο. Εκείνη εσωτερίκευσε τή σχετική απέχθεια πού είχε ο σύζυγός της γι’ αυτήν, καταστρέφοντας την εκτίμησή της λες κι έφταιγε εκείνη.

«Δεν έχω σήμερα σύντροφο κι έτσι νιώθω στερημένη κι ένοχη. Παραμέλησα για πολύ καιρό, για χρόνια ολόκληρα το σώμα μου, που δεν είναι πια ικανό να ελκύσει τους άνδρες. Νιώθω την αυτοπεποίθησή μου σχεδόν κατεστραμμένη”

Πηγή: boro