Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Πώς να ξεφορτωθείτε την ερωμένη του συζύγου σας

Πώς να ξεφορτωθείτε την ερωμένη του συζύγου σας

Εταιρείες στην Κίνα βάζουν τέλος στις περιπετειούλες και σώζουν το γάμο σας

Μετά από 11 χρόνια γάμου, η κ. Τσεν καταρρακώθηκε όταν ανακάλυψε στο κινητό του συζύγου της μήνυμα από άλλη γυναίκα. Εκείνος παραδέχθηκε ότι έχει εξωσυζυγική σχέση, όμως η κ. Τσεν σκέφτηκε το μέλλον των παιδιών και κατέληξε ότι το διαζύγιο δεν ήταν η λύση.

Έτσι στράφηκε σε μία από τις πολλές εταιρείες στην Κίνα οι οποίες βοηθούν τις απατημένες να ξεφορτωθούν την ερωμένη του συζύγου τους.

Χρεώνοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ, οι εταιρείες αυτές, σύμφωνα με την Telegraph, χρησιμοποιούν πολλές τακτικές για να πείσουν την πέτρα του σκανδάλου να εξαφανιστεί από τη ζωή του ζευγαριού.

Οι μέθοδοι που επιστρατεύουν είναι αρκετά αμφιλεγόμενες. Κάποιες εταιρείες προσλαμβάνουν έναν ελκυστικό άνδρα, ο οποίος ξεκινά σχέση με την ερωμένη, προκειμένου να την απομακρύνει από τον άπιστο σύζυγο. Άλλες φορές, στέλνουν «μυστικές» γυναίκες συμβούλους, που προσποιούνται τις φίλες στην ερωμένη, πριν την ενθαρρύνουν να βάλει τέλος στη σχέση της με τον παντρεμένο.

Μάλιστα συχνά, αυτές οι σύμβουλοι νοικιάζουν δωμάτια κοντά στο διαμέρισμα της ερωμένης, προσπαθώντας να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του «στόχου» τους μελετώντας τις συνήθειές της, τι της αρέσει και τι όχι και όλα αυτά βέβαια έχουν το κόστος τους. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, οι συγκεκριμένες υπηρεσίες μπορεί να κοστίσουν έως και 114.000 λίρες.

Στην περίπτωση της κ. Τσεν, το κόστος ήταν 17.000 λίρες. Οι άνθρωποι της εταιρείας έπεισαν την ερωμένη- μία πωλήτρια που συνεργαζόταν με την εταιρεία του συζύγου-ότι αυτή η σχέση δεν είχε μέλλον. «Την ρωτήσαμε εάν αυτός ο άντρας εγκαταλείψει τη γυναίκα του, είναι εκείνη πρόθυμη να αναλάβει την φροντίδα των παιδιών του;» λέει ο διευθυντής της εταιρείας.

Η εταιρεία μίλησε και με τον άπιστο σύζυγο, που του πρότεινε να βάλει τέλος στην περιπέτειά του, υποστηρίζοντας ότι η ερωμένη του τον ήθελε μόνο για τα χρήματα.

Μίλησαν όμως και με την απατημένη σύζυγο. «Με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι δεν έδειχνα αρκετή προσοχή στον σύζυγό μου, ιδιαίτερα μετά από τη γέννηση της κόρης μου», παραδέχθηκε εκείνη. Επίσης, της έδωσαν συμβουλές για να αλλάξει την γκαρνταρόμπα της, ακόμη και τον τόνο της φωνής της όταν μιλά με τον σύζυγό της, προκειμένου να τον ξανακερδίσει.

Οχτώ μήνες μετά από όλα αυτά, η κ. Τσεν δηλώνει ότι ο γάμος της είναι πολύ καλύτερα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εταιρεία που ανέλαβε την υπόθεσή της καταφέρνει να διώξει πάνω από 200 ερωμένες το χρόνο από το 2012 και με τα διαζύγια να έχουν αυξηθεί κατά τα οποία η σύζυγος σπάνια παίρνει ίσο μερίδιο της περιουσίας, ολοένα και περισσότερες γυναίκες προσφεύγουν σε αυτές τις εταιρείες.

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr