Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Πρωκτικό σεξ: Πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις

Πρωκτικό σεξ: Πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις

Ωστόσο, όπως οι περισσότερες γυναίκες ξέρουν, είναι η υπ’ αριθμόν ένα επιθυμία των περισσότερων αντρών.

Οπότε, είτε είσαι απλώς περίεργη για το θέμα σ’ αυτή τη φάση, είτε είναι κάτι που θέλεις να δοκιμάσεις, ρίξε μια ματιά σ’ αυτές τις απλές οδηγίες:

ΤΑ ΝΑΙ

1. Να είσαι σίγουρη ότι το θέλεις. Είναι σημαντικό ν’ αποφασίσετε από κοινού ότι είναι κάτι που θέλετε να δοκιμάσετε.

2. Χαλάρωσε. Το δεύτερο πιο σημαντικό πράγμα για την τεχνική του θέματος είναι η σωστή αναπνοή. Οι σφιγκτήρες μύες που περικλείουν τον πρωκτό είναι πολύ δυνατοί προκειμένου να ελέγχουν την αφόδευση. Αν ο σύντροφός σου προσπαθήσει να τους διαπεράσει χωρίς εσύ να αναπνέεις αργά και βαθιά, το πιο πιθανό είναι ότι θα πονέσεις. Ακόμα καλύτερα, να του ζητήσεις να βάλει πρώτα μέσα ένα δάχτυλο με πολύ λιπαντικό, ώστε να επιτρέψει στους σφιγκτήρες να διασταλούν σταδιακά στο μέγεθος του εισερχόμενου αντικειμένου μέχρι να είστε και οι δύο έτοιμοι για την διείσδυση του πέους σε στύση. Ο στόχος αυτής της τεχνικής δεν είναι να τεντώσει απότομα την δίοδο του πρωκτού, αλλά να του επιτρέψει να χαλαρώσει αργά, πριν μπορέσει να δεχτεί οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο.

3. Λίπανση! Το τρίτο μυστικό για ευχάριστο πρωκτικό σεξ είναι η χρήση άφθονου λιπαντικού. Αν χρησιμοποιείς προφυλακτικά από λάτεξ, πρέπει να διαλέξεις ένα λιπαντικό με βάση το νερό και όχι το λίπος -όπως οι κρέμες ή η βαζελίνη- γιατί αυτό το είδος καταστρέφει τα προφυλακτικά.

ΤΑ ΟΧΙ

1. Μην βιάζεσαι και μη το ζορίζεις. Το χειρότερο είναι η βεβιασμένη είσοδος στον πρωκτό. Καμιά φορά, μια βιαστική διείσδυση ή η υπερβολική πίεση αρκεί για να σε κάνει να ξενερώσεις για πάντα από την ιδέα της πρωκτικής ηδονής. Αν το πας αργά και χαλαρά τκατά τη διάρκεια της διείσδυσης η όλη εμπειρία γίνεται πολύ πιο απολαυστική.

2. Μην ξεχνάς τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Ένα απ’ τα πιο συχνά λάθη που κάνουν τα ζευγάρια δοκιμάζοντας το πρωκτικό σεξ είναι να αγνοήσουν την υγιεινή. Το πρωκτικό σεξ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος εναλλακτικής σεξουαλικής επαφής χωρίς την έννοια της εγκυμοσύνης. Όμως η αδιαφορία για τη μετάδοση νοσημάτων δεν είναι καθόλου αποδεκτή για μια υγιή ερωτική έκφραση. Όπως και με τον παραδοσιακό τρόπο διείσδυσης του πέους στον κόλπο πρέπει πάντα να χρησιμοποιείς προφυλακτικά από λάτεξ ή πολυουρεθάνη, με σπερματοκτόνο ή χωρίς. Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει οπωσδήποτε να βάζεις λιπαντικό πάνω στο προφυλακτικό πριν τη διείσδυση. Μετά τον οργασμό και την εκσπερμάτωση, πριν ο σύντροφός σου αποτραβηχτεί, πρέπει να κράτα σταθερά το προφυλακτικό απ’ την βάση του πέους για να μην γλιστρήσει ή να μην χυθεί το σπέρμα.

3. Ποτέ μην επιτρέπεις την απευθείας επαφή του πέους από τον πρωκτό σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος. Αυτό σημαίνει ότι αν αποφασίσετε να κάνετε πρωκτικό σεξ πριν από την κολπική ή τη στοματική διείσδυση, πρέπει να πλύνετε πρώτα προσεκτικά το πέος με ζεστό νερό και σαπούνι. Τα βακτηρίδια που υπάρχουν εκ φύσεως στην περιοχή του πρωκτού, μπορεί να προκαλέσουν μόλυνση ή ερεθισμό αν μεταφερθούν σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος, γι’ αυτό η καθαριότητα έχει πολύ σημασία. Τέλος, μην ξεχνάς ότι τα περισσότερα ζευγάρια χρειάζονται εξάσκηση να δοκιμάζουν κάτι καινούργιο στο κρεβάτι. Αν η πρώτη προσπάθεια δεν αποδώσει, μην απογοητεύεσαι. Δοκίμασε ξανά, με υπομονή και λεπτότητα. Μην πιέζεις τα πράγματα. Και πάνω απ’ όλα, ζήσε τη χαρά της εξερεύνησης!

Πηγή: boro