Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Mέρες αγάπης... και σου δείχνουμε 5 τρόπους για να εκδικηθείς τον πρώην σου

Mέρες αγάπης… και σου δείχνουμε 5 τρόπους για να εκδικηθείς τον πρώην σου

Τα Χριστούγεννα σημαίνουν αγάπη. ΣΤΟΠ. Τα Χριστούγεννα σημαίνουν και έρωτα. ΣΤΟΠ. Και εκείνος ο ανάλγητος σε παράτησε έναν μήνα πριν και κάνει ζωή χαρισάμενη-βασικά δεν κάνει τίποτα απολύτως αλλά και μόνο που δεν κλαίει κάθε μέρα για την απουσία σου πάει να πει ότι είναι ευτυχισμένος-. Eντάξει εμείς είμαστε πολύ καλοί άνθρωποι και τις άγιες τούτες μέρες, θέλουμε τον κόσμο ευτυχισμένο και χαρούμενο. Παρόλα αυτά, επειδή αυτός είναι ένα μικρό κάθαρματάκι-γλυκούλες-λέμε να σου δώσουμε μερικά tips για να τον εκδικηθείς, χωρίς καν να χρειαστεί να κάνεις το γνωστό εμφανισιακό ρεκτιφιέ. Λοιπόν, φόρεσε κόκκινο κραγιόν, βάλε και το maxi φόρεμα της μάγισσας, γέλα χαιρέκακα-τόσο που να φαίνεται το λαρύγγι να τρεμοπαίζει-και διάβασε προσεκτικά τις συμβουλές μας.

1. Kάνε ταξίδι στο μέρος που ήθελε να πάει σαν τρελός: Ήθελε Νέα Υόρκη; Τράβα εκεί! Ήθελε Αίγυπτο; Να πας να δεις και καμήλες. Ήθελε εξωτικό προορισμό; Πάρε τη φίλη σου που λατρεύει το μαύρισμα και φύγαμε για τα Bora Bora. Εντάξει αν ήθελε Αλάσκα τα πράγματα είναι κάπως πιο δύσκολα αλλά να ξέρεις εκεί που ο καιρός είναι παγωμένος οι καρδιές είναι ζεστές. Εννοείται ότι ανεβάζεις ανελλιπώς φωτογραφίας, χωρίς φυσικά να κάνεις την παραμικρή αναφορά σε εκείνον, δείχνοντας πόσο πολύ διασκεδάζεις και πόσο τέλεια περνάς. Να είσαι σίγουρη ότι θα γίνει το λιγότερο έξαλλος.

2. Κάνε κάτι που απαιτεί προσπάθεια: Θυμάσαι τότε που του είχες πει ότι θέλεις να τρέξεις στον Μαραθώνιο και γελούσε; Κάτσε κάνε προπόνηση, ρίξε ιδρώτα όχι αστεία, και τρέξε σαν να μην υπάρχει αύριο. Καλά εκτός του ότι θα νιώσεις εσύ υπέροχα, θα κάνεις κι εκείνον να αναρωτιέται πού στο καλό έκρυβες όλα αυτά τα χρόνια τόσο τσαγανό και επιμονή. Ε μετά θα αρχίσει να σε σκέφτεται, θα κοιτάξει και λίγο τις φωτογραφίες σου και… θα συνειδητοποιήσει τι διαμαντάκι έχασε. Ας πρόσεχε.

3. Kαι πάμε στην παρτάρα: Βγάλε την οικογένεια Kardashian που κρύβεις μέσα σου και διοργάνωσε το πιο ασύλληπτο πάρτι στο οποίο όλοι θα περάσουν τέλεια. Δεν είσαι του πάρτι; Πήγαινε σε ένα ιδιαίτερο μαγαζί ή ασχολήσου με ένα περίεργο χόμπι. Γενικά άνοιξε τον κύκλο σου και μην αποκλείεις νέες γνμωριμίες. Δοκίμασέ τες έστω.

4. Aφοσιώσου στη δουλειά σου και πάρε επιτέλους εκείνη την προαγωγή που τόσα χρόνια περίμενες. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σκάσει από το κακό του, ειδικά αν εκείνος είναι επαγγελματικά στάσιμος χρόνια τώρα.

5. Και τέλος, φυσικά και ήρθε η ώρα να συνεχίσεις την ερωτική σου ζωή και να φλερτάρεις αέναα και όσο περισσότερο μπορείς. Αν μάλιστα ανεβάσεις και καμιά φωτογραφία στα social media με κανένα νέο αγόρι, τότε να ξέρεις ότι χτύπησες φλέβα χρυσού. Καλά δεν το συζητάμε αν είναι πιο ωραίος από εκείνον. Θα λυσσάξει! *

* Να τονίσουμε ότι το παραπάνω θέμα ήταν καθαρά χιουμοριστικό έτσι… για το καλό!

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr