Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ποτέ μην κάνεις αυτά τα λάθη, όταν ερωτευτείς

Ποτέ μην κάνεις αυτά τα λάθη, όταν ερωτευτείς

Την άνοιξη οι πεταλούδες δε πετούν μόνο έξω από τα παράθυρά μας αλλά και μέσα στις καρδιές μας. Βλέπεις τα ελεύθερα κορίτσια της πόλης αρχίζουν να «ανεβαίνουν» ψυχολογικά, να διώχνουν από πάνω τους τη μουντίλα του χειμώνα και να ερωτεύονται τα πιο ωραία αρσενικά της πόλης (ή και του νησιού).

Και επειδή όλες μας ερωτευτήκαμε, κάναμε λάθη, φάγαμε τα μούτρα μας και τώρα τα βλέπουμε και γελάμε, είπαμε να κάνουμε μία μικρή αναφορά στο κομμάτι αυτό. Ωραίος ο έρωτας, ακόμα πιο ωραίος αυτός που ίσως ερωτευτείς την άνοιξη αυτή (το καλοκαίρι, χειμώνα…) αλλά μην πέσεις ποτέ σε αυτές τις παγίδες.

titanic 90ff1

Ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνει μία γυναίκα όταν ερωτεύεται;

-Οι κολλητές μου; Μμμμ, έχω να τις δω πολλές μέρες: Σίγουρα τις πρώτες εβδομάδες θα θες να είσαι συνεχώς μαζί του αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να κάνεις και 2 εβδομάδες να στείλεις μήνυμα στις κολλητές σου. Να μην ξέρεις τι κάνουν και πώς περνούν; Να μη βγαίνεις πια μαζί τους γιατί είσαι «in a relationship» και αυτές έχουν κανονίσει έξοδο στο στέκι σας «ΜΟΝΟ για γυναίκες»;

– Άλλη μία αγκαλίτσα στα social media: Περίμενες πολύ καιρό να σου χτυπήσει αυτός ο έρωτας την πόρτα. Αυτός ο άντρας σε κάνει τρισευτυχισμένη και περνάτε σούπερ όποτε είστε μαζί. Ο κόσμος των social media όμως δεν αντέχει τα καθημερινά σου τρυφερά posts στα social media. Στη μία φωτογραφία θα πατήσει Like, στη δεύτερη θα σχολιάσει το πόσο όμορφοι είστε, στην Τρίτη όμως εντός μίας εβδομάδας θα αρχίσει να βγάζει ολίγους καπνούς από τα αυτιά. Ας δώσουμε ένα τέλος στις διαδικτυακές αυτές δημοσιεύσεις.

– Μην παραμελήσεις τη δουλειά σου: Ξέρεις τώρα, όταν πρωτοερωτευόμαστε αρχίζουμε και τα πρώτα ξενύχτια και τα πρώτα τριημεράκια. Θέλουμε να είμαστε συνεχώς στη αγκαλιά του, να γελάμε με τα αστεία του και γενικώς να βρισκόμαστε στον μικρόκοσμό μας που από πίσω παίζει το «Ain’t no sunshine» ως soundtrack. Πόσες φορές όμως μπορείς να αργήσεις στη δουλειά; Το νου σου.

-Ους, παρασύρθηκα: Κανονικά αυτό το ΜΕΓΑ λάθος θα έπρεπε να στο γράψω πρώτο πρώτο αλλά δεν πειράζει. Ποτέ μα ποτέ μην παρασυρθείς από το πάθος (της στιγμής) και αμελήσεις το προφυλακτικό. Πρώτα η ασφάλεια και μετά όλα τα άλλα. Όσο ερωτευμένη και αν είσαι, όσο και αν χάνεσαι στο βλέμμα του, σε θέλουμε «στρατηγό» στο θέμα σεξ.

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr