Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

O βασικός λόγος (εκτός από τον προφανή) για τον οποίο πρέπει να κάνεις σεξ κάθε μέρα

Ναι ξέρω η καθημερινότητα είναι δύσκολη, με το τρέξιμο, το άγχος και τις προθεσμίες να σου απορροφούν και την παραμικρή ποσότητα ενέργειας που ίσως να σου έχει απομείνει στον οργανισμό. Ναι έτσι όμως δε γίνεται δουλίτσα διότι φίλη μου είσαι νέα, δυναμική και σαφώς ενεργά σεξουαλική γυναίκα.

Και τι σημαίνει το: «Έκανα σεξ χθες σε κανά μήνα πάλι»! Είναι δυνατόν η ιερή αυτή πράξη να παίρνει την μορφή λογαριασμού κινητού στη ζωή σου; Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις όσα ξέρεις, και να εντάξεις το σεξ στη ζωή σου με αρκετά μεγαλύτερη συχνότητα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Σκωτσέζο ερευνητή και κλινικό νευροψυχολόγο David Weeks, το σεξ σε… καθημερινή βάση, εκτός από τα προφανή πλεονεκτήματα, έχει ακόμη ένα: Σε κρατάει νέα ενώ ενισχύει και την αυτοπεποίθησή σου (τύπου περπατάς αλά Monica στο Malena και δε σε νοιάζει τίποτα).

Έρευνα λοιπόν που διεξήχθη ανάμεσα σε 3,500 Ευρωπαίους και Αμερικανούς, έδειξε ότι εκείνοι που έδιεχναν μέχρι και 12 χρόνια νεότεροι από την πραγματική τους ηλικία, έκαναν σεξ τρεις φορές την εβδομάδα! Το ποσοστό… νεότητας μειώθηκε σημαντικά σε εκείνους που έκαναν μόλις… δύο φορές την εβδομάδα, ενώ για εκείνους που έκαναν από μία και… κάτω, καλύτερα ας μην αναφερθούμε!!!

Όπως αντιλαμβάνεσαι, όλοι οι δρόμοι απόψε οδηγούν στο κρεβάτι!


Πηγή