Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Πώς να φασωθείτε με έναν άνδρα σε 9 εικόνες (+18)

Πώς να φασωθείτε με έναν άνδρα σε 9 εικόνες (+18)

Οι ερωτικές περιπτύξεις ξεκινούν πάντα με ένα αισθησιακό φιλί. Το φιλί είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι το πρώτο στάδιο για να αναγνωρίσει κάποιος αν κάνει ή όχι για ταίρι του ο άνθρωπος που έχει απέναντί του. Είναι το πρώτο και πολύ σημαντικό σημάδι.

Θα πρέπει πάντα να έχετε φροντίσει ώστε η αναπνοή σας να είναι καθαρή. Η διαδικασία του σωστού φιλιού έχει ως εξής. Ξεκινάτε να φιλάτε τον σύντροφό σας ήρεμα και δε βιάζεστε. Αυξάνετε την ένταση του φιλιού σταδιακά και αφήνετε τα πράγματα να κυλήσουν φυσιολογικά.

Μετά την αρχική επαφή των χειλιών περάστε στο γαλλικό φιλί. Χρησιμοποιήστε τη γλώσσα σας και προσέξτε τις αντιδράσεις. Στους περισσότερους ανθρώπους αρέσει το φιλί με γλώσσα. Σε άλλους πάλι όχι. Αν νιώσετε έστω και στο ελάχιστο ότι αποτραβιέται σταματήστε το. Ίσως θέλει λίγο ακόμα χρόνο για να εξοικειωθεί μαζί σας.

Mην πέφτετε πάνω του “¨με τα μούτρα”. Κάντε παιχνίδι. Πειράξτε τον. Δαγκώστε τα χείλη του, το σαγόνι. Σταματήστε για λίγο το φιλί και κοιτάξτε τον πονηρά. Αυτό το κόλπο ανάβει την ερωτική διάθεση ακόμα πιο πολύ. Και μόνο το θέαμα με υγρά σας χείλη είναι αρκετό για να τον διεγείρουν και να θέλει να συνεχίσει με ακόμα περισσότερο πάθος.

Έπειτα εξερευνήστε τις ερωτογόνες ζώνες του. Φιλήστε τον απαλά στον λαιμό και στο αυτί. Είναι δυο σημεία στο ανθρώπινο η διέγερση των οποίων προκαλούν μεγάλο ερεθισμό.

Xαιδέψτε απαλά το πρόσωπό του. Το χάδι στα μάγουλα είναι απίστευτα διεγερτικό, προκαλεί το αίσθημα της ζεστασιάς και της φροντίδας. Μετράει πολύ…

Ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε το διεγερμένο κορμί του συντρόφου σας. Κοιτάξτε τον στα μάτια για να τον αποπλανήσετε και με το ένα σας χέρι αρχίστε να πιάνετε το σώμα του.

Bγάλτε του τη μπλούζα. Αν θέλετε βγάλτε και τη δική σας. Δοκιμάστε απαλά χάδια πάνω στο δέρμα του.

Mπορείτε να ερεθίσετε την κοιλιά, το στήθος, τις ρώγες… Τώρα όμως πρέπει να μπει στο παιχνίδι και το δικό σας σώμα. Δοκιμάστε να ανεβείτε πάνω του με τα ρούχα και να τον διεγείρετε με όλο σας το κορμί

Kάντε μια παύση και ψιθυρήστε του ερωτικά λόγια. Τι σκέφτεστε για εκείνον, τι σας αρέσει πάνω του. Η επικοινωνία στο φάσωμα είναι πολύ σημαντική.

Είναι στο χέρι σας το αν θέλετε να συνεχίσετε με σεξ ή όχι. Αν θέλετε μπορείτε να μιλήσετε λίγο πιο πρόστυχα. Αν όχι δώστε μια πιο ρομαντική διάσταση. Μη νιώσετε υποχρεωμένη να προχωρήσετε με συνουσία. Τον έχετε ήδη κερδίσει και ίσως είναι και πιο διεγερτικό να συνεχίσετε την επόμενη φορά

Πηγή: boro