Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Να γιατί οι άντρες αγαπούν να κάνουν στοματικό στις γυναίκες!

Να γιατί οι άντρες αγαπούν να κάνουν στοματικό στις γυναίκες!

To Α και το Ω στο sex είναι τα προκαταρκτικά! Και δεν το αμφισβητούν γυναίκες-άντρες!

Και ας θέλεις να περάσεις κατευθείαν «στο ψητό», είναι μια διαδικασία που σε προετοιμάζει καταλλήλως για την κύρια πράξη!

Οι άντρες φυσικά και γνωρίζουν πως η κλειτορίδα μιας γυναίκας είναι και το ευαίσθητο σημείο της! Γι΄αυτό και τους εξιτάρει να κάνουν στοματικό! Διότι τους αρέσει να ανακαλύπτουν την περιοχή αυτή και να φτάνουν στο σημείο G, προσφέροντάς σου τον καλύτερο οργασμό! Νιώθουν σαν μικροί θεοί του sex!

Τι άλλο όμως τους εξιτάρει σε αυτή τη διαδικασία;

1. Οι εκφράσεις που παίρνεις είναι τόσο hot που δεν μπορεί να πάρει τα μάτια από πάνω σου! Τον φτιάχνει σεξουαλικά να ξέρει ότι στο έχει προκαλέσει αυτός όλο αυτό το συνονθύλευμα εκφράσεων και sexy μουγκρητών!

2. Αν έρθεις σε οργασμό με το στοματικό που θα σου κάνει, δε θα νιώθει άσχημα αν όταν κάνετε sex δεν έρθεις. Φυσικά και δυο οργασμοί είναι καλύτερο από έναν, αλλά και ένας είναι καλύτερος από το τίποτα.

3. Αν σου κάνει στοματικό, μετά έχει το backup να σου ζητήσει και αυτός το ίδιο!

4. Νιώθει ότι έχει το πάνω χέρι, ότι μπορεί να σε κουμαντάρει και να σε κάνει ότι θέλει.

5. Αναστατώνει τις αισθήσεις του!

6. Προετοιμάζει καταλλήλως το «έδαφος» για να εισχωρήσει μέσα σου!

7. Του δίνει την ευκαιρία να πειράξει το στήθος σου όσο θέλει. Διότι κατά την σεξουαλική πράξη δεν έχει πολύ χρόνο να επικεντρωθεί εκεί.

8. Δεν χρειάζεται να επικεντρωθεί στο να σε κάνει να μην τελειώσεις γρήγορα. Όποτε και να έρθεις σε οργασμό, απλά δεν τον νοιάζει…αρκεί που θα φτάσεις εκεί!

9. Νιώθει σαν θεός του sex που μπορεί με τη γλώσσα του και τα χέρια του να σου προσφέρει οργασμούς!

Πηγή: youweekly