Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Κοιμάσαι γυμνός; Δες γιατί πρέπει να συνεχίσεις να το κάνεις

Κοιμάσαι γυμνός; Δες γιατί πρέπει να συνεχίσεις να το κάνεις

Αν δεν μπορείς να ανεχτείς να φοράς ρούχα στον ύπνο σου, σου έχουμε καλά νέα! Για τους άνδρες είναι εξαιρετικά ευεργετικό και προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην υγεία.

Που μπορεί να μας βοηθήσει;

Καλύτερος ύπνος

Ένας άνδρας που κοιμάται γυμνός, κοιμάται και καλύτερα. Επειδή ο οργανισμός μας ρίχνει την θερμοκρασία του σώματος για να μπορέσουμε να κοιμηθούμε, τα ρούχα πολλές φορές λειτουργούν ως μονωτικό και αποτρέπουν αυτή τη διαδικασία.

Βοηθά στο αδυνάτισμα

Σύμφωνα με έρευνα, οι άνδρες που κοιμούνται χωρίς ρούχα και γενικότερα σε ψυχρότερο περιβάλλον διπλασιάζουν το ρυθμό των καύσεων και ενεργοποιούν τον μεταβολισμό τους. Άρα το να κοιμάστε γυμνοί, σας βοηθά να χάσετε βάρος.

Προστατεύει τους όρχεις και δυναμώνει το σπέρμα

Τα εσώρουχα κρατούν ζεστή την περιοχή των γεννητικών οργάνων με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μολύνσεις στους όρχεις. Ταυτόχρονα, όταν δεν φοράτε εσώρουχο βοηθάτε τους όρχεις να διατηρούν την κατάλληλη θερμοκρασία για την παραγωγή υγιών σπερματοζωαρίων.

Ενισχύει τη καλή διάθεση και την επιθυμία για σεξ

Όταν κοιμάστε γυμνοί με την σύντροφό σας, ο οργανισμός απελευθερώνει ωκυτοκίνη, γνωστή και ως “ορμόνη της αγάπης”. Η ορμόνη αυτή, όχι μόνο καταπολεμά το άγχος και το στρες, αλλά βελτιώνει σημαντικά και την σεξουαλική επιθυμία.

πηγή: koutipandoras.gr