Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Sex και... εργασία: Αυτά είναι τα πιο επιρρεπή επάγγελματα στο sex μεταξύ συναδέλφων!

Sex και… εργασία: Αυτά είναι τα πιο επιρρεπή επάγγελματα στο sex μεταξύ συναδέλφων!

Ένας ενήλικας, και δη επαγγελματίας, θα πρέπει πάνω απ’ όλα να διακρίνεται για τη συνέπεια και κυρίως την εργατικότητά του! Πόσες φορές άλλωστε δεν έχετε ακούσει από τις μαμάδες ή τις γιαγιάδες σας, ότι οτιδήποτε κι αν κάνετε ποτέ μην δώσετε δικαιώματα στο εργασιακό σας περιβάλλον; Μία συμβουλή, κατά τη γνώμη μας ολόσωστη αλλά στις μέρες και εντελώς αδύνατο να εφαρμοστεί! Βλέπετε, οι άνθρωποι παντρεύονται σε μεγαλύτερη ηλικία και άρα οι υποχρεώσεις στα 25 και τα 30 είναι πολύ λιγότερες από αυτές που ήταν πριν 30 χρόνια. Επιπλέον, η νέα γενιά, δουλεύει τόσο πολύ, που χωρίς καμία υπερβολή περνάει πολύ περισσότερες ώρες της ημέρας με τους συναδέλφους παρά με οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο. Ακόμα κάτι; Όλα αυτά τα πάρτι που κάνουν οι εταιρείες, όπου το αλκοόλ ρέει άφθονο και όλοι υιοθετούν μία πιο χαλαρή διάθεση, κάνει σχεδόν αναπόφευκτο να γίνει ένα και μόνο πράγμα: Sex φυσικά! Έπειτα από έρευνα που διεξήχθη, σας έχουμε τα επαγγέλματα στα οποία πέφτει πιο συχνά sex μεταξύ των συναδέλφων! Αν είστε συντηρητική ή έχετε σοβαρή σχέση, καλά θα κάνετε να τα αποφύγετε! Αν όχι, καλωσήρθατε…

1. Καλλιτέχνες: Αφήστε στην άκρη όλα αυτά τα γελοία κλισέ του τύπου στον καλλιτεχνικό κόσμο γίνονται τα σόδομα και τα γόμορα, που ίσως και να γίνονται αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο! Οι καλλιτέχνες λοιπόν, είτε είναι ηθοποιοί, είτε ζωγράφοι, είτε μουσικοί, είναι ανέκαθεν πιο ελεύθερα πνεύματα και πιο απελευθερωμένα άτομα, με την καλή έννοια εννοείται. Άλλωστε, η καλλιτεχνική τάση δεν συμβάδισε ποτέ με το συντηρητισμό, κάτι που είναι γνωστό και φυσικά αποδεκτό. Εφόσον λοιπόν, ο κόσμος των τεχνών δεν μπαίνει σε καλούπια, για ποιο λόγο να καταπιέζει και τις σεξουαλικές του ορμές; Σε θέλω, με θέλεις και γίνεται το μοιραίο. Άλλωστε το τώρα είναι πολύ πιο σημαντικό από το μετά. Εγκρίνουμε και επαυξάνουμε!

2. Σεφ: Είναι ίσως ο χώρος της κουζίνας και οι μυρωδιές του που όσο να πεις έχουν κάτι το αφροδιασιακό; Είναι η στολή του σεφ, ειδικά η μαύρη του Σκαρμούτσου, που δαιμονίζει το γυναικείο φύλο; Είναι όλα αυτά και τόσα άλλα τα οποία κάνουν το επάγγελμα του σεφ ένα από τα πιο σέξι και φυσικά πιο επηρρεπή στο sex! Σκεφτείτε για παράδειγμα, ότι είστε sous chef ενός πολύ σέξι μάγειρα και τον παρακολουθείτε να ψιλοκόβει το κρεμμυδάκι την ίδια ώρα που έχει το νου στο χοιρινό αλλά και στη σάλτσα για να μην του κόψει! Η αλήθεια είναι ότι και αδιάφορη εικόνα δεν την λες. Εξάλλου, κάποια στιγμή η κουζίνα αδειάζει, και κάποιοι πρέπει να μείνουν για να τη… συμμαζέψουν!

3. Σερβιτόροι: Σχεδόν όλοι οι Έλληνες έχουν περάσει από αυτό το επάγγελμα και κυρίως κατά τα φοιτητικά τους χρόνια. Αυτό τα λέει όλα. Ορμές στο φουλ, αλκοόλ πάντα, ειδικά από μία ώρα και μετά και φυσικά συνάδελφοι το λιγότερο, εμφανίσιμοι! Μα μία κουζίνα, μα μία τουαλέτα, μα ένα σφηνάκι στο κλείσιμο και το κακό δεν αργεί να γίνει! Αφήστε δε, που οι σερβιτόροι μεταξύ τους έχουν μία ιδιότυπη ομερτά η οποία τους ωθεί με αυταπάρνηση στην εξυπηρέτηση του συναδέλφου οποιαδήποτε ώρα και στιγμή. Την επόμενη φορά που θα πάτε σε ένα μαγαζί και θα δείτε αγόρια και κορίτσια μέχρι 25 ετών, να ξέρετε ότι όταν οι πόρτες κλείνουν, ή και όχι, αλλόκοτα πράγματα λαμβάνουν χώρα!

4. Υπάλληλοι χρηματιστηρίου: Αν ακούτε περί χρηματιστηρίου και το μυαλό σας πάει σε γιάπηδες οι οποίοι βάζουν την καριέρα πάνω απ’όλα, τότε κάνετε πολύ σωστά! Το εν λόγω επάγγελμα, είναι πολύ απαιτητικό και φυσικά τρώει πολύ μα πάρα πολύ χρόνο, με αποτέλεσμα οι απανταχού χρηματιστές να πηγαίνουν σπίτι τους για ένα μπάνιο και έναν ολιγόωρο ύπνο! Τι καλύτερο λοιπόν, από το να ικανοποιούν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες μεταξύ τους; Η συντριπτική πλειοψηφία είναι ανύπαντροι άλλωστε, ενώ το χαλαρωτικό ποτό μετά από 12 ώρες ασταμάτητης δουλειάς, όσο να πεις βοηθάει στο να γίνει η ατμόσφαιρα πιο ανάλαφρη και πιο αισθησιακή!

5. Υπάλληλοι καθαριότητας και σεκιούριτι: Το συγκεκριμένο επάγγελμα, μπορεί να είναι πιο αντρικό όσο να πεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει έντονο και το γυναικείο στοιχείο! Φανταστείτε λοιπόν τον φύλακα μιας εταιρείας, ο οποίος και λόγω επαγγέλματος όσο να πεις μία κορμοστασιά θα την διαθέτει, να παρακολουθεί την καλλίγραμμη κοπέλα της καθαριότητας να σκύβει για να καθαρίσει. Ε πολύ θέλει ο άνθρωπος; Αφήστε δε που τα κτίρια τέτοιες ώρες είναι έρημα και δεν κυκλοφορεί ψυχή εκτός από γάτες!!!

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr